NetEnt producator pacanele

350 Rotiri Gratuite Fără Depunere + 20 Tichete Be The Boss

Prinde Oferta Maxbet
golden grimoire gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Golden Grimoire

Producator

NetEnt

Rating

4.4/5 - 7 voturi

Dorești să explorezi misterele câștigurilor la sloturi? Ei bine, jocul de păcănele online Golden Grimoire gratis este ideal pentru aventura ta în necunoscut. În acest articol, îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre joc, precum simboluri, reguli, funcții speciale, Golden Grimoire RTP și altele. De asemenea, dacă vrei să mai încerci și alte sloturi, pe Joc Păcănele îți punem la dispoziție multe jocuri ca la aparate NetEnt din care poți să alegi!

Păcănele online Golden Grimoire gratis, un joc unde simbolurile fermecate îți aduc câștiguri

Jocul de păcănele online Golden Grimoire gratis îți prezintă o lume magică și fermecătoare. Grafica este mai mult decât incredibilă, așa cum ne-am fi așteptat de fapt de la un furnizor de top precum NetEnt.

Te afli la „biroul” unui magician, unde poți vedea mai multe cărți, lumânări, poțiuni, o păpușă și o fereastră rotundă prin care vezi cerul înstelat al nopții. Simbolurile fac și ele parte din aceeași tematică. Cele mai bine plătite sunt pietre prețioase ținute de creaturi: șerpi, păianjeni, molii și tentacule de ceea ce ar putea fi un kraken.

Atmosfera jocului este completată de sunete și muzica ce inspiră mister. Structura este de 4 rânduri și 5 role, iar Golden Grimoire RTP este de 96,44%, unul dintre cele mai mari pe care le poți întâlni.

Păcănele Golden Grimoire demo: simboluri și plăți

În jocul de păcănele online Golden Grimoire gratis simbolurile se plătesc numai de la stânga la dreapta. Plata va avea loc pe cele 20 de linii de plată, când nimerești 3 sau mai multe simboluri identice într-o formație. Simbolurile au următoarele valori:

  • Păianjenul: până la 100 de fise;
  • Krakenul: până la 75;
  • Șarpele: până la 40;
  • Molia: până la 30;
  • Inima roșie și Trefla: până la 20;
  • Inima neagră și Rombul: până la 15.

Păcănele gratis Golden Grimoire: funcții speciale

La păcănele online Golden Grimoire gratis, există mai multe moduri care îți vor permite să câștigi. Este vorba de speciale, care îți vor aduce recompense mai mari și vor face lucrurile mai interesante. Aceste funcții și simboluri speciale sunt:

  • Simbolul Mystery: poate apărea pe rolele 3, 4 și 5. Va lua forma unui simbol ales la întâmplare, care poate fi unul dintre cele menționate mai sus sau simbol Wild. Dacă ia aceeași formă ca primul din stânga de pe același rând, atunci toate simbolurile dintre ele vor lua aceeași formă. Dacă se va transforma într-un simbol Wild, atunci toate simbolurile dintre Mystery și primul de pe linie vor fi schimbate în Wild.
  • Simbolul Wild: înlocuiește toate simbolurile, cu excepția Scatter și Mystery.
  • Simbolul Scatter: poate apărea doar pe rolele 1, 3 și 5. Declanșează 8 rotiri gratuite.
  • Simbolul Sticky Mystery: este ca simbolul Mystery, doar că apare în timpul rotirilor gratuite și rămâne pe poziție pe toată durata jocurilor bonus.

Păcănele online Golden Grimoire gratis: cum joci?

Modul de joc la păcănele online Golden Grimoire gratis este extrem de simplu. Chiar dacă ești la primul slot pe care îl încerci, nu îți va face probleme. Butoanele și informațiile importante se află în partea de jos.

În stânga găsești butonul de informații, unde vei afla mai multe despre plăți, simboluri și funcții. Apoi, este afișată miza, iar lângă poți seta nivelul pariului cu butoanele „-” și „+”, având la dispoziție valori de la 1 la 10. Cele trei butoane din centru sunt pentru joc automat, spin și setarea mizei maxime.

După acestea ai alte butoane „-” și „+”, de unde poți stabili valoarea fisei. În dreapta este afișat creditul disponibil.

Concluzii

Jocul de păcănele online Golden Grimoire gratis este unul extrem de palpitant. Acesta se bucură de o tematică spectaculoasă și cu un mod de joc simplu, ideal pentru jucătorii începători care abia acum au descoperit site-ul Joc Păcănele. De asemenea, Golden Grimoire RTP este foarte mare, deci slotul este tocmai bun de jucat și pe bani reali. Astfel, te vei bucura de experiența completă pe care jocul o are de oferit, câștigând bani adevărați cu ajutorul simbolurilor magice! Slotul poate fi găsit la multe cazinouri online populare, deci vei avea de unde să alegi cea mai bună variantă pentru tine!

Alte sloturi


Fruit Fiesta
4.7/5 - 3 voturi
Tales of Darkness: Midnight Heat
4.1/5 - 9 voturi
Mythic Maiden
4.7/5 - 3 voturi
Norse Reel
5/5 - 2 voturi
French Roulette
4.4/5 - 7 voturi
Stickers
4/5 - 1 voturi