Relax Gaming producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Golden Castle gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Golden Castle

Producator

Relax Gaming

Rating

3.7/5 - 10 voturi

Golden Castle gratis este un joc pentru cei cărora nu le este teamă de aventuri. Află tot ce trebuie să știi despre acest joc de păcănele din recenzia noastră! Vei descoperi ce simboluri are păcăneaua, cum plătesc ele, ce speciale găsești și la ce cazino poți juca cu mize reale.

Pe această pagină poți încerca versiunea demo de la Golden Castle slot pentru a te familiariza cu funcțiile. Joacă-te și Aztec Power slot free dacă ești fan păcănele cu speciale! Cert e că la noi ai de unde alege. Și joci fără bani, fără înregistrare și fără download, cât vrei tu.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,34%6×6plăți în avalanșăWild HauntRotiri Gratuite

Golden Castle gratis – informații generale

Te vei convinge chiar de la prima vedere că Golden Castle gratis nu este un joc obișnuit. Ecranul de joc arată inedit, cu pietre de mai multe forme și culori. Acestea sunt dispuse pe o grilă de 6X6, dar simbolurile pot avea mai multe dimensiuni. Sunt 1X1, 1X2, 1X3, 2X2 și 3X3. Dreptunghiurile sunt numai pe verticală, deci poți avea același simbol pe mai multe poziții dintr-o coloană.

Fundalul jocului este și el spectaculos și înfățișează un castel bântuit. Golden Castle free este rezultatul unei colaborări dintre Fantasma Games și Relax Gaming. Reprezintă debutul modului de plată Titan Ways al Fantasma Games, care se bazează pe simboluri mari. Dimensiunile simbolurilor variază de la o rotire la alta, ceea ce e fascinant de-a dreptul!

În ceea ce privește grafica, se vede bine mâna celor de la Relax Gaming. Jocul Golden Castle gratis arată superb și, de asemenea, este optimizat pentru mobil. Ecranul de joc se va încadra perfect în orice dispozitiv, fără să pierzi ceva din experiență.

Păcănele Golden Castle demo – simboluri și plăți

Slotul Golden Castle gratis plătește ca aproape orice joc, de la stânga spre dreapta, la minim 3 simboluri de un fel. Simbolurile sunt catalogate în 3 tipuri, în funcție de calitatea / aspectul acestora. Astfel, sunt simboluri cu plată mare, medie și mică.

 • Diamantul: până la 500 de fise;
 • Piatra roșie: până la 375;
 • Piatra bleu: până la 250;
 • Piatra verde: până la 175;
 • Piatra roz: până la 100;
 • Piatra mov: până la 87,5;
 • Piatra turcoaz: până la 75;
 • Piatra mov închis: până la 62,5;
 • Piatra albastru închis: până la 50;
 • Piatra neagră: până la 50.

Combinația câștigătoare dispare și lasă loc altor simboluri, astfel că pot exista plăți în avalanșă. Coeficientul RTP Golden Castle online este de 96,34% – unul bun, ce asigură câștiguri serioase.

Golden Castle gratis – speciale

Specialele de la jocul de păcănele Golden Castle gratis fac lucrurile cu adevărat interesante. Să vedem care sunt!

 • Wild Haunt: un simbol Ghost King transformă un simbol obișnuit mare în simboluri 1×1. Un număr aleatoriu de simboluri 1×1 rezultate devin simboluri Wild care pot substitui restul simbolurilor cu plată.
 • Rotiri gratuite: se declanșează 10 jocuri gratis cu ajutorul simbolului Bonus. După fiecare plată în avalanșă la Golden Castle gratis, multiplicatorul de câștig crește cu 1x. Secvența se poate redeclanșa.
 • Cumpără rotiri gratuite: la un preț de 70x pariu poți cumpăra 10 rotiri bonus.

Dacă ești fan funcții speciale, intră în colecția noastră de păcănele cu speciale gratis!

Golden Castle slot Relax Gaming – cum se joacă?

Interfața jocului ca la aparate online Golden Castle gratis este intuitivă. Butoanele se află în dreapta și au următoarele funcții:

 • Butonul cu monede îți permite să setezi pariul între 0,20 și 50 de fise per rotire.
 • Dă spin cu butonul mare ce reprezintă o săgeată circulară. Butonul de deasupra acestuia este pentru joc automat.
 • Butonul de meniu se află jos. De aici poți consulta informații despre joc și poți efectua câteva setări generale.
 • Apasă ”buy Freespins” pentru a cumpăra speciala la Golden Castle gratis.

Unde joci Golden Castle online pe bani reali?

Distracția la Golden Castle gratis nu este tocmai completă fără pariuri reale. Din fericire, NetBet are și acest joc. Dacă nu ai încă un cont deschis, este cazul să te înregistrezi. Aici ai parte de toate beneficiile pe care le poți cere de la un casino online.

Promoțiile sunt de top și portofoliul conține nenumărate jocuri de noroc, pentru toate gusturile. Nu în ultimul rând, poți instala și o aplicație de mobil pentru cea mai bună experiență de joc. Așa cum am spus și la începutul articolului, jocul de aparate Golden Castle free este optimizat și pentru smartphone. Acest lucru este valabil pentru majoritatea jocurilor de la acest furnizor, deci aplicația este metoda ideală pentru joc.

Concluzii

Golden Castle gratis este un joc inedit, cu plăți peste medie. Te poți distra și cu bani reali la NetBet, de pe mobil, prin intermediul aplicației. Dar, înainte de asta, îți recomandăm să încerci versiunea demo pentru a cunoaște cât mai bine jocul. Testează și Golden Haul Infinity Reels demo pe Joc Păcănele pentru a descoperi încă un joc palpitant!

Alte sloturi


Reel Hero
4.7/5 - 4 voturi
Epic Joker
3.4/5 - 9 voturi
Sweet Bonanza Xmas
3.4/5 - 24 voturi
Fortunes of Sparta
4/5 - 6 voturi
Wild Water
4.2/5 - 5 voturi
Irish Charms
4.2/5 - 24 voturi