...

Jingle Spin

Autor: Gabriel

Actualizat: 22 februarie 2024

Jingle Spin online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Jingle Spin online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
34 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
5×3
Linii de plată
20
RTP
96,48%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Noiembrie 2018
logo mr bit casino
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 650 Rotiri Gratuite

Jingle Spin gratis este despre dimineața Crăciunului din copilărie, în care te trezești și vezi darurile de sub brad. Aici nu doar că te distrezi, dar te și bucuri de cadouri de Crăciun. Jocul semnat de NetEnt oferă experiența visurilor tale. Are mai multe funcții unice și primești bani instant, iar prezentarea este excepțională. 

Este un aparat de basm, cu spiriduși și cu Moș Crăciun care îți pregătește cadourile. Citește articolul nostru despre jocul de păcănele Jingle Spin! Avem toate informațiile de care ai nevoie referitoare la plăți și speciale. Iar dacă nu ești familiarizat cu site-ul nostru, află că aici ai multe articole interesante. De exemplu, poți să afli ce înseamnă bani în vis.

Cum funcționează Jingle Spin gratis?

Jingle Spin gratis are o mecanică foarte interesantă, lucru care reiese și din aspect. Sunt prezente cele 5 role, a câte 3 simboluri, dar deasupra fiecărei role se află câte un spiriduș. În dreapta rolelor este Moș Crăciun care învârte o roată a norocului în fiecare rundă. Poziția pe care rămâne săgeată poate să fie goală sau să conțină un glob. 

Dacă conține un glob, acesta este dat primului spiriduș din dreapta. Spiridușii își pasează globuri de la dreapta la stânga până la ultimul. Se poate ca pe rola pe care se află spiridușul cu globul să aterizeze un simbol cadou. Atunci, spiridușul aruncă globul în cadou. Vei primi o recompensă care constă într-un premiu instant, rotiri gratuite sau un premiu surpriză. Această mecanică de joc este inedită la păcănele gratis online. Dar nu ne-am fi așteptat la altceva din partea furnizorului NetEnt.

Jingle Spin online – simboluri și plăți

Simbolurile de la Jingle Spin gratis sunt în temă cu spiritul Crăciunului. Dintre cele standard, care acordă plăți pe linii, sunt mai multe ornamente de brad. Nu lipsesc nici clasicele numere de cărți de joc: A, K, Q, J și 10. Cele tematice sunt globul roșu, felia de portocală, ornamentul verde, calul și conul de brad. 

Bineînțeles, cele tematice îți aduc cele mai bune plăți. Coeficientul RTP al Jingle Spin NetEnt este 96,48%, peste media pieței. Plătește pe 20 de linii fixe, cu combinații de minim 3 de-un fel. Vei vedea cât de generoase sunt câștigurile, mai ales ales când intervin specialele. Mergi în secțiunea următoare ca să le discutăm pe fiecare!

Jingle Spin gratis – speciale

În acest capitol vom discuta, mai pe larg, despre specialele jocului Jingle Spin gratis. Îți vei putea mări câștigurile, dacă reușești să declanșezi secvențele bonus. Deci, hai să vedem care sunt acestea și cum le poți obține!

  • Simbolul Wild: este chiar cutia de cadou despre care am vorbit mai sus. Nu are doar rolul de a primi globuri, ci și substituie simbolurile pe liniile de plată;
  • Globul Spreading Wild: dacă un astfel de glob aterizează într-un cadou, simbolul Wild se extinde pe pozițiile alăturate;
  • Globul cu câștiguri instant: oferă premii variabile, de la 50 la 2.500 de fise pentru nivelul 1 al pariului;
  • Globul rotiri gratuite: îți oferă 7, 10, 12, 15, 20, 25, 30 sau 50 de runde bonus;
  • Rotiri gratuite: în secvența cu runde bonus, pe fiecare roată este câte un glob. Astfel, primul spiriduș din dreapta primește câte un glob în fiecare rundă. În jocul de bază, globurile sunt mai rare.

Joacă Jingle Spin slot pe bani reali!

Jocurile de la NetEnt sunt foarte populare în cazinourile din România, deci găsești Jingle Spin gratis în multe locuri. Cazinouri precum NetBet și Mr Bit îți oferă oportunitatea să ai o experiență cât mai completă la acest slot.

Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți creezi un cont pe unul dintre site-urile operatorilor. Apoi, asigură-te că profiți de una dintre ofertele puse la dispoziție de aceștia, nu înainte să citești cu atenție T&C! La final, nu rămâne decât să începi aventura la jocurile de noroc. Te vei distra maxim. Garantăm noi.

Cum joci Jingle Spin demo?

Jingle Spin gratis are o interfață prietenoasă și optimizată pentru orice tip de ecran. Sunt mai multe diferențe între versiunea de computer și cea de mobil. Pe calculator, setezi pariul direct de pe ecranul principal. De pe telefon trebuie să intri în meniu (butonul cu trei linii paralele) ca să găsești funcția de setare pariu. 

Altfel, lucrurile sunt extrem de simple și suntem siguri că te vei descurca și-ți vei personaliza experiența fără probleme. Așa că, indiferent de locul în care te afli, te poți distra la Jingle Spin demo. Nu uita că pe site-ul nostru poți încerca slotul, dar și o grămadă de alte păcănele captivante, fără să-ți faci griji că vei pierde vreun ban. Totul e gratis!

Concluzii

Dacă vrei un joc cu spectacol și premii pe măsură, Jingle Spin gratis este exact ceea ce cauți. Lasă spiritul Crăciunului să te poarte în lumea ajutoarelor de încredere ale Moșului! Ei te vor recompensa cu cadourile mult visate. Este o păcănea relaxantă, unde te bucuri de odihna bine-meritată. Dacă vrei și ceva mai aventuros, avem pentru tine Raging Reindeer demo. Baftă!

Alte păcănele recomandate

EGT
Egypt Sky
3.6/5 – (167 votes)
Betsoft
At the Copa
3/5 – (2 votes)
IGT
Cash Coaster
3.5/5 – (6 votes)
Relax Gaming
Age of Huracan
3.5/5 – (22 votes)
Autor