...

Gates of Olympus 1000

Autor: Gabi

Actualizat: 12 martie 2024

Gates of Olympus 1000 slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Gates of Olympus 1000 slot JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (19 votes)
Structură
6×5
Linii de plată
Cluster
RTP
96,50%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Decembrie 2023
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

Una dintre cele mai neașteptate lansări de la Pragmatic Play a avut loc! Gates of Olympus 1000 demo este a doua păcănea a seriei și este foarte promițătoare. Dacă ai jucat prima versiune, trebuie să o încerci și pe aceasta, căci merită! Speciala este îmbunătățită, însă restul aspectelor rămân cam aceleași. Nu se abate prea mult de la tematică, dar există unele diferențe. Dacă n-ai încercat încă experiența cu zeii greci din Gates of Olympus demo, te invităm s-o faci la noi!

Gates of Olympus 1000 demo – câștigă ca un zeu!

Porțile Olimpului se deschid pentru a doua oară cu apariția lui Gates of Olympus 1000. De data asta, Zeus este mult mai puternic și va lumina aparatul cu cele mai generoase câștiguri. Fundalul rămâne cel cu templele antice, așa cum te-ai obișnuit în prima versiune. Cât despre coloana sonoră, ea este puțin schimbată, dându-ți mai multă energie după fiecare spin.

Rolele rămân în structura de 6×5, iar mecanica este tot în avalanșă. Combinațiile de câte 8 simboluri se consideră câștigătoare, iar după ce acordă plata, vor dispărea. Astfel, vor face loc pentru alte simboluri care pot genera plăți noi. Vei vedea că fiecare spin câștigător va fi ca un cutremur de premii.

Volatilitatea este la cele mai înalte cote pe care le poate oferi Pragmatic, iar RTP-ul este de 96,50%. Prin urmare, sfatul nostru este să joci cu mize cât mai mari. Nu este un joc de păcănele cu fructe ca Shining Crown, de exemplu. În Gates of Olympus 1000 slot, pariul mic mai rău face!

Merită să joci Gates of Olympus 1000 online, pe bani?

Categoric! Dar mai întâi testează Gates of Olympus 1000 demo aici, pe Joc Păcănele. Doar apeși pe JOACĂ GRATIS, stabilești miza și învârți rolele. Poți chiar să cumperi speciala dacă ești curios să vezi cum arată. După ce te-ai obișnuit cu rundele volatile și speciala incredibilă, poți să treci la versiunea pe bani reali. 

Judecând după succesul pe care l-a avut versiunea anterioară, vei găsi noul slot cam peste tot. Ba chiar ne așteptăm să vedem oferte speciale cu free spins Gates of Olympus 1000. Noi îți recomandăm să-ți faci cont la Netbet, Princess, Winner sau Winboss Casino. Sunt printre cele mai generoase cazinouri în materie de bonusuri, dar au și colecții impresionante de păcănele.

Plățile și speciala Gates of Olympus 1000 demo

Plățile aparatului Gates of Olympus 1000 demo te vor surprinde plăcut, dar speciala te va da peste cap. De fapt, acolo este marea schimbare – în rundele gratuite, la multiplicatori. Până atunci, uite simbolurile de bază și plățile lor pentru combinații de câte 12!

  • Coroana plătește până la 100 de credite;
  • Clepsidra plătește până la 50 de credite;
  • Inelul plătește până la 30 de credite;
  • Potirul plătește până la 24 de credite;
  • Simbolurile mici plătesc între 4 și 20 de credite.

După cum vezi, simbolurile plătesc la fel de bine și în această versiune. Însă speciala Gates of Olympus 1000 slot este schimbată. Dacă ar fi să o descriem, cel mai potrivit cuvânt ar fi: WOW! 🤯

4 simboluri Scatter acordă până la 200 de credite + runde gratuite. Secvența are 15 rotiri gratis, iar aici își fac apariția și multiplicatorii. Sunt în total 5, cu unul în plus față de jocul original. Multiplicatorii au diferite culori, în funcție de numărul cu care înmulțesc combinațiile câștigătoare: verde, albastru, mov, roșu și… multiplicatorul diamant. 

Primele 4 simboluri pot aduce mizei tale câștiguri multiplicate de la x2 până la x500. Cel de-al cincilea va aduce cel mai mare premiu posibil în runda speciala, de x1000. Dacă ești suficient de norocos, ai dat lovitura.

Gates of Olympus 1000 gratis

Îți reamintim că, dacă n-ai răbdare să se declanșeze de la sine, ai disponibilă funcția de cumpără speciala. Valorează 100x miza pe care joci, iar riscul pe care ți-l asumi cumpărând-o s-ar putea să mierite sau nu. Așa sunt toate jocurile cu volatilitate mare, iar Gates of Olympus 1000 gratis nu face excepție.

Concluzii

Gates of Olympus 1000 demo este un joc incredibil și are șanse foarte mari să-l întreacă în popularitate pe predecesorul său. În acest moment, doar câteva persoane l-au testat, așa că ești printre primii care se pot bucura de el. Nu mai sta pe gânduri, dă-i start și învârte rolele la noi, pe gratis! Iar dacă tematica te-a cucerit, cu siguranță te vei distra și cu Zeus vs Hades slot. Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Autor