Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran garden of riches gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Garden of Riches

Producator

Novomatic

Rating

4.6/5 - 5 voturi

Cei care au o slăbiciune pentru jocurile cu tematică romantică vor găsi în jocul Garden of Riches gratis o modalitate plăcută de a petrece timpul liber. Faptul că e produs de Novomatic nu face decât să contribuie la popularitatea sa. Asta pentru că Novomatic e un brand cunoscut de jocuri demo sau pe bani reali.

Jocul de păcănele Garden of Riches este recomandat de către jucători deoarece oferă bonusuri mari. În plus, are un procent de câștig bun, de 94,25%, adică ai șanse mari să obții des o linie câștigătoare. Când te simți pregătit și vrei să încerci versiunea pe bani reali, ai la dispoziție cazinouri online cu bonus fără depunere, unde primești rotiri gratuite.

Garden of Riches gratis, un joc de păcănele online romantic

În jocul Garden of Riches gratis jucătorul este invitat într-o grădină a paradisului unde romantismul și bogățiile sunt la ordinea zilei. Este un produs marca Novomatic, ceea ce înseamnă că grafica simpatică și modul de joc simplu sunt atractive, mai ales pentru cei fără prea multă experiență. Tema jocului Garden of Riches slot gratis este simplă, scena romantică pe care se situează rolele fiind o grădină cu iarba frumoasă și un cer liniștit. Simbolurile fac parte din sfera romantismului (trandafiri, inele).

Un detaliu specific jocului Garden of Riches demo este jackpot-ul progresiv. Ce înseamnă acesta? La fiecare rotire premiul cel mare crește. Și îl câștigi dacă ai norocul să apară de 15 ori domnișoara, adică să umple toate pozițiile din Garden of Riches slot gratis.

În privința structurii, putem spune că Garden of Riches gratis este standard, cu 5 role și trei rânduri. Există 10 linii fixe de câștig. Poți alege să joci minimum o linie și maximum 10. Miza per linie poate fi setată de la 0,01 la 5 credite.

În funcție de numărul de linii de câștig va crește miza totală pe care o joci la fiecare rundă de Garden of Riches slot gratis. De exemplu, dacă setezi o miză pe linie de 5 credite, miza totală a rundei este de 50 de credite.

Garden of Riches demo: care sunt simbolurile și cum plătesc?

În jocul Garden of Riches gratis elementele grafice vor fi reprezentative pentru temă. Simbolurile clasice au un design plăcut, deși unii pot considera că nuanțele lor sunt puțin cam prea strălucitoare.

Combinațiile câștigătoare sunt de 3, 4 sau 5 simboluri de același fel formate pe liniile fixe, de la stânga la dreapta. Iată peste ce simboluri dai când te joci păcănele Garden of Riches:

  • Q, J, 10 – până la 250 de credite;
  • K și A – până la 500 de credite;
  • Trandafirul de aur, inelul de logodnă sau perna cu tiara – până la 750 de credite;
  • Personajul masculin – până la 1000 de credite;
  • Personajul feminin – simbol Scatter, duce la câștiguri de până la 2500 de credite, când apar 5 imagini de acest fel în Garden of Riches gratis.

Garden of Riches slot gratis: funcțiile jocului

Ca orice alt joc de acest tip, și Garden of Riches gratis are câteva opțiuni speciale. Nu îi lipsesc simbolul Scatter și rotirile gratuite. Iată câteva informații utile în acest sens:

  • Jackpot-ul progresiv – valoarea câștigului crește cu fiecare rotire și fiecare miză.
  • Personajul feminin (lady) – este simbol Scatter. Duce la câștiguri generoase la Garden of Riches slot gratis. Dacă apare în grupuri de 3, 4 sau 5, va porni 10 runde gratuite. Îndeplinește și rol de simbol Wild, adică înlocuiește orice alt simbol pentru a completa linii câștigătoare în Garden of Riches gratis.
  • 15 simboluri Lady – duc la câștigarea jackpot-ului la păcănele Garden of Riches.
  • Gamble – după ce câștigi o rundă, poți paria veniturile noi pe o „scară a câștigului” cu 11 trepte. Aceasta îți dă posibilitatea de a dubla câștigurile sau de a le pierde pe toate. Așadar, riscul este mare, în concordanță cu profitul potențial.

Garden of Riches gratis: cum joci chiar acum?

Pașii de joc pentru a te bucura de Garden of Riches gratis sunt simpli. Din meniul de la bază îți alegi miza și numărul de linii pe care joci. Apoi apeși „Start”. Pentru ca jocul Garden of Riches slot gratis să ruleze automat, folosești butonul Autostart.

După ce câștigi o tură de Garden of Riches gratis, acel credit poate fi pariat în continuare într-un joc de risc (Gamble). Acolo ai șanse de 50:50 să îți multiplici câștigurile sau să pierzi. Opțiunea nu poate fi folosită cu Autostart, totuși.

Concluzii

Pentru distracție în timpul liber, jocul Garden of Riches gratis devine o opțiune apreciată, grație tematicii, graficii și simplității sale. Iar cine preferă să joace pe bani poate obține câștiguri avantajoase! Mai există tot felul de variante care mai de care mai interesante. Îți mai putem recomanda jocul Golden Ark gratis, dacă te atrag mai mult simbolurile egiptene antice.

Alte sloturi


Bicicleta
5/5 - 2 voturi
Fruits n Fire
3.8/5 - 6 voturi
Wins of Fortune
4.2/5 - 4 voturi
Fruits and Jokers
2.7/5 - 6 voturi
Theme Park
4.3/5 - 3 voturi
Alice Adventure
3.3/5 - 10 voturi