NetEnt producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Flowers slot gratis ecran

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Flowers

Producator

NetEnt

Rating

4.3/5 - 7 voturi

Flowers slot este un joc de pacanele care aduce primăvara în casa ta. După cum era de așteptat, jocul este plin de fel de fel de flori, inclusiv flori carnivore! Cei de la NetEnt au creat un joc care păstrează ca de obicei standardele înalte de grafică și interactivitate. Flowers gratis face parte din gama de jocuri pacanele ce pot fi jucate atât de pe calculator, cât și de pe telefon. Experiența de joc este la fel de bună, indiferent de dispozitivul de pe care joci.

Pe Joc Păcănele joci Flowers gratis, fără cont și fără înregistrare! Poți juca acest joc ca la aparate direct în browser, de pe telefon sau desktop. Practic, poți să-i dai play de oriunde și oricând dorești. Jocurile de păcănele gratis sunt ideale pentru cei aflați la început. Te ajută să descoperi mai bine stilul de joc și să-ți creezi strategii. Astfel, jucând Flowers demo vei fi mai pregătit pentru jocul pe bani reali. Iar dacă vrei să cunoști mai bine producătorul, joacă Fruit Case gratis, o altă păcănea distractivă!

Flowers gratis, un joc de păcănele plin de surprize

Flowers este un joc care te va înveseli instant. Acesta îmbină efecte vizuale captivante cu o muzică relaxantă și câștiguri foarte atractive, așa că nu poate da greș. Avem de-a face cu unul dintre acele jocuri pacanele cu 5 role, 30 de linii de plată și numeroase elemente speciale. Jocul îți pune la dispoziție simboluri wild și rotiri gratuite pentru a te ajuta să îți crești câștigurile și să îți ții banii în buzunar.

Dacă îți place să joci jocuri pacanele pline de surprize, cel de față este perfect pentru tine. Unul dintre cele mai atractive aspect la acest joc este că simbolurile de flori sunt simple sau duble. Astfel, în loc de câștiguri adunate din 5 simboluri, poți ajunge până la 10.Plățile se acordă de la stânga la dreapta, pe role alăturate și pe liniile selectate, începând cu prima rolă din stânga. Se vor plăti numai câștigurile de linie cele mai mari. Câștigurile de linie sunt înmulțite cu valoarea pariului de pe linia câștigătoare.

Un alt aspect foarte atractiv este că ai la dispoziție o serie largă de rotiri gratuite. Imaginează-ți că vine primăvara și toate florile înfloresc, aducându-ți până la 30 de rotiri gratuite și multiplicatori de 10x. Răsare soarele și la jocuri pacanele!

Păcănele Flowers online: caracteristici

Flowers nu este un joc care să promită câștiguri incredibile, dar rămâne totuși o opțiune atractivă. Dacă te atrag mai degrabă câștigurile mai mici, dar constante, jocul ți se va părea mai inspirat. Sursa principală de câștig la jocuri pacanele de acest tip sunt rotirile gratuite. În timpul acestora simbolurile wild se adună și îți aduc câștigurile consistente. Trebuie să îți distribui însă foarte atent bugetul în așteptarea rotirilor gratuite. Flowers este unul din acele jocuri pacanele care necesită răbdare.

Rotirile gratuite se declanșează atunci când apar simbolurile de nori. Există din nou și aici simboluri simple și duble, așa că primești cu atât mai multe rotiri gratuite cu cât prinzi mai mulți nori. Iată în continuare numărul de simboluri și corespondentul în rotiri gratuite și multiplicatori.

  • 3 simboluri aduc un multiplicator de 2x
  • 4 simboluri aduc un multiplicator de 2x și 10 rotiri gratuite
  • 5 simboluri aduc un multiplicator de 2x și 15 rotiri gratuite
  • 6 simboluri aduc un multiplicator de 2x și 20 de rotiri gratuite
  • 7 simboluri aduc un multiplicator de 4x și 25 de rotiri gratuite
  • 8 simboluri aduc un multiplicator de 10x și 30 de rotiri gratuite

Concluzii

Dacă îți plac acele jocuri pacanele cu temă amuzantă și o acțiune medie, Flowers ți se va părea o opțiune foarte bună. Flowers nu face parte din lista de jocuri pacanele care îți aduc câștiguri colosale, dar rotirile gratuite cu multiplicatori îți pot aduce un premiu decent. Jocul este unul pentru jucătorii cu răbdare, întrucât rotirile gratuite se pot lăsa așteptate și necesită o distribuire foarte atentă a bugetului.

Dacă ți se pare că Flowers este un joc prea riscant sau nu îți plac jocurile ce necesită răbdare, încearcă alte jocuri pacanele din lista noastră de sloturi gratis. Alege Fruit Shop sau Theme Park: Tickets of Fortune!

Alte sloturi


Mighty Africa
5/5 - 4 voturi
Floating Dragon
4.1/5 - 8 voturi
Captain Boom
4.1/5 - 8 voturi
Drago: Jewels of Fortune
3.8/5 - 6 voturi
Mojo Spin
3.1/5 - 8 voturi
Heart of Gold
4.4/5 - 5 voturi