Joker Multi Win

Autor: Gabriel

Actualizat: 13 decembrie 2023

joker multi win gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
joker multi win gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
31 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (12 votes)
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

4/5 – (12 votes)

Joker Multi Win gratis este unul dintre cele mai distractive jocuri de păcănele cu jokeri. Are o structură simplă și o grafică ireproșabilă. Dar, cel mai important, aduce plăți excelente și de aceea merită jucat și pe bani reali. În articolul de astăzi îți prezentăm toate aspectele de care ai nevoie să știi pentru distracție maximă. 

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,5%3×35JokerWild Respin, Rewin

Joker Multi Win gratis – cum se joacă?

Primul lucru pe care trebuie să-l știi despre Joker Multi Win gratis este cum se joacă. Butoanele sale se află în partea de jos și în dreapta ecranului. Să vedem mai departe cum le folosești:

 • Setează miza cu ajutorul butoanelor „-” și „+” pe care le vezi în dreapta jos. Sunt disponibile valori în valută, deci selectezi pariul total.
 • Apasă butonul ”play” din dreapta jos pentru a porni o rotire la Joker Multi Win demo în mod manual.
 • Joacă automat cu ajutorul butonului din dreapta, ilustrat printr-o săgeată circulară.
 • Apasă butonul ”turbo” dacă vrei o viteză mai mare de joc.
 • Butonul de meniu se găsește în partea din dreapta, sus. Aici găsești tabelul de plăți, secțiunea de informații și volumul.

Despre Joker Multi Win free slot

Ecranul de joc de la aparate Joker Multi Win gratis cuprinde 3 role a câte 3 poziții fiecare. Slotul face parte dintr-o colecție largă de păcănele cu jokeri a furnizorului Skywind. Fiecare astfel de joc este diferit și aduce câte ceva în plus. Numitorul comun este dat de simbolul Joker, dar în rest, vei descoperi mereu noi funcții. 

Skywind este expert în distracție dată de modurile inedite de plată. Optimizarea jocurilor pentru mobil este importantă pentru provider. De aceea, îți recomandăm să încerci păcănele Joker Multi Win free și de pe smartphone. Descoperă, de asemenea, mai multe jocuri Skywind pentru alte tematici fantastice!

Joker Multi Win slot – simboluri și plăți

Simbolurile din Joker Multi Win gratis plătesc foarte bine, dacă reușești să faci combinații de câte 3. Plățile sunt următoarele:

 • Ananas: 60 de fise;
 • Pepene: 40;
 • Cireșe și Struguri: 20;
 • Prune și Mere: 15;
 • Portocale: 10;
 • Lămâi: 5.

Plățile sunt pentru pariul de o fisă per linie de plată câștigătoare. Jocul Joker Multi Win gratis are 5 linii de câștig și un coeficient RTP foarte bun, de 95,5%.

Joker Multi Win gratis – funcții speciale

Păcăneaua Joker Multi Win gratis are câteva funcții și simboluri speciale care dau numele jocului. Hai să vedem câte ceva despre acestea!

 • Simbolul Joker: este simbolul care poate substitui orice alt simbol pe liniile de plată. Aduce plăți de 250 de fise.
 • Secvența Rewin: dacă toate cele 9 poziții au același simbol, atunci se declanșează secvența Rewin. Aceasta este roata pe care o vezi în stânga rolelor. Această roată are 5 sectoare verzi și unul roșu. Învârte roata și în cazul în care se pică pe o secțiune verde, câștigul rundei este dublat. Acesta se va face roșu pentru următoarea rotire. Dacă pică pe sectorul roșu, secvența Rewin ia sfârșit fără dublarea câștigului. Astfel, poți câștiga de până la 5 ori un rewin la Joker Multi Win slot, în cazul în care roata se oprește de fiecare dacă pe un sector verde.
 • Wild Respin: secvența se declanșează dacă o rolă este acoperită total de simboluri Joker. De asemenea, este necesar să nu ai combinații câștigătoare pe role.

Joacă Joker Multi Win online pe bani reali!

Dacă te tentează să joci Joker Multi Win online pe bani adevărați, îți dăm o veste bună. Jocul este disponibil la NetBet, alături de un portofoliu vast de păcănele Skywind. De fapt, găsești aici aproape orice în materie de păcănele. Fie că vrei ceva simplu sau cu teme și moduri de joc inedite, NetBet este locul tău ideal. Sunt prezenți furnizori precum EGT, Pragmatic Play, Novomatic și mulți alții.

NetBet punctează maxim și la promoții. Ai parte de un bonus de bun venit consistent la prima depunere. Alături de acesta vei beneficia de multe alte oferte de toate felurile: turnee, bonusuri cu depunere și cashback. Mai mult decât atât, este foarte simplu să te înregistrezi și să profiți de toate aceste avantaje.

Concluzii

Slotul online Joker Multi Win gratis este unul excelent pentru cei care nu vor să se complice. De asemenea, șansele de câștig sunt foarte mari datorită jokerilor și a mini jocului de dublare a câștigului. Pe Joc Păcănele poți continua testarea altor jocuri cu fructe gratuite, cum ar fi Juicy Fruits demo. Să ai baftă!

Alte păcănele recomandate

Stakelogic
Joker Wild Blaster
4.3/5 – (3 votes)
Pragmatic Play
Book of the Fallen
4.3/5 – (9 votes)
Novomatic
Columbus Deluxe
4/5 – (46 votes)
EGT
Amazons’ Battle
3.9/5 – (275 votes)
Autor