Pragmatic Play producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
ecran irish charms gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Irish Charms

Producator

Pragmatic Play

Rating

4.2/5 - 24 voturi

Tema irlandeză este recurentă în jocurile de păcănele, dar Irish Charms gratis reușește să aducă ceva nou. Citește recenzia noastră și află totul despre Irish Charms slot, un joc tradițional, simplu și captivant. Dacă acest slot este pe placul tău, îți recomandăm și Rainbow Ryan gratis. Și acesta poate fi întâlnit pe Joc Păcănele!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,96% 3 role 3 Wild Jackpot șeptari

Păcănele Irish Charms gratis – cum joci?

Jocul la Irish Charms gratis nu ar trebui să-ți pună probleme. Are un mod de funcționare foarte simplu, la fel ca majoritatea aparatelor. Pornești rundele cu butonul PLAY. Poți juca și automat. Înainte să începi, trebuie să stabilești numărul de runde cu ajutorul unor valori prestabilite de la 1 la 10 fise.

Mizele la acest slot demo cu trifoi se pun ușor, cu butoanele „-” și „+”. Pariurile variază de la o fisă per linie la 10 fise per linie. Astfel, având 3 linii de plată, pariul total este între 3 și 30 de fise. Rata de retur la jucător teoretică este excelentă. Irish Charms gratis are un coeficient RTP de 96,96%.

Structura Irish Charms online este interesantă. Are 3 role, dar numărul de simboluri variază. Poate apărea un singur simbol sau maxim 2 simboluri. Pe role există un spațiu liber în care ar mai încăpea un simbol. Astfel, pot apărea situații în care simbolurile nu sunt aliniate orizontal pe toate cele 3 role.

Irish Charms slot – unde joci pe bani reali?

Irish Charms gratis și orice alt slot este cel mai bine jucat pe bani reali. Maxbet are o colecție bogată de aparate marca Pragmatic Play precum acesta. Cazinoul este așadar unul dintre cele mai bune locuri pentru jocuri de noroc online datorită gamei de păcănele și a promoțiilor. Nu ai cum să te plictisești de jocuri, având în vedere că premiile pot fi la tot pasul!

Revenind la jocuri, îți recomandăm să încerci The Amazing Money Machine, Spartan King sau Wild Booster. Toate acestea au ce să-ți ofere în materie de experiență de joc și plăți bune. Un alt avantaj al Maxbet este ușurința de navigare. Are una dintre cele mai intuitive interfețe ale platformelor de jocuri de noroc online.

Despre Irish Charms online Pragmatic Play

Irish Charms gratis este diferit față de alte jocuri de păcănele de acum, dar are un aspect retro. De aceea, mulți jucători îl îndrăgesc. Datorită simplității sale, este ideal și pentru începători. De fapt, este atât de simplu, încât nici nu are un buton de informații. Jocul de păcănele oferă câteva informații sub role, iar tabelul de plăți se află în stânga. 

Pragmatic Play a ieșit din zona sa de jocuri tematice cu funcții inedite și a surprins cu acest slot vintage. Nici măcar butoanele nu sunt așa cum apar de obicei la păcănelele semnate de acest dezvoltator. Chiar și așa, un cunoscător și-ar da seama de marca Irish Charms gratis datorită ritmului alert al câștigurilor.

Jocul are numai 3 linii de plată, care sunt cele orizontale ale jocului. Simbolurile aduc următoarele plăți:

  • Halba cu bere: maxim 100 de fise dacă se află 3 simboluri pe o linie de plată. Plătește și când se află 2 simboluri, caz în care plătește 30 de fise la miza maximă de 30. De asemenea, aduce câștig când apare o singură dată – 20 de fise la pariul maxim. În acest caz, plătește oriunde s-ar afla, fără să se țină cont de rolă sau poziția pe aceasta.
  • Pălăria: până la 150 de fise;
  • Trifoiul cu patru foi: până la 250;
  • Potcoava: până la 500;
  • Orice combinație de 3 simboluri Potcoavă, Trifoi cu patru foi și Pălărie: până la 50 de fise;
  • Ceaunul cu aur: până la 2.000;

În afara de halba cu bere, toate simbolurile trebuie să se găsească în combinații de câte 3 pentru plată.

Păcănele Irish Charms gratis – speciale

Irish Charms gratis nu are multe speciale, dar ce există este extrem de atractiv. De fapt, doar șeptarii pot fi considerați simboluri speciale. Acționează ca simboluri Wild și substituie toate simbolurile.

Totodată, aduce plăți excelente de până la 60.000 de fise la pariul maxim de 30 de fise. Astfel, vei putea întâlni câștiguri cât mai mari și mai dese. Pe de o parte, șeptarul completează alte formații, transformându-le în câștiguri. Iar pe de altă parte, dacă nimerești numai șeptari, te bucuri de o sumă imensă de credite.

Concluzii

Încearcă și tu Irish Charms gratis pentru a te bucura de farmecul Irlandei, tărâmul norocului! Este un aparat captivant prin câștigurile sale. Este și bine optimizat, astfel că îl poți juca fără probleme de pe orice dispozitiv, de la PC la mobil. Jocul pe mobil câștigă tot mai mult teren pentru că este mai practic. Poți juca de oriunde și oricât dorești. Alt aparat pe care ți-l recomandăm este Emerald King Pragmatic Play. Testează-l gratis pe Joc Păcănele!

Alte sloturi


Joker 40
5/5 - 3 voturi
Columbus Deluxe
3.9/5 - 39 voturi
Reel Diamonds
3.4/5 - 8 voturi
Emerald King
4.3/5 - 6 voturi
Gorilla Go Wilder
3.5/5 - 8 voturi
Sparks
4.2/5 - 5 voturi