NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
golden grimoire gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Golden Grimoire

Producator

NetEnt

Rating

Cine a spus că vrăjile nu pot fi făcute într-un mod pozitiv? Poți încerca și tu acum un joc produs de NetEnt care oferă caracteristici speciale, simboluri atractive și o poveste foarte interesantă. Intră în lumea vrăjitoarelor și joacă și tu chiar acum Golden Grimoire gratis.

Simboluri vrăjite și caracteristici fermecătoare

tabela de plată golden grimoire gratis

Pentru a putea afla lucruri legate de simboluri, apeși pe butonul: „i”, regăsit în partea stângă a ecranului. El va deschide tabelele de plată și se va explica în detaliu care sunt caracteristicile acestui joc online dar și cu câți bani te poți alege dacă pui mâna pe diverse simboluri.

Scarabeul roșu îți va oferi 100 de credite dacă vei putea să prinzi 5 simboluri identice pe o linie de plată. Acesta este urmat de smaralde care pot să ofere 75 de monezi sau de șerpi și insecte ce te plătesc între 5 și 40 de credite.

Fiind unul dintre cele mai bune păcănele cu speciale, aici vei mai putea face cunoștință cu simboluri tradiționale precum inima, rombul, trefla sau spada. Deși nu te vor plăti la fel de bine ca celelalte, tot poți să îți ofere între 3 și 20 de credite.

Acestea au fost simbolurile clasice pe care le vei găsi în Golden Grimoire gratis. Acum trebuie să ne centrăm atenția către cele mai importante:

Simbolul Mystery – poate să apară pe rolele cu numărul 3,4 și 5. Scopul lui este să transforme restul simbolurilor, în unele foarte bune. Dacă simbolul transformat va fi identic cu cel din partea stângă, atunci pictogramele aflate între ele se vor schimba în Mystery Simbol.

Simbolul Wild – este reprezentat de craniul auriu și poate să apară în joc doar dacă este preschimbat de pictograma Mystery. El poate să înlocuiască restul simbolurilor, fără cel care joacă rol de scatter.

Scatter – este iala aurie cu inscripții magice. Trei simboluri scatter care apar pe rola cu numărul 1,3, 5 în jocul normal, vor putea activa un minim de 8 rotiri gratuite.

Sticky Mystery Simbol – poate să apară doar când se vor activa rotirile gratuite pe rolele cu numărul: 2,3,4,5. El se poate transforma în orice simbol, fie că este mic, mediu sau mare.

Cum pariez în Golden Grimoire gratis?

La fel ca în cazul celorlalte jocuri NetEnt, poți paria aici alegând suma monezii și nivelul. Poți să apeși pe butonul Max Bet dacă vrei să îți folosești maximul de credite admise pentru o rotire.

Dacă nu îți place să apeși de fiecare dată tasta spin, alege butonul Autoplay și rotește rolele automat.

Rezumat

Acest joc oferă o volatilitate medie și o rată de plată care ajunge la un procent de 96.44%. Asta înseamnă că jocul este unul de calitate și că trebuie să îl încerci în varianta demo pe pagina noastră sau în unul din cazinourile online din România.

Alte sloturi


Spinata Grande
Berryburst MAX
Warlords
European Roulette Small Bets
Stellar Jackpots With Silver Lion
Astro Magic