NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Emoji Planet gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Emoji Planet

Producator

NetEnt

Rating

Înainte să te grăbeşti să spui că e imposibil să-ţi placă un slot cu emoji – şi că emoji ar trebui să rămână în zona de comunicare online, nicidecum să îşi facă loc în jocurile noroc, lasă-mă să-ţi dezvălui câte ceva despre acest slot.

Emoji Planet este pe lista cu păcănele noi, pline de culoare, care vin la pachet cu emoticoane vesele, voie bună şi multă relaxare. Dacă mă întrebi despre câştiguri, acestea sunt surprinzătoare şi ele.Pe jocpăcănele.ro poţi experimenta acest joc Emoji Planet gratis şi te poţi convinge, fără vreun risc de a pierde, dacă este sau nu slotul tău!

Joc Emoji Planet gratis funcţii speciale şi câştiguri nelimitate

Slotul video Emoji planet nu folosește același format cu care te-ai obişnuit deja la majoritatea sloturilor. Emoji Planet se află pe tamburi 6 × 5 și nu are multiplicatori. Asta înseamnă că nu există linii de plată sau bobine în sensul standard cunoscut ţie, iar câștigurile pot veni de oriunde pe ecran. În plus, jocul vine cu două funcţii speciale:

Funcția de avalanșă: la fiecare câștig, simbolurile explodează și o nouă serie coboară !

Câştiguri mari: de până la 5.000 de ori pariul plasat de tine – sau 1 milion în numerar dacă pariezi maxim.

Nu vei beneficia de rotiri gratuite, dar acesta clar nu este un impediment într-un joc Emoji Planet gratis, iar acest lucru se datorează funcţiilor speciale care compensează: funcţia avalanşa și o mulţime de jocuri bonus mini Emoji Planet. Simbolurile dintr-o combinație câștigătoare sunt eliminate și înlocuite cu altele noi, pentru potențialele victorii.

De fiecare dată când obții un câștig folosind oricare dintre cele 5 simboluri, colectezi funcții bonus. Aceste bonusuri se declanșează oferindu-ţi şi mai multe victorii.

Simbolurile plătitoare sunt un amestec de simboluri emoji, cum ar fi inimile albastre, bombele, feliile de pizza. Simbolul cu un mare zâmbet galben, care acordă plata cea mai mare pentru jocul de pariu de 500x miza ta – se acorda la alinierea unui grup de 30 de simboluri. Pentru a condimenta puţin  jocul, Netent a oferit cinci funcții bonus, care sunt activate colectând 12 simboluri din cele indicate în dreapta ecranului.

O senzaţie extraordinară pe care o vei experimenta dacă alegi să joci  acest slot? Victoriile vin în lanţ, iar tu vei simţi că nu există limită în câştiguri. Ai numai de câştigat, mai ales că poţi începe să joci joc Emoji Planet gratis pe jocpăcănele.ro, deci să îţi formezi mana şi să investeşti, când te simţi pregătit, fără să simţi că rişti prea multe.

Slotul are volalitate ridicată şi un RTP  de 96,48%.

Motive pentru care Emoji Planet o să te cucerească

Nefiind un slot clasic, Emoji Planet o să-ţi ofere distracţie şi câteva reguli şi surprize pe care poate le-ai întâlnit mai rar într-un slot. Mai mult decât atât, jocul este foarte uşor de jucat, aduce victorii fabuloase şi poate fi experimentat inclusiv de un debutant în lumea jocurilor de noroc.

Emoji o să te facă să te simţi ca într-o conversaţie amuzantă pe Instagram – care, pe lângă distracţie…îţi aduce şi câteva câştiguri de nerefuzat.

Alte sloturi


Five Pirates
The king
The Story of Alexander
Pixies of the Forest
Dwarven Gold Deluxe
Great Adventure