NetEnt producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

French Roulette

Producator

NetEnt

Rating

Dacă te-ai săturat de păcănele, atunci trebuie să știi că cei de la NetEnt vor să îți ofere și jocuri de masă pe care să le încerci în unele dintre cele mai bune cazinouri din România sau chiar și aici în versiunea fără plată pentru distracție.

Astăzi îți voi prezenta jocuri de masă French Roulette gratis și vom afla împreună care sunt pariurile pe care le poți pune. Te asigur că este un joc extrem de ușor de accesat și de jucat, motiv pentru care nu trebuie să îți faci îngriji!

Cum poți să pariezi la French Roulette gratis?

  1. Primul pariu pe care îl vei putea pune la jocul de ruletă este cel care poartă numele de Straight. Dacă vei ghici corect numărul, atunci suma ta va fi multiplicată de 35 de ori.
  2. Următorul pariu se numește și Split și poate să îți ofere un multiplicator de 17.
  3. Street este cea de-a III-a opțiune la care poți apela dacă vrei să plasezi pariuri în acest joc de noroc. Dacă ghicești corect, atunci miza ta va fi multiplicată de un număr de 11 ori.
  4. Pariul de colț mai poartă numele de Corner în French Roulette gratis. Cota sa de plată este de 8 la 1.
  5. Six Line – sau 6 pe linie, oferă o plată de 5 la 1.
  6. Pariul pe coloană este unul dintre cele mai populare, având în vedere șansele ridicate pe care le poți avea alături de acesta. Pur și simplu trebuie să depui o miză pe o coloană și vei obține o cotă de plată de 2:1.
  7. Dozen este la fel ca în cazul pariului de tip corner, unde vei putea fi plătit 2:1.
  8. Roşu sau negru pot fi unele dintre cele mai bune pariuri la care poți apela și tu. Ele vor dubla miza.
  9. Even/Odd vor plăti 1:1.
  10. 1-19/19-36 îți vor oferi un câştig 1:1.

Acest joc de ruletă este destul de permisibil și foarte ușor de jucat. În partea de jos a ecranului vei vedea că ai posibilitatea de a îți alege beturi mici, care încep de la 1 și ajung până la 1000. După ce ai reușit să îți plasezi pariul, este momentul să lași ruleta să se rotească și să apeși pe butonul verde din partea dreaptă. Apoi, așteaptă să vezi care este câștigul de care te vei putea bucura și tu.

Rezumat

Dacă vrei să te distrezi așa cum se cuvine și îți dorești să te folosești de strategii și să pariezi cu mize minime, atunci acest joc va fi perfect pentru tine. Joacă-te ruleta gratis de pe telefon, tabletă sau laptop şi învaţă să pariezi inteligent, fie că o vei face pentru distracţie sau în mod real!

Alte sloturi


EggOMatic
Mirror Mirror
The Fortune Pig
Secrets of Christmas
Garden of Riches
Classic Blackjack