Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Jewels-4-All

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Jewels 4 All

Producator

Novomatic

Rating

Jewels 4 All poate fi acum jucat în rubrica de jocuri pacanele gratis de pe site. Acesta este un joc de pacanele clasic, cu 5 role.  Are 9 linii de plată și o structură destul de simplă. Există în total 8 personaje și simboluri. Vorbim despre pietre prețioase (dintre care doar 4 aduc câștiguri majore), lingouri și bani care oferă până la 50000 credite sau o coroană cu diamante care aduce la rândul său câștiguri considerabile. Nu poți să nu te gândești la faptul că acesta e doar înceutul. Revendică o ofertă bonus de pe site-ul nostru!

Punctul central este simbolul wild, reprezentat de o stea. Aceasta poate înlocui orice alt simbol pentru a ajuta la completarea unei linii de plată. Nu există simboluri scatter. Jocul de pacanele Jewels 4 All are un procent de câștig pentru jucători (RTP) de 95%, ceea ce îl face foarte căutat printre începători, dar și printre cei cu experiență. De-a lungul timpului, Jewels 4 All a adus câștiguri constante multor jucători. Clasic înseamnă de multe ori mai bun.

Interfața sa simplă și posibilitățile multiple și rapide de câștig sunt alte elemente care arată de ce jocul este atât de popular.

Să vedem mai detaliat ce oferă acest joc de pacanele!

joc pacanele jewels 4

Jewels 4 All  nu este unul dintre cele mai impresionante jocuri pacanele la nivel vizual. Acesta are o grafică mai degrabă veche, dar care încă prinde la jucătorii obișnuiți cu jocuri pacanele clasice de tipul Book of Ra sau Fruit Cocktail.

Partea cea mai atractivă la jocuri pacanele clasice este că aduc acel sentiment retro care amintește de sălile de jocuri. În cazul de față, Jewels 4 All aduce însă mai mult. Jocul include un simbol wild extensibil, o funcție gamble și posibilități multiple de pariere. Jewels 4 All are chiar și un jackpot de 100000 de monede.

Jocuri pacanele cu interfață bogată în elemente clasice

Jocul include simboluri precum diamantele, coroanele, safirele și alte pietre prețioase. Interfața de joc seamănă mult cu cea din jocurile de la aparatele mecanice. Partea bună este că jocul este foarte intuitiv, iar butoanele și toate informațiile sunt așezate la îndemână.

Pentru fiecare din cele 9 linii de plată poți paria între 1 și 100 de credite. Multiplicatorul cel mai mare disponibil este de 1000x și poate aduce un jackpot de 100000 de credite. Premiul cel mare poate fi câștigat dacă prinzi 5 simboluri de coroană încrustată cu diamante.

Un aspect foarte atractiv pentru jucători este că liniile de plată sunt valabile atât de la stânga la dreapta, cât și invers. Simbolul wild extensibil are forma monedei euro și poate acoperi 3×3 poziții pe role, oriunde apare.

Jocuri pacanele simplificate la maximum

Nu există runde bonus sau rotiri gratuite în acest joc. Jewels 4 All este unul din acele jocuri pacanele clasice, în care structura și interfața sunt simplificate la maximum. Din când în când aceste jocuri pacanele sunt tot ce îți dorești. Reglează-ți pariul și numărul de linii și ești gata de joc. Simplu și la obiect. Nimic în plus.

Funcția gamble mai adaugă o șansă de mărire a câștigului. Astfel, după fiecare câștig înregistrat, poți alege funcția gamble pentru a-l dubla. Trebuie să ghicești dacă o carte este roșie sau neagră, iar dacă nimerești premiul ți se dublează. În cazul în care vrei să mergi mai departe cu ghicitul, ai și această șansă, cu condiția să ghicești corect culoarea. Câștigul va crește de patru ori și tot așa. Funcția gamble este întotdeauna un atu la jocuri pacanele fără runde bonus sau rotiri gratuite.

Jewels 4 All face parte din seria de jocuri pacanele clasice care nu o să îmbătrânească niciodată. Farmecul său constă în simplitatea și posibilitățile reale de câștig. Dacă ești fan de jocuri pacanele clasice, alege și Lady Charm, Sizzling sau Book of Ra din seria noastră de jocuri pacanele gratuite!

Alte sloturi


Wolf Cub
Doctor Love
Immortal Romance
Hidden Valley
Super Heroes
50 Horses