NetEnt producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

EggOMatic

Producator

NetEnt

Rating

Eşti fan înrăit NetEnt şi vrei să descoperi un număr din ce în ce mai mare de jocuri de noroc? Dacă da, atunci trebuie să testezi şi tu EGGOMatic gratis. Tematica acestui slot îţi va pune zâmbetul pe buze în doar câteva secunde. De ce? Pentru că este vorba de o grafică modernă şi clară, de o coloană sonoră calitativă şi de caracteristici speciale (despre care îţi voi vorbi pe larg în rândurile de mai jos).

Simboluri fierbinţi în EGGOMatic gratis

Tematica EGGOMatic te va întâmpina din primele secunde. Vei vedea că toată povestea se bazează pe fabricarea ouălor în fabrica cocoşului. Trecând la simboluri, trebuie să şti că cel mai important este cel Wild.

Nu este o surpriză că multe jocuri NetEnt se folosesc de Wild pentru a atrage cât mai mult atenţia jucătorilor. În EGGOMatic gratis simbolul sălbatic poate să înlocuiască orice altă pictogramă, astfel încât să poată crea mai departe combinaţii câştigătoare. Pe lângă acest lucru, poţi pune mâna şi pe rotiri gratis sau pe alte premii atractive. Ţine minte, trebuie să ai o zi destul de norocoasă pentru a fi câştigător.

Free Spins se declanşează atunci când prinzi simbolul Wild Rooster. În funcţie de acest lucru, jocul poate oferi între 7 şi 50 de runde gratis care îţi pot aduce câştiguri substanţiale.

O altă caracteristică specială este chiar “Coin win egg”. Atunci când vei prinde simbolul Wild Rooster, se vor sparge ouăle şi vei primii de la 50 până la 2500 de monezi. Mai există şi: “Surprise Eggs” care se pot transforma în Wild expansiv, câştig de credite sau rotiri gratuite.

Cum pariez?

Cele mai bune jocuri netent vin la pachet cu un gameplay destul de uşor de urmat. Fiind un joc cu 20 de linii de plată fixe, poţi alege să pariezi pe 10 nivele şi 7 valori diferite ale monezilor – ce încep de la 0.01 şi ajung până la 1.00. Ţine minte că monezile pe care le depui sunt folosite pentru fiecare linie în parte, în timp ce valoarea lor sunt banii pe care îi pariezi pentru o rundă. Cu un calcul simplu, jucătorul care alege să plaseze pariu cu o monedă de 0.01 bani pe 20 de linii de plată, va investi într-o rotire 0,20 de bani.

Poţi alege să pariezi şi pe sume maxime dacă vrei să te joci pe bani reali şi să experimentezi adrenalina la un alt nivel.

P.S.: În acest joc, jackpotul maxim pe care va fi de 94,750 de monezi.

Verdict

Având în vedere grija cu care este fabricat fiecare joc NetEnt, pot spune că EEGOMatic gratis se va ridica la măsura aşteptărilor tale – prin prisma poveştii amuzante şi a caracteristicilor bonus. Nu uita, acest joc poate fi testat şi de pe telefonul mobil, laptop sau chiar şi tabletă.

Alte sloturi


Spinata Grande
Lucky Stripes
Pearls of India
Easter Island
Kingdom of Legend
Joker Poker