iSoftBet producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran de joc jumbo stampede gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jumbo Stampede

Producator

iSoftBet

Rating

Jocul Jumbo Stampede gratis te conduce într-o aventură safari memorabilă alături de simboluri inspirate de savana africană. Acest slot are 6 role de joc și 4 rânduri care promit până la 4096 moduri de a obține un câștig mare. Produs de iSoftBet, jocul îți aduce bonusuri interesante, rotiri gratuite reactivabile și e un bun prilej de distracție.

Tema africană, disponibilă în multe alte jocuri, cuprinde o serie de simboluri exotice și animaliere. Apusul de soare african, puii de elefant, elefanții adulți (așa-numitele simboluri Jumbo), rinocerii, leoparzii, zebrele și antilopele sunt simbolurile care oferă câștig mare în timp ce șase simboluri cu temă tribală sunt cele mai slab plătite.

Jumbo Stampede gratis: grafică, sunete și animație

Grafica este realizată cu grijă, realist și sugestiv pentru tema aleasă a jocului Jumbo Stampede. Așa cum se întâmplă adesea cu sloturile bazate pe animale, Jumbo Stampede are un stil de tip safari, care este apreciat de cei care iubesc natura. Dacă îți plac călătoriile și îți surâde ideea unei atmosfere exotice, atunci Jumbo Stampede gratis te va încânta cu siguranță. Animatiile sunt realizate sugestiv, muzica este interesantă, cu o notă exotică bazată pe percuție, de inspirație africană.

Cum se joacă păcănelele Jumbo Stampede?

Principalul tău obiectiv în acest joc de păcănele cu speciale este să colectezi 2 până la 6 simboluri de același fel pe linia de plată activă. Vei vedea că modul Jumbo Stampede Free Play acordă un număr decent de credite demo, astfel încât să le poți folosi pe toate și să înveți cum să câștigi atunci când învârti rolele pe bani adevărați.

Simboluri joc

Slotul Jumbo Stampede gratis îți aduce pe role diverse animale care populează jungla, iar găsind mai multe simboluri, ai șanse mai mari de câștig:

  •         Gazela și zebra îți aduc câștig de la 15x la 100x miza
  •         Ghepardul și rinocerul îți aduc câștig de la 25x la 125x miza
  •         Elefantul îți crește câștigul de la 20x la 150 x miza

Wilds, bonusuri și rotiri gratuite

Trei sau mai multe simboluri Bonus vor declanșa rotiri gratuite. Apăsarea a trei simboluri Bonus îți va oferi 8 rotiri gratuite, cu 15 rotiri pentru patru simboluri, 20 pentru cinci simboluri și 50 pentru șase simboluri Bonus.

Rotirile gratuite pot fi redirecționate prin două sau mai multe simboluri Bonus. Două simboluri îți aduc alte cinci rotiri, restul retrăgând același număr de rotiri. În timpul rotirilor gratuite, simbolurile WILD care sunt incluse într-o combinație câștigătoare pot fi convertite în WILDS Multiplicator care contează drept două sau trei WILDS.

Soarele arzător al junglei africane este aici WILD, cu rolul de a înlocui orice simbol, cu excepția Scatter. Apare doar pe rolele 2,3,4 și 5. Scatter îți aduce de la 8 până la 50 de rotiri gratuite, însemnând tot atâtea șanse de câștig. .Conform informațiilor oficiale, rata de returnare la jucător (RTP)se ridică la 95,94%, puțin sub media industriei.

Concluzii

Jumbo Stampede îl poartă pe jucător într-un safari virtual în peisajul tipic al Africii. Animalele sălbatice și ambianța aparte te vor stimula să încerci acest slot cu simboluri specifice. Dacă îți plac călătoriile în ținuturi îndepărtate sau vrei să trăiești senzații intense căutând animalele din jungla africană, atunci Jumbo Stampede este jocul potrivit.

Vezi mai multe jocuri isoftbet!

Alte sloturi


Legend of Cleopatra
Cherry Trio
100 Ladies
Reel Steal
Thunderstruck 2
5 Dazzling Hot