Novomatic producator pacanele

200 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Flame Dancer

Producator

Novomatic

Rating

Dacă ţi-ai dorit vreodată să călătorești în înfierbântatul Hawaii, atunci trebuie să încerci și tu unul dintre cele mai bune păcănele Novomatic. Despre ce poate fi vorba? Despre nimeni altul decât Flame Dancer gratis. În acest joc te vei putea distra luând parte la tradițiile hawaiiene sau distrându-te  alături de cea mai frumoasă muzică și admirând un peisaj de vis.

Când poți să te bucuri de cele mai frumoase dansatoare exotice, dacă nu pe perioada verii? Relaxează-te în mica vacanță virtuală și joacă-te acest slot dezvoltat pe 5 role și 3 rânduri, cu 20 de linii de plată fixe.

Cum mă joc Flame Dancer gratis?

Fiind unul dintre cele mai bune păcănele Novomatic, acest joc virtual te va surprinde încă de la primele rotiri făcute. Meniul acestui joc este unul destul de simplu. Jucătorul poate să își aleagă funcția specială Autoplay dacă vrea să rotească rolele în mod automat. Această funcție poate să fi oprită oricând de jucător.

În același meniu se poate vedea și butonul denumit „Paytable”. Aici se explică regulile și care sunt cele mai bune simboluri ale jocului, precum și câte credite pot să ofere acestea. Totodată, jucătorul poate să își seteze miza cu care vrea să rotească rolele și să își selecteze numărul de linii de plată pe care să parieze.

Dacă o rotire va fi câștigătoare, atunci se va activa funcția Gamble. Jucătorul poate să accepte mini -jocul de cărți sau să îl refuze. Dacă îl va accepta, tot ce trebuie să facă este să ghicească culoarea corectă a cărții de joc puse cu fața în jos. Cel care va intui corect vă putea să își dubleze câștigul, însă cel care va ghici greșit îl va pierde.

Ce simboluri plătesc bine?

Simbolul Flame Dancer este cel Wild și are rolul de a se extinde și de acapara restul simbolurilor (cu excepția celui scatter). Acesta poate oferi premii destul de mari.

Un alt simbol destul de căutat în jocul Flame Dancer gratis este cel scatter. Acesta nu numai că îți poate aduce un număr de 100.000 de credite, însă poate activa caracteristica specială a rotirilor gratis. Jucătorul poate să intre în posesia a 7 free spins dacă va prinde pe o linie trei simboluri. Poți să recunoști scatterul prin pictograma „fire sticks”. Nu uita, toate premiile pe care le vei putea primi în această etapă specială pot fi dublate prin intermediul caracteristicii Gamble.

Pe lângă aceste simboluri, te vei mai putea întâlni și cu jocuri de Poker locale, cocktailuri gustoase, instrumente muzicale, precum și o serie de personaje simpatice.

Verdict

Dacă ești pregătit să încerci un joc plin de aventură și suspans, trebuie să încerci Flame Dancer! Nu vei avea nimic de pierdut și vei acumula experiența de care ai nevoie pentru jocul pe bani reali!

Alte sloturi


Coyote Moon
Warlords Crystals of Power
Wild Orient
Queen of gold
Flowers
Wild Warriors