NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran king of slots gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

King of Slots

Producator

NetEnt

Rating

3.7/5 - 3 voturi

Dacă îți plac jocurile simple de păcănele cu coroane și fructe, dar parcă ai vrea și ceva special, atunci poți încerca King of Slots gratis! Numele acestuia spune tot ce trebuie să știi despre el, dar în acest articol vom aprofunda câteva aspecte și îți vom prezenta grafica, simbolurile, plățile, funcțiile și regulile generale ale jocului. Dacă dorești să încerci și alte sloturi, atunci intră pe Joc Păcănele și distrează-te cu alte zeci de jocuri NetEnt online!

King of Slots gratis, un joc cu plată excelentă

La prima vedere a King of Slots gratis, poate nu vei fi atât de impresionat. Grafica este plăcută și clară, dar detaliile acesteia sunt ținute la minim, fără multe elemente care să-ți ia ochii. Singurul element mai special este regele. Acesta supraveghează desfășurarea jocului și a rundelor câștigătoare date de simboluri precum cireșe, lămâi, coroane și simboluri clasice de cărți de joc. De fapt, dacă preferi păcănelele mai simple, acesta va fi perfect pentru tine. Totuși, când ai un câștig mare, jocul nu ezită să îți arate asta printr-o animație pe măsură.

Jocul de păcănele King of Slots este creat de NetEnt, unul dintre cei mai renumiți creatori de jocuri de noroc online. De asemenea, compania își respectă blazonul și inserează câteva funcții interesante care fac din acest joc unul dintre cele mai spectaculoase când vine vorba despre câștiguri. De aceea, rata de plată (coeficientul RTP) este de 97%, unul dintre cele mai mari pe care le poți întâlni. Structura este clasică, având 3 rânduri și 5 role. Slotul este ideal și pentru cei cu puțină experiență în jocurile de noroc online.

King of Slots NetEnt: simboluri și plăți

Chiar și după câteva runde cu King of Slots gratis, vei observa că acest joc de păcănele cu fructe și coroane nu duce lipsă de simboluri. Liniile se plătesc de la stânga la dreapta atunci când cel puțin 3 simboluri similare se află pe aceeași linie. Are 25 de linii de plată, iar simbolurile se plătesc după cum urmează:

 • Coroana: până la 1.000 de euro;
 • Pepenele: până la 300;
 • Lămâia: până la 250;
 • Cireșele: până la 200;
 • A: până la 125;
 • K: până la 100;
 • Q: până la 75;
 • J: până la 50;
 • 10: până la 40.

King of Slots online gratis: funcții speciale

În afară de plățile și simbolurile tradiționale, la King of Slots gratis mai poți observa și câteva funcții speciale. Acestea sunt:

 • Simbolul Wild: ilustrat printr-un cristal albastru pe care scrie WILD. Substituie toate simbolurile cu excepția simbolului Scatter.
 • Simbolul Scatter: reprezentat prin 3 cristale mov peste care scrie SCATTER. 5 sau mai multe simboluri oriunde pe ecran declanșează rundele gratuite cu multiplicator x3. Poți primi până la 30 de rotiri gratis.
 • Sticky Win: atunci când o linie este câștigătoare, se declanșează funcția Sticky Win. Simbolurile de același fel, chiar și cele adiacente care nu fac parte din linia câștigătoare, rămân fixe, în timp ce altele se rotesc. Rotirile continuă până când nu va mai apărea nici un simbol similar cu cel din linia câștigătoare. La sfârșit, se oferă plata pentru toate liniile care pot apărea pe parcurs.

King of Slots gratis: cum joci?

Modul de joc la King of Slots gratis este simplu ca bună ziua! Butoanele care te interesează se găsesc la vedere, jos. În mijloc este butonul de spin, iar în partea stângă ai la dispoziție butonul de setare pariu și butonul de informații, de unde poți afla mai multe despre regulile, simbolurile și funcțiile jocului. 

Apoi, mai găsești butonul de joc automat, de unde poți seta numărul de runde automate și de asemenea, poți opta pentru câteva setări complexe pentru a condiționa oprirea seriei. Ultimul buton este cel de setări, de unde poți modifica unele aspecte ce țin de experiența de utilizator. În dreapta butonului de spin este afișat câștigul din ultima rundă și soldul, care la King of Slots demo este virtual.

Concluzii

King of Slots gratis vine în întâmpinarea ta cu o experiență de top și îți poate oferi ore în șir de distracție și câștiguri substanțiale – desigur, dacă ești genul căruia îi place să se joace pe bani reali! De aceea, îți recomandăm să vezi și oferta de păcănele Superbet pentru a te putea delecta cu cele mai noi și spectaculoase jocuri!

Alte sloturi


Joker’s Luck
5/5 - 1 voturi
Mighty Africa
4.7/5 - 4 voturi
Jumbo Stampede
4/5 - 6 voturi
Avalon
2.8/5 - 11 voturi
Crystal Queen
4.2/5 - 4 voturi
Mythic Maiden
4.7/5 - 3 voturi