NetEnt producator pacanele

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
ecran eggomatic gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

EggOMatic

Producator

NetEnt

Rating

4/5 - 1 voturi

Eşti fan înrăit păcănele NetEnt şi vrei să descoperi un număr din ce în ce mai mare de jocuri de noroc? Dacă da, atunci trebuie să testezi şi tu EggOMatic gratis! Tematica acestui joc ca la aparate îţi va pune zâmbetul pe buze în doar câteva secunde. De ce? Pentru că are o grafică modernă şi clară, ușor funny, o coloană sonoră calitativă şi multe caracteristici speciale (despre care îţi voi vorbi pe larg în rândurile de mai jos). Important! Acesta este un joc demo. Așadar, îl poți juca gratuit, iar câștigurile din el sunt virtuale. Pentru bani reali este necesar să-l joci într-un cazino online. Îl găsești, de exemplu, la Maxbet Casino.

EggOMatic gratis: simboluri profitabile și multă distracție

Tematica din EggOMatic gratis te va cuceri din primele secunde la fel cum o va face și Sweet Bonanza demo. Vei vedea că toată povestea se bazează pe fabricarea ouălor în fabrica cocoşului. Trecând la simboluri, trebuie să cunoști faptul că cel mai important este cel Wild.

Nu este o surpriză că multe jocuri NetEnt se folosesc de Wild pentru a atrage cât mai mult atenţia jucătorilor. În jocul de păcănele EggOMatic, simbolul acesta poate să înlocuiască orice altă pictogramă, astfel încât să poată crea mai departe combinaţii câştigătoare. Pe lângă acest lucru, poţi pune mâna şi pe rotiri gratis sau pe alte premii atractive.

Ce simboluri găsești, mai exact, în jocul EggOMatic demo?

În orice joc de păcănele găsești și simboluri simple, cele care ajută la construirea poveștii. În EggOMatic gratis de la NetEnt vei da peste mai multe păsări, unele mai atractive (din punct de vedere al câștigurilor) ca altele. De exemplu, pasărea roșie îți poate aduce la 5 apariții pe role 1000 de credite. Apoi, pasărea mov îți poate aduce până la 700 de credite.

Alte păsări la fel de profitabile sunt: cea verde, cea albastră și cea metalică. Cea verde îți poate oferi până la 500 de credite, cea albastră până la 400, iar cea metalică până la 300. Și simbolurile puișori contribuie la acumularea câștigurilor. Cel mai avantajos este cel roșu, ce poate să-ți ofere până la 75 de credite, urmat de cel violet și de cel verde (până la 60 de credite).

Funcții din jocul de păcănele EggOMatic online

  • Funcția Free Spins se declanşează atunci când prinzi simbolul Wild Rooster.
  • În funcţie de acest lucru, jocul poate oferi între 7 şi 50 de runde gratis care îţi pot aduce câştiguri substanţiale.
  • O altă caracteristică specială din EggOMatic gratis este chiar “Coin win egg”. Atunci când vei prinde simbolul Wild Rooster, se vor sparge ouăle şi vei primi de la 50 până la 2500 de monezi.
  • Mai există şi “Surprise Eggs”, care se pot transforma în Wild expansiv, câştig de credite sau rotiri gratuite.

EggOMatic gratis: cum pariez?

Cele mai bune jocuri NetEnt vin la pachet cu un gameplay destul de uşor de urmat. Fiind un joc cu 20 de linii de plată fixe, în EggOMatic gratis poţi alege să pariezi pe mai multe nivele şi 7 valori diferite ale monedelor. Valorile monedelor încep de la 0.01 şi ajung până la 1.00. Ţine minte că monedele pe care le depui sunt folosite pentru fiecare linie în parte, în timp ce valoarea lor sunt banii pe care îi pariezi pentru o rundă.

Cu un calcul simplu, jucătorul care alege să plaseze pariu cu o monedă de 0.01 bani pe 20 de linii de plată, va investi într-o rotire 0,20 de bani. Poţi alege să pariezi şi pe sume maxime dacă vrei să te joci pe bani reali şi să experimentezi adrenalina la un alt nivel.

P.S.: În acest joc, jackpotul maxim pe care va fi de 94,750 de monezi.

Concluzii

EggOMatic gratis este un joc de păcănele distractiv, cu o tematică ieșită din tipar. Ușor amuzant, acesta este perfect pentru relaxare într-o zi ploioasă sau într-una prea toridă încât să te lase să ieși la o plimbare. Are un RTP bun, de 96,5% și este simplu de jucat. Poți să-i dai play direct în browser, fără a fi necesar să îți creezi cont. Apoi, providerul l-a optimizat pentru a putea fi jucat de pe orice device. Deci, poți să-l joci atât de pe desktop, cât și de pe telefonul mobil, oricând și de oriunde dorești.

Pe Joc Păcănele găsești multe alte jocuri ca la aparate gratis. Și nu doar de la NetEnt! Cercetează mai bine gama noastră de jocuri free și bucură-te în fiecare zi de o nouă aventură!

Alte sloturi


Jewel Box
4.5/5 - 4 voturi
Vikings Go Berzerk
4.7/5 - 4 voturi
Crystal Land
3.3/5 - 3 voturi
Aztec Power
4.1/5 - 10 voturi
Red Hot 20
3.4/5 - 17 voturi
Cowboys Gold
3.8/5 - 9 voturi