NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

King of Slots

Producator

NetEnt

Rating

Comparativ cu video-poker sau blackjack, păcănelele au de obicei un RTP mai mic. Aruncă însă o privire peste sloturile cu cel mai bun RTP. De exemplu, slotul King of Slots are un RTP  de 97%! Testează-l și tu!

Pe măsură ce beneficiezi de jocurile de păcănele Netent vei descoperi o serie impresionantă de elemente speciale. Printre acestea se numără rotiri gratuite, simboluri extensibile, runde bonus și premii surpriză. În jocul King of Slots gratis vei putea testa o serie foarte atractivă de elemente speciale.

King of Slots gratis de la NetEnt – caracteristici şi simboluri

Jocul de la Netent are 5 role și 26 de linii de plată. Acesta este un joc simplu – inspirat din strălucirea și bogăția vieții regale. Iată câteva dintre simbolurile cele mai generoase: cireșe care  plătesc până la 200 de ori pariul pe linie,  lămâi – până la 250 de ori, pepeni  – până la 300 de ori. Deloc de neglijat, coroana regală îţi oferă până la 1000 de ori pariul pe linie.

Ametistul – un simbol special, care declanșează runda cu rotiri gratuite. 5 simboluri declanșează 10 rotiri gratuite, 6 declanșează 15, 7 declanșează 20, 8 declanșează 5 și 9 sau mai multe declanșează 30 rotiri gratuite!

3 sau mai multe ametisturi declanșează caracteristica Sticky Win, în care toate simbolurile câștigătoare sunt ținute în loc pe role, urmând  să creeze victorii mai mari. Fiecare victorie nouă este  întâmpinată de un alt Sticky Win Spin. Funcția Sticky Win este declanșată ori de câte ori ai o victorie pe o linie, sau 3 sau mai multe oriunde pe role.. Atâta timp cât vor fi câştiguri, bobinele vor continua să se refacă. Doar când nu vor fi generate noi câștiguri, caracteristica se va încheia și toate câștigurile active vor fi plătite.

Wild Sapphire are puterea de a înlocui toate cărțile de joc, fructele și coroanele pentru a ajuta la formarea mai multor câștigur.

Dacă nu ai încercat încă acest joc de păcănele, e momentul să o faci. Distrează-te și tu la King of Slots gratis pe jocpăcănele.ro!

Alte sloturi


Wild Wild West
Gemix
Frog Story
Coyote Moon
Rambo
Wild Plunder