Jungle Spirit

Autor: Cosmin

Actualizat: 12 decembrie 2023

ecran Jungle Spirit NetEnt JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran Jungle Spirit NetEnt JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
10 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.1/5 – (18 votes)
Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

4.1/5 – (18 votes)

Cu Jungle Spirit NetEnt, ai șansa să trăiești o experiență exotică ce îți va dezvălui foarte multe comori. În acest text vei afla mai multe despre joc, precum grafica, funcțiile speciale, plățile, simbolurile și regulile. Îl poți încerca gratis pe Joc Păcănele înainte de a decide să îl încerci pe bani reali. De asemenea, aici ai șansa să încerci și multe alte păcănele demo, care te vor ține în suspans!

Jungle Spirit NetEnt, un joc cu care devii regele junglei

Când vine vorba despre sloturi spectaculoase, Jungle Spirit NetEnt trebuie cu siguranță menționat! Grafica sa detaliată în culori vii și simbolurile sale care ilustrează animalele junglei îți vor aduce o experiență de top!  Structura jocului este una clasică, cu 3 rânduri și 5 role, iar Jungle Spirit slot RTP este extrem de ridicat, de 96,47%, ceea ce înseamnă că îi va aduce câștiguri substanțiale. 

Simbolurile sunt de două feluri: cele plătite mai puțin, adică cele clasice de cărți de joc și cele plătite bine, reprezentative pentru tema jocului și ilustrează animale sălbatice: tigrul, elefantul, crocodilul, șarpele și ursul. Ca simbol special, există floarea roz (care seamănă cu o floare lotus). Jungle Spirit slot free este creat de NetEnt, un furnizor de renume mondial, recunoscut pentru jocurile sale tematice spectaculoase.

Păcănele online Jungle Spirit gratis: simboluri și plăți

Simbolurile Jungle Spirit NetEnt se plătesc de la stânga la dreapta pe cele nu mai puțin de 243 de direcții de câștig. Este nevoie de cel puțin 3 simboluri similare pentru a genera plată. Simbolurile se plătesc în felul următor:

  • Tigru: până la 150 de credite;
  • Elefant: până la 100;
  • Urs: până la 80;
  • Crocodil: până la 70;
  • Șarpe: până la 60;
  • A, K, Q, J, 10: până la 30.

Nu doar simbolurile și direcțiile de câștig aduc plată. Există funcții speciale, inclusiv unele asociate acestor simboluri, care îți vor oferi câștiguri mult mai mari.

Jungle Spirit slot free: funcții speciale

Jungle Spirit NetEnt are multe moduri prin care îți va putea spori câștigurile. Acestea sunt:

  • Funcția Symbol Expansion: toate simbolurile cu excepția Scatter pot fi marcate în mod aleatoriu cu fluturi. Dacă simbolul face parte dintr-o combinație câștigătoare, se va extinde pe toată rola. Funcția se aplică și la Free Spins.
  • Simbolul Scatter: reprezentat de o floare roz, simbolul Scatter aduce runde gratuite dacă apare de cel puțin 3 ori oriunde pe ecran. Dacă apar 4 sau 5 simboluri, vei primi de 15, respectiv 50 de ori valoarea pariului.
  • Free Spins: numărul de runde gratuite se stabilește după ce ai ales unul dintre cele 5 animale. Cele cu mai puține runde pot aduce câștiguri mai mari. Rundele gratis au și un rând suplimentar și 1024 de direcții de câștig.

Jungle Spirit NetEnt: cum joci?

Modul de joc al Jungle Spirit NetEnt este extrem de simplu, acest slot fiind destinat și începătorilor, la fel ca Jungle Adventure demo. În partea de jos a ecranului sunt disponibile toate butoanele de care ai nevoie: spin, stabilirea mizelor, joc automat și butonul de informații. Stabilirea mizelor se poate face prin setarea nivelului între 1 și 5 și, de asemenea, prin stabilirea valorii fisei. Aici există câteva valori prestabilite. Există un buton prin care poți selecta și miza maximă.

De la butonul de joc automat poți seta numărul de runde care se vor desfășura fără intervenția ta. Poți să setezi și unele condiții (este recomandabil să o faci) care să oprească seria de runde automate. De exemplu, poți aranja în așa fel încât rundele se vor opri la un anumit număr de credite pierdute.

Concluzii

Dacă dorești să te bucuri de o experiență de top în jocurile de noroc virtuale, atunci trebuie să încerci Jungle Spirit NetEnt. Este un slot extrem de distractiv datorită tematicii și a funcțiilor speciale, dar în același timp modul său de joc este simplu, ideal și pentru cei care abia au descoperit păcănelele. Mai mult decât atât, aduce plați mari, deci este perfect pentru jocul pe bani reali.

Pe Joc Păcănele poți încerca și alte jocuri din același registru, spre exemplu Jungle Books gratis, un slot care îți aduce personajele din Cărțile Junglei.

Alte păcănele recomandate

WMS
Zeus II
3.8/5 – (13 votes)
GAMING1
Slot of Madness
3.6/5 – (11 votes)
EGT
Casino Mania
3.3/5 – (3 votes)
1×2 Gaming
Phoenix Inferno
2.7/5 – (14 votes)
Autor