Skywind producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
King Solomon's Mines gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

King Solomon’s Mines

Producator

Skywind

Rating

4/5 - 7 voturi

King Solomon’s Mines gratis vine cu o temă istorică fascinantă. În acest joc poți explora din doar câteva spinuri lumea regelui Solomon cu toate bogățiile sale. Este un joc inspirat după cartea cu același nume, Minele regelui Solomon, scrisă de autorul Rider Haggard.

Găsești în King Solomon’s Mines slot și câteva funcții speciale extrem de interesante și atractive. În articolul de față vom discuta și despre acestea. Pe Joc Păcănele poți descoperi și alte jocuri cu temă asemănătoare – Dynamite Mine Explosion gratis, de exemplu.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,04%5×325Wild, Bonus, SpecialeEclipse, Jocuri gratuite

King Solomon’s Mines gratis – cum se joacă?

Ca orice alt joc de păcănele, și King Solomon’s Mines gratis funcționează foarte simplu. Butoanele pe care le vei folosi se află în partea de jos, sub cele 5 role. Fiecare rolă are câte 3 simboluri. Iată ce fac aceste butoane!

 • Setează pariul total dorit cu „-” și „+”. Vei vedea că se modifică și valorile fiselor.
 • Apasă butonul de rotire pe care îl vezi în partea din dreapta și pornește distracția.
 • Dacă vrei ca jocul King Solomon’s Mines gratis să ruleze fără intervenția ta, apasă butonul „Auto”. Poți folosi și funcția „turbo” pentru grăbirea rolelor.
 • Folosește secțiunea de informații pe care o accesezi cu butonul „i”.

Este simplu să joci la păcănele King Solomon’s Mines demo. Te ajută și structura sa simplă, iar pentru divertisment vei descoperi o temă inedită. Aceste calități sunt normale, având în vedere că furnizorul jocului este Skywind. Dezvoltatorul obișnuiește să creeze jocuri cu grafică excelentă, simplu de jucat și cu funcții atractive. Funcțiile sale generează plăți peste medie cu premii aleatorii și multe Wilduri.

Dacă îți place această temă, descoperă un top păcănele cu regi pe Joc Păcănele!

King Solomon’s Mines slot – simboluri și plăți

La jocul de păcănele ca la aparate King Solomon’s Mines gratis simbolurile aduc următoarele plăți:

 • Exploratorul: până la 1.000 de fise;
 • Regele tribului: până la 400;
 • Exploratoarea: până la 250;
 • Scutul: până la 150;
 • Vasele: până la 25;
 • A și K: până la 75;
 • Q, J și 10: până la 50.

Aceste simboluri de la King Solomon’s Mines gratis plătesc atunci când apar de minim 3 ori. Sunt 25 de linii care pot aduce câștiguri, iar coeficientul RTP este mare, de 96,04%.

Păcănele King Solomon’s Mines gratis – speciale

Funcțiile speciale ale slotului King Solomon’s Mines gratis îți pot aduce plăți foarte bune. De asemenea, sunt și interactive, așa cum vei vedea mai jos:

 • Simbolul Wild: un simbol Wild obișnuit apare pe rolele 2, 3, 4 și 5. Substituie toate simbolurile, cu excepția celui Bonus.
 • Simbolul Bonus: este ilustrat printr-o hartă și te îndrumă către secvența de jocuri gratuite. Este nevoie de minim 3 astfel de simboluri pentru declanșarea funcției.
 • Jocuri gratuite: poți câștiga 8, 12 sau 16 învârtiri la King Solomon’s Mines gratis, în funcție de numărul de simboluri Bonus. Alege una dintre cele 4 intrări în mină pentru a determina tipul de simbol special.
 • Simboluri speciale: acestea sunt Wild Vines, Wild Arrows sau Eclipse. Wild Vines sunt simboluri Wild care rămân blocate pe 1 sau 2 role. Simbolurile Wild Arrows apar aleatoriu pe toate rolele. Simbolurile Eclipse sunt simboluri misterioase care la sfârșitul învârtirii se transformă în același simbol.
 • Funcția Eclipse: aceasta se declanșează aleatoriu în jocul de bază King Solomon’s Mines slot și pe ecran poate ateriza unul dintre tipurile de simboluri speciale.

Joacă King Solomon’s Mines online la casino!

Slotul King Solomon’s Mines online este disponibil și pe bani la NetBet. Pe această platformă trebuie să-ți deschizi un cont (durează 2 minute), să faci o depunere și, desigur, să te distrezi. Oricum, ultima parte este garantată datorită jocurilor precum cel de față. Aici ai la dispoziție o sumedenie de păcănele distractive de la Skywind și de la alți furnizori renumiți. Poți încerca păcănelele EGT, Novomatic și Pragmatic Play.

Promoțiile NetBet sunt întotdeauna la discreție, de la bonusul de bun venit până la turnee. Astfel, la fiecare joc și la fiecare rotire vei avea mai multe șanse de câștig. Mai mult decât atât, poți juca și de pe mobil prin intermediul aplicației NetBet apk. King Solomon’s Mines demo este optimizat pentru ecranul mai mic al unui mobil. Drept urmare, experiența va fi excelentă și pe telefonul tău!

Concluzii

Jocul de păcănele online King Solomon’s Mines gratis este unul interactiv, cu multe simboluri speciale. Tema este și ea inedită, deci vei avea parte de distracție. Skywind chiar ne surprinde plăcut și de această dată.

Coeficientul de câștig este excelent, deci King Solomon’s Mines free este recomandabil și pentru jocul pe bani reali. Profită de un bonus cu rotiri gratis NetBet pentru maximizarea șanselor de câștig!

Alte sloturi


Emperor’s Garden
3.8/5 - 20 voturi
Dragon Tiger
3.6/5 - 14 voturi
Buffalo Rising Megaways
3.6/5 - 17 voturi
Dracula
3.9/5 - 7 voturi
Crypt of The Dead 
3.8/5 - 5 voturi
Olympic Cash
4/5 - 20 voturi