NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
jungle spirit gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jungle Spirit

Producator

NetEnt

Rating

Jungle Spirit este un joc de păcănele cu animate de la NetEnt, care îți va plăcea cu siguranță. Pregătește-te de o lume de poveste! Iată cum se joacă!

Jungle Spirit gratis: animale, runde bonus și premii mari

Jocurile de păcănele cu animale au fost întotdeauna printre cele mai populare. Această nouă apariție de la NetEnt îți aduce pe ecranul de joc o adevărată junglă. Partea cea mai atractivă este că poți câștiga atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. De asemenea, ai parte de rotiri gratuite, simboluri extensibile și premii.

Jocul are o structură 5 x 3 și 243 de linii de plată. Cu un payout de 96.47%, plățile sunt foarte bune. Simbolurile includ șerpi, urși, aligatori, elefanți și tigri. Simbolurile nu au valori foarte mari, câștigurile venind din faptul că ești recompensat atunci când prinzi mai multe simboluri identice pe ecran, indiferent de poziție.

Acest joc nu are simboluri wild, dar aduce în schimb simboluri extensibile. Atunci când un simbol are niște fluturași pe margine și formează un câștig, el se poate întinde pe rola întreagă pentru a genera un câștig mai mare.

Simbolul scatter este reprezentat de flori. Atunci când prinzi 3 simboluri de flori, începe runda bonus cu rotiri gratuite. Dacă prinzi 4, primești și un premiu special înainte să înceapă runda.

Îți vei putea alege runda bonus preferată. Vei putea alege dacă vrei să joci runda tigru, elefant, urs, aligator sau șarpe. Fiecare îți aduce un anumit număr de rotiri gratuite, alături de niște funcții extra care să te ajute să câștigi.

Jungle Spirit gratis este foarte interactiv și îți aduce un element-surpriză la fiecare pas. Este genul de joc nou, plin de speciale care te lasă uimit.

Îți recomandăm să încerci mai multe runde gratuite înainte să joci pe bani reali. Joacă-te în voie pe JocPacanele.

Dacă vrei să joci pe miză reală, găsești jocul în oferta celor de la Maxbet. Profită și tu de bonusul de 100 RON gratis fără depunere și 250% până la 1800 RON la prima depunere!

Citește și ghidul de înregistrare cazinouri online!

Alte sloturi


Amazing Amazonia
Lucha Maniacs
Respin Rhino
Gorilla Go Wilder
Joker Pro
Jumanji