iSoftBet producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran jumbo stampede gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jumbo Stampede

Producator

iSoftBet

Rating

3.7/5 - 8 voturi

În jocul de păcănele Jumbo Stampede gratis ești aruncat într-o călătorie memorabilă într-un safari, căci simbolurile sunt inspirate din savana africană. Elefanți, zebre, gheparzi – îți dai întâlnire cu minunatele mistere ale Africii, totul într-o atmosferă deosebită, cu o muzică antrenantă.

Jocul de păcănele iSoftBet Jumbo Stampede este disponibil pentru rotiri gratuite sau demo, cum li se mai spune, dar și pe bani reali. Dacă vrei să joci varianta pe bani reali, îți recomandăm ca mai întâi să revendici una din multele oferte casino online!

Păcănele Jumbo Stampede gratis, un joc exotic cu simboluri sălbatice

Vrei să mergi într-o aventură safari în păcănele Jumbo Stampede gratis, unde să te întâlnești cu tot felul de animale exotice? Grafica jocului este una relativ realistă, animalele fiind desenate frumos, punându-se preț pe detalii. Tema este, așa cum am specificat deja, un safari prin savana africană, pe placul celor ce îndrăgesc natura. Pentru întregirea atmosferei, Jumbo Stampede online este acompaniat de o muzică interesantă, de inspirație africană.

Jumbo Stampede demo este creația iSoftBet, un provider bine-cunoscut în industrie. Are un portofoliu generos de titluri, cu peste 400 de jocuri pe diverse tematici. Știi cine mai are un portofoliu imens? Gama de păcănele Mr Bit. Bine, asta în caz că îți propui să joci pe bani reali.

Fereastra din Jumbo Stampede iSoftBet e populată cu șase role și patru rânduri. Există un maximum de 4096 modalități de câștig, dacă iei în considerare posibilele bonusuri. Obiectivul tău este să strângi minimum 2 simboluri pe o linie de plată. Maximul de simboluri pentru o victorie la rotire este de șase simboluri de același fel pe o linie de câștig. La Jumbo Stampede demo primești o cantitate generoasă de credite pentru a te învăța să joci.

Jumbo Stampede slot: care sunt simbolurile și cum plătesc?

În păcănele Jumbo Stampede gratis ai numeroase animale care populează savana și care, atunci când se întâlnesc măcar în perechi, îți aduc câștiguri. Iată cam ce șanse ai, dacă primești la o rotire între 3 și 6 simboluri identice pe o linie de plată validă:

  • 9, 10, J – între 5 și 60 fise
  • Q, K, A – între 7 și 75 fise
  • Zebra, gazela – minimum 15, maximum 100 fise
  • Ghepardul, rinocerul – între 25 și 125 fise.

Elefantul este singurul care produce câștiguri și atunci când apar doar două simboluri identice pe o linie de plată validă. Cu el obții minimum 25 de credite și maximum 150 la o rotire Jumbo Stampede iSoftBet.

Jumbo Stampede iSoftBet: funcții speciale

La orice rundă de păcănele Jumbo Stampede gratis ai o șansă să apară unul din simbolurile speciale care duc la câștiguri mai mari. Acestea sunt simbolurile pe care le vei urmări atent:

  • Elefantul de aur – Simbol Scatter. Trei sau mai multe astfel de simboluri oriunde pe fereastra Jumbo Stampede iSoftBet acordă un număr de rotiri gratuite. La trei simboluri primești 8, la 4 simboluri ai 15 rotiri gratuite, la 5 simboluri ți se dau 20 free spins iar la șase Scattere obții 50 rotiri gratuite. Deci mult mai multe șanse să fii victorios la păcănele Jumbo Stampede gratis!
  • Wild cu soarele arzător – Înlocuiește orice alt simbol, mai puțin Scatter, altfel încât să ducă la combinații victorioase. Apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5.
  • Rotiri gratuite – În timpul acestui mini-joc simbolurile Wild se dublează sau triplează.

Păcănele Jumbo Stampede gratis: cum joci chiar acum

Nu e deloc dificil să exersezi cu păcănele Jumbo Stampede gratis. În jocul demo primești un sold de 1000 de euro virtuali. Pariul pe rundă este fix, de 20 de fise. Poți, selecta, în schimb, valoarea fisei, miza putând fi setată între 0,01 și 1 euro pe fisă. Nu îți mai rămâne decât să apeși butonul din mijloc pentru a porni runda.

Pentru ture rapide de Jumbo Stampede iSoftBet, ți se pune la dispoziție un buton „Auto rotiri”. Acolo, ai posibilitatea să setezi numărul de rotiri automate și limitele de buget (pierdere, câștig). Te atenționăm că păcănele Jumbo Stampede gratis are o rată de câștig de 95,94%, ușor sub media acestor tipuri de joc. Totuși, asta nu înseamnă că șansele tale nu rămân generoase.

Concluzii

Jocul de păcănele Jumbo Stampede gratis te duce într-o călătorie prin savana africană, unde vei întâlni animale spectaculoase și unde poți obține victorii și multe fise virtuale. Iar, dacă ești curajos, jocul te așteaptă și în format premium, în cazinouri online. Un exemplu pe aceeași temă a naturii, dar într-un cadru natural american, este Buffalo King Megaways gratis

Alte sloturi


Almighty Reels Power of Zeus
3.7/5 - 7 voturi
Jackpot Rango
5/5 - 2 voturi
The Pearl Game
5/5 - 5 voturi
Sizzling Hot Quattro
4.1/5 - 43 voturi
Books and Pearls Respins of Amun-re
3.1/5 - 17 voturi
Crown of Egypt
4.3/5 - 35 voturi