Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Mega Joker

Producator

Novomatic

Rating

Îți plac jocurile gustoase și pline de aventură? Dacă răspunsul tău este unul de natură pozitivă, atunci te invit să încerci unul dintre cele mai bune păcănele cu fructe. Bineînțeles, vorbim despre: Mega Joker gratis. Este un joc simplu de care ai nevoie în zilele aride de vară pentru a te putea răcori cu premii și adrenalină.

Chiar dacă este un joc tradițional cu structură simplă, va fi îndrăgit de tine în doar câteva momente – începând chiar de la prima rotire făcută. Jocul este structurat pe 40 de linii de câştig și cinci role, inspirat din unele dintre cele mai vechi și mai clasice păcănele.

Cum mă joc?

Pentru a putea începe să te joci, trebuie să setezi miza cu care să pariezi per rotire și să optezi dacă vrei să rotești în mod automat rolele sau nu. Cei care nu vor să se folosească de Autoplay, pot porni rotirile prin apăsarea butonului start.

Cu fiecare rotire făcută, îți vei crește șansele de câștig și vei putea să te distrezi la maxim. Deși este un joc tradițional, nu duce lipsă de caracteristica specială Gamble. Dacă ești destul de norocos vei putea să îți dublezi câștigurile prin ghicirea corectă a cărții de joc puse cu fața în jos. Culoarea poate să fie neagră sau roșie. Dacă vei ghici greșit, câștigul se va anula și vei fi redirecționat către pagina principală a jocului.

Ce simboluri are Mega Joker gratis?

Mega Joker gratis îți va pune pe masă două simboluri speciale:

  • Wild – reprezentat de binecunoscutul Joker care are rolul de a schimba toate pictogramele cu excepția celui scatter. Pentru trei simboluri Wild, jucătorul poate să prindă 40 de rotiri gratuite; pentru un număr de maxim 5 simboluri Wild, utilizatorii se pot bucura de 2.000 de credite.
  • Scatter – este reprezentat de steluța aurie și poate să ofere celor mai norocoși jucători 16.000 de credite.

Pe lângă asta, există și pictograme clasice, extrem de populare printre jocurile cu fructe. Putem să găsim pepeni și strugurii zemoși, căpșuni și pere dar și prune, portocale, lămâi sau merișoare. Totodată, există și cei 2 șeptari care nu pot să lipsească dintr-un joc tradițional fructat.

Verdict

Mega Joker gratis este un joc pe care poți să le încerci și tu chiar de pe telefonul mobil, tabletă, laptop sau sistem PC. Este gratuit și gata să îți ofere experiența de care ai atât de multă nevoie. Încearcă-l chiar acum și distrează-te la putere maximă!

Asigură-te că ai o conexiune sigură la internet pentru a te putea juca fără întreruperi. Fie că eşti în metrou, în tren sau într-o drumeţie, vei avea jocurile preferate la dispoziţie. Pagina noastră, jocpacanele.ro îţi oferă şansa de a te distra oricât de mult îţi doreşti prin gama de sloturi variată care îţi va sta la dispoziţie non-stop!

Alte sloturi


Pharaoh’s Tomb
Opal Fruits
Foxin Wins Football Fever
Astro Magic
Vikings Fortune
Pearl of the Orient