Novomatic producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Garden of Riches

Producator

Novomatic

Rating

Cu o experiență de peste 30 de ani în industria de online gambling, compania Novomatic lansează mereu produse aflate la cele mai înalte standarde ale calității și adaptându-le eficient la nevoie de pe piață. Un astfel de exemplu îl constituie jocul Garden of Riches, un slot online care are o tematică romantică și pe care mulți jucători îl recomandă datorită bonusurilor mari pe care le oferă.

Cum se joacă Garden of Riches gratis?

Prevăzut cu 5 role și 10 linii de plată, jocul întrece cu mult așteptările multor useri datorită designului și a graficii, dar și a oportunităților de câștig pe care le oferă. Făcând parte din categoria celor mai îndrăgite păcănele Novomatic, slotul invită jucătorii să facă parte dintr-un univers unde abundă bogația și romantismul. Chiar dacă nu are multe caracteristici de joc speciale în afara unui Simbol Wild Scatter, mulți jucători sunt încântați de Garden Riches gratis. Poate și pentru că unul dintre motivele de încântare vizează  oportunitățile reale de câștig cu jackpotul progresiv care continuă să crească cu fiecare rotire.

Tot ce trebuie să faci este să găsești simbolurile din joc care îți aduc câștiguri profitabile – trandafiri, bijuterii (inele), o pernă. De asemenea, există două personaje-cheie ale acestui joc – un bărbat cu un trandafir și o doamnă cu părul auriu. Corelând în jocul Garden of Riches gratis aceste două simboluri cu imaginile respective te vei bucura de cele mai mari plăți ale jocului de păcănele Novomatic.

Decor romantic, premii speciale

Intră într-un tărâm edenic unde frumusețea și bogățiile sunt nelipsite. Rolele jocului sunt plasate într-o scenă idilică unde se află un colț de rai: o grădină, iarba verde și cerul senin. E adevărat, ce-i drept, că simbolurile jocului în sine par că nu se potrivesc cu mediul natural, deoarece sunt prezentate în culori cam strălucitoare, însă sunt ele sunt înfățișate așa pentru a transmite ideea de lux.

Cinci simboluri care întruchipează personaje masculine îți vor aduce 200.000 de credite, în timp ce perna, inelul și trandafirul îți vor aduce câștiguri în valoare de 150.000 de credite. Simbolurile cele mai puțin valoroase sunt reprezentate de cărțile de joc obișnuite. Astfel, A și K îți vor oferi până la 100.000 credite, în timp ce Q, J și 10 te vor ajuta să câștigi 50.000 de credite. Pentru a vedea exact sumele pe care le poți câștiga, se recomandă să studiezi tabelul de plăți.

E adevărat că jocul Garden of Riches gratis face parte din categoria celor mai distractive sloturi online. Însă, dacă alegi să joci pe bani, poți obține câștiguri cu adevărat profitabile! Datorită jackpotului progresiv care continuă să crească cu fiecare miză care este pariată pe role, jucătorii se bucură de oportunități de câștiguri majore! Suma jackpotului progresiv care este disponibil depinde doar de mărimea pariului plasat! Pentru ca norocul să fie de partea ta și să câștigi jackpotul va trebui să umpli toate cele 15 poziții din rolă cu simbolul personajului feminin (lady)– o misiune destul de dificilă, dacă nu chiar imposibilă – ar zice unii.

Partea bună este că vei primi drept recompensă 10 rotiri ori de câte ori găsești 3 sau mai multe simboluri lady, iar aceasta este o șansă de care ar trebui să profiți la maximum. De fiecare dată când va apărea va rămâne acolo până la sfârșitul rundei bonus de rotiri gratuite.

Un alt aspect pe care să îl ai în vedere este că lady îndeplinește și funcția unei cărți de tipul Wild.

Alte sloturi


The Final Countdown
Dragon Reels
Heart of Gold
Dolphins Pearl
Pyramid: Quest for Immortality
Grim Muerto