Relax Gaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
it's time gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

It’s Time

Producator

Relax Gaming

Rating

3.6/5 - 16 voturi

Jocul de păcănele It’s Time gratis te întâmpină cu o tematică interesantă, inedită chiar. Dacă îi treci pragul, vei afla mai multe despre MMA și despre luptătorii frumos desenați și colorați, care abia așteaptă să se bată unul cu celălalt. Designul cu siguranță va fi primul lucru care-ți va sări în ochi. Însă și funcțiile slotului sunt fantastice, vei vedea!

Un alt joc ca la aparate similar este Kassius Invictus Armis free, pe care îl poți încerca tot la noi pe site. Sau, dacă ești încrezător în norocul tău, îl încerci cu mize pe bani reali la cazinourile online.

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,74% 6×4 40 Sticky Wild Rotiri Bonus, Hot Spot

Păcănele It’s Time gratis: cum joci?

Primul lucru care-ți va sări în ochi la jocul de păcănele It’s Time gratis este structura. Se desfășoară pe patru rânduri a șase role, cu 40 de linii de plată fixe. Câștigi când obții cel puțin trei simboluri identice pe liniile de plată.

Verifici valoarea simbolurilor și regulile de joc dacă apeși acel buton de meniu din stânga, care are trei linii orizontale. De îndată ce îl apeși, va apărea ghidul de joc It’s Time game slot, cu explicații despre funcțiile speciale, valoarea simbolurilor și alte setări principale. Lângă butonul de meniu îl ai pe cel de volum, pe care îl folosești pentru a selecta cât de tare sau încet se aud muzica și efectele animațiilor.

O rotire la păcănele It’s Time gratis se desfășoară în felul următor:

 • Din butonul de lângă cel de volum alegi miza apăsând pe butoanele – și +. Miza la fiecare rundă poate fi între 0,1 și 1000 de monede.
 • Runda la păcănele It’s Time gratis se pornește apăsând butonul cel mare din mijloc, care are un B auriu pe el.
 • În dreapta acestuia se află butonul de auto rotire, de unde selectezi numărul de runde automate. Poți alege între 10 și un număr infinit de runde auto, cu limite de pierdere sau câștig.

It’s Time casino slot are un RTP peste medie, de 96,74%, și o volatilitate ridicată. Asta înseamnă câștiguri mai rare, dar mai mari. Dacă preferi jocurile clasice, cu structură 3×3, încearcă și Powerspin Relax Gaming, tot gratis.

Despre jocul de păcănele It’s Time gratis

Jocul de păcănele It’s Time gratis este produs de Relax Gaming. Are un design interesant, modern, cu personaje desenate frumos, în format HD. Dat fiind faptul că vorbim despre un slot cu tematică sportivă, te vor acompania un comentator vorbăreț și luptătorii MMA care mai de care mai musculoși și mai agitați.

Plăți la la păcănele It’s Time demo

Iată cum te răsplătesc simbolurile când nimerești 3 sau 6, cu pariul de 1000 monede, la It’s Time gratis!

 • 10 – 100, 2000 
 • J, Q – 100, 2500
 • K, A – 100, 3000
 • Hugo – 300, 5000
 • Tyrone – 400, 7500
 • Fernando – 300, 6000
 • Billy – 500, 10000
 • Comentatorul – 600, 12500.

Pe lângă frumoasele câștiguri de la păcănele It’s Time gratis, mai ai de-a face și cu speciale. Hai să le vedem!

Joacă It’s Time demo pentru speciale!

Jocul de păcănele It’s Time gratis are un sistem interesant de speciale. Iată care sunt ele!

 • Hot spot – Se activează aleatoriu la începutul rundei. Dacă același simbol luptător apare de 4 ori pe Hot Spot, se blochează și se transformă în Wild. Declanșează un re-spin.
 • Fighter bonus – Două simboluri unul peste altul pe rolele 1 și 6 declanșează bonusul la It’s Time game. Acordă 5 rotiri gratis, unde se pot declanșa niște mișcări speciale care ajută la mărirea câștigului.
 • Buffer bonus – Acordă 3 rotiri, unde noile simboluri care apar rămân blocate pe role și resetează numărătoarea rotirilor la 3. În timpul bonusului la It’s Time Relax Gaming Buffer este posibil să se activeze mișcările de lupte, ca cele din bonusul Fighter.

It’s Time slot: unde poți juca pe bani reali?

Te distrezi la păcănele It’s Time gratis pe pagina noastră oricât de mult dorești. Dar dacă vrei să încerci pe bani reali, te vei duce la cazinourile online cu licență în țara noastră. Acolo vei descoperi nu doar jocuri interesante, ci și bonusuri de bun venit numai bune de revendicat. Majoritatea caselor de pariuri și jocuri de noroc îți acordă bonusuri care îți dublează, practic, fondurile de joc în primele zile.

Vei descoperi nu doar păcănele online It’s Time, ci și alte exemple de la producătorul Relax Gaming. Printre cele mai interesante se află: Powerspin, Temple Tumble, Apolo Pays sau Money Cart. Relax e din ce în ce mai popular, asta pentru că oferă multe sloturi cu tematici unice și funcții inedite. Vezi că-l găsești în gama de păcănele Netbet!

Concluzie

Jocul de păcănele It’s Time gratis te învață cum să te lupți în lumea MMA, în timp ce te distrezi pe cinste. Simbolurile generoase te așteaptă să-ți multiplici mizele și să câștigi. Iar funcțiile speciale îți vor oferi adrenalina de care ai nevoie și te vor ajuta să ieși deseori victorios. Spor la distracție!

Alte sloturi


Dragon Tiger
3.6/5 - 14 voturi
Big Bad Wolf
5/5 - 5 voturi
Extra Stars
4.2/5 - 209 voturi
Mythic Maiden
4.7/5 - 3 voturi
Book of Gods
4.2/5 - 4 voturi
Mirror Mirror
4/5 - 2 voturi