...

Great American Wilds

Autor: Gabriel

Actualizat: 19 iunie 2024

great american wilds slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
great american wilds slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
28 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.6/5 – (7 votes)
Structură
5×4
Linii de plată
50
RTP
95,17%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Martie 2020
Baumbet casino logo
Bonus Cu Depunere

Până La 1500 RON

Novomatic este un producător care reprezintă deja un nume mare pe piața jocurilor de noroc. Acesta a lansat pe piață numeroase păcănele clasice, care au prins la publicul larg. În acest articol îți vom prezenta Great American Wilds gratis. Este un joc ca la aparate care surprinde viața sălbatică din America de Nord

O tematică asemănătoare poate fi observată la o altă păcănea disponibilă gratis pe Joc Păcănele. Este vorba  despre African Simba gratis. Este tot un produs al celor de la Novomatic, care par să stăpânească foarte bine această tematică. 

Great American Wilds gratis – informații generale 

Părțile sălbatice ale Americii sunt populare printre exploratori, scriitori, realizatori de documentare TV și jucători de sloturi. Adesea prezentate într-o regiune nespecifică, păcănelele ce abordează această tematică prezintă de obicei fundaluri muntoase, copaci frumoși, lacuri relaxante, cascade și verdeață luxuriantă. Este și cazul Great American Wilds gratis. Este o păcănea foarte plăcută din punct de vedere estetic, cu o grafică îndrăzneață, gata să îți antreneze simțurile. Fundalul prezintă câmpiile vaste și muntoase ale sălbăticiei, cu copaci uriași, lacuri și iarbă, care crează o scenă superbă.

Structura este una destul de des întâlnită. Pot fi observate 5 role și 4 rânduri. Acestea sunt acompaniate de 50 de linii de plată fixe. Acestea îți pot oferi combinații câștigătoare destul de des, însă nu este garantată și valoarea acestora. RTP-ul jocului este de 95,17%, reprezentând un procent destul de bun. Tot la capitolul plăți, nu trebuie să uităm de volatilitate. Aceasta este considerată a fi mare. Astfel, dacă vei avea puțină răbdare, vei ajunge să vezi și plățile fantastice de care este capabilă această păcănea. 

Cum joci Great American Wilds gratis?

Fără îndoială Great American Wilds gratis este un joc ca la aparate foarte atractiv. Tocmai de aceea, ne-am gândit că ai dori să știi care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge să dai spin. Fii pe fază și nu rata niciun detaliu. Întreg procesul este unul foarte simplu și accesibil. Hai să vedem! 

 1. Apasă pe butonu Joacă Gratis, iar păcăneaua va încărca. 
 2. După aceea, este esențial să setezi și valoarea mizei pe care dorești să joci o mână. Aceasta are valori cuprinse între 0,50 și 50 de credite. 
 3. Odată setată și miza, mai este nevoie doar să apeși pe butonul de Start, iar rolele Great American Wilds vor începe să se învârtă.
 4. De asemenea, ai la dispoziție și funcțiile de Autoplay și Gamble. Cu Gamble ai ocazia să îți dublezi fiecare câștig, dacă vei ghici culoarea unei cărți. 

Great American Wilds slot – simboluri și plăți 

Ceva mai sus am detaliat tematica abordată în Great American Wilds gratis. Fiind surprinsă viața sălbatică din America, este clar că și simbolurile vor face parte din aceeași sferă. În cele ce urmează îți vom prezenta care sunt acestea și cum vor plăti dacă vei juca pe o miză de 10 credite. 

 • 10, J, Q – 3x(0,40), 4x(1,60), 5x(3,00); 
 • K, A – 3x(0,80), 4x(2,00), 5x(4,00); 
 • Pumă, Cal – 3x(1,00), 4x(3,00), 5x(10,00); 
 • Bizon – 2x(1,00), 3x(2,00), 4x(5,00), 5x(20,00); 
 • Urs – 2x(1,00), 3x(2,00), 4x(10,00), 5x(50,00); 
 • Vultur – 2x(1,00), 3x(2,00), 4x(20,00), 5x(100,00). 

Great American Wilds gratis – speciale

Great American Wilds gratis este o păcănea cu speciale, ceea ce o face foarte atractivă pentru majoritatea jucătorilor. În cele ce urmează îți vom detalia cu exactitate care sunt toate funcțiile acestui joc ca la aparate. Hai să vedem! 

 • Simbolul Wild – înlocuiește toate simbolurile de pe role, cu excepția Scatter-ului, cu scopul de a crea combinații câștigătoare; 
 • Simbolul Scatter (Bonus) – acestea pot apărea pe rolele 2, 3 și 4. Între 5 și 12 simboluri Scatter vor declanșa între 7 și 20 de rotiri gratuite cu funcțiile de Reînvârtire a rolei și Epic Xtra Stax; 

Funcția de Reînvârtire a Rolei – în timpu rundei de rotiri gratuite, de fiecare dată când prima rolă este complet acoperită de același animal această funcție se va declanșa. Simbolurile de rola unu, toate simbolurile Wild, dar și toate simbolurile corespondente se vor opri în loc. 

Rolele Great American Wilds se vor învârti și vor opri orice simboluri apărute, care coincid cu rola unu sau cu un simbol Wild. Rolele continuă să se învârtă și se opresc, odată ce vor apărea noi simboluri corespondente sau Wild. Reînvârtirile se încheie, iar câștigurile pe linie sunt plătite, odată ce nu mai sunt oprite noi simboluri sau când toate pozițiile simboluri indică respectivul animal sau simbolurile Wild. 

Epic Xtra Stax – simbolurile Epic Xtra Stax pot fi adăugate oricând în timpul jocului de bază sau al jocurilor gratuite. Epic Xtra Stax poate conține mai multe tipuri de simboluri, dar atunci când vor trebui să apară pe role, un singur simbol va fi disponibil. 

Unde poți juca Great American Wilds online pe bani reali? 

Cu siguranță Great American Wilds gratis ți-a făcut o impresie bună. Pe lângă asta, jucând variante demo, cu siguranță ai acumulat anumite cunoștințe și ai dezvoltat unele strategii eficiente. Din acest moment, te poți considera pregătit să treci la următorul nivel. Acest nivel este reprezentat de jocul pe bani reali. 

Ei bine, în această secțiune a articolului îți vom expune unde vei putea juca pe o miză reală. Înainte de a-ți prezenta acest aspect, trebuie să știi că cei de la Novomatic sunt omniprezenți pe site-urile celor mai bune cazinouri din România. Acestea fiind spuse, îți vom prezenta o listă cu operatorii de la noi unde poți juca Great American Wilds online pe bani reali: 

 • Mr Bit;
 • MaxBet; 
 • Netbet; 
 • Conti Cazino; 
 • Winner; 
 • Mozzart; 
 • Superbet. 

Concluzii 

Iată-ne ajunși la finalul acestui articol. Sperăm că toate aspectele pe care ți le-am prezentat legat de Great American Wilds gratis te vor atrage. Nouă ne place mult caracteristica Epic Xtra Stax – ție ce îți place la joc? Așadar, noi îți dorim mult noroc și la cât mai multe câștiguri!

Alte păcănele recomandate

Betsoft
Weekend in Vegas
5/5 – (1 vote)
Yggdrasil
Nitro Circus
5/5 – (3 votes)
Novomatic
European Roulette
4.3/5 – (3 votes)
ELK Studios
Book of Toro
5/5 – (1 vote)
Autor