Double Dice

ecran double dice gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran double dice gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
41 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3.5/5 – (97 votes)
Simboluri Speciale
Zaruri, 777, Fructe
Linii de plată
5
RTP
95%
Funcții
Rotiri gratuite, Gamble, Reînvârtiri
casino netbet
Bonus Fără Depunere

Până La 200 Rotiri Gratis Fără Depunere

3.5/5 – (97 votes)

Jocul de păcănele cu zaruri Double Dice gratis este unul clasic. Dacă ești în căutarea unei experiențe vintage a jocurilor de noroc, nu poate fi un aparat mai bun. În acest text îți vom prezenta tot ce trebuie să știi despre Double Dice slot. Distracția nu se termină însă cu acest joc. Încearcă și alte păcănele cu zaruri pe Joc Păcănele!

Păcănele cu zaruri Double Dice gratis, un clasic ce oferă o experiență unică

Jocul de păcănele cu zaruri Double Dice gratis nu are cum să nu fie îndrăgit de toată lumea. Bineînțeles, dacă ești fan jocuri clasice și zaruri. Grafica este cât mai simplă cu putință, tocmai pentru a păstra autenticitatea.

Are 3 role a câte 3 simboluri fiecare. Este foarte simplu de jucat, fiind ideal și pentru jucătorii începători. Pe ecran mai observi și zaruri. Acestea se folosesc pentru o funcție specială. Double Dice demo este creat de Novomatic, un furnizor cunoscut mai mult pentru jocuri inedite. A surprins cu acest joc, arătând că este capabil și de jocurile tradiționale de păcănele. 

Printre simboluri poți găsi fructele deja știute de la alte jocuri. Vei găsi lămâi, cireșe, portocale, pepeni, struguri și prune. În afară de acestea, vei găsi celebrii șeptari, clopoței și stele. Desigur, din gama de simboluri nu pot lipsi zarurile. Rata de câștig teoretic este de 95%, suficient pentru a fi încercat și pe bani reali.

Double Dice demo: simboluri și plăți

Simbolurile jocului de păcănele cu zaruri Double Dice gratis se plătesc de la stânga la dreapta. Are 5 linii de plată, iar simbolurile aduc următoarele plăți:

 • Ceasuri: până la 7.500.000 de credite;
 • Stele: până la 2.500.000;
 • Șeptari: până la 1.250.000;
 • Pepeni: până la 1.250.000;
 • Struguri: până la 1.000.000;
 • Clopoței: până la 700.000;
 • Prune: până la 400.000;
 • Portocale: până la 250.000;
 • Lămâi: până la 150.000;
 • Cireșe: până la 100.000.

Double Dice Novomatic: funcții speciale

În afară de plățile excelente, la jocul de păcănele cu zaruri Double Dice gratis mai poți testa și funcțiile speciale. Acestea sunt:

 • Simbolul Scatter: reprezentat prin zaruri. O combinație de 3 astfel de simboluri declanșează funcția zaruri.
 • Funcția Zaruri: se aruncă zarul. Când apeși stop, este selectat numărul de runde gratis de la 1 la 6. Se poate redeclanșa.
 • Reînvârtiri: orice combinație de 2 simboluri de stele, ceasuri sau zaruri declanșează o reînvârtire. Rolele care conțin simbolurile rămân fixate.
 • Funcția Gamble: se declanșează după fiecare câștig. Trebuie să ghicești simbolul cărții ales aleatoriu. Dacă reușești, câștigul va fi dublat. Totuși, dacă nu ghicești, vei pierde tot câștigul rundei.

Păcănele cu zaruri Double Dice gratis: cum joci?

La jocul de păcănele cu zaruri Double Dice gratis poate juca oricine. Butoanele se găsesc în partea de jos. În dreapta, găsești butonul de start, unde începi fiecare rundă în mod manual. Lângă acesta, ai butoanele pică și inimă roșie. Selectează una dintre ele la funcția Gamble.

Mai în stânga, se află butonul de joc automat. Pariul se stabilește prin intermediul butoanelor „+” și „-”. La butonul de meniu, poți afla mai multe despre plăți și reguli. De asemenea, poți modifica unele setări generale, ce țin de experiența de joc. Atunci când se activează funcția zaruri, trebuie să apeși pe butonul Stop, care ia locul butonului Start.

Concluzii

Dacă dorești experiența unui clasic veritabil, atunci jocul de păcănele cu zaruri Double Dice gratis este soluția. Acesta este simplu și incitant. Are funcții speciale care se potrivesc perfect tematicii jocului, deci oferă tot ce ai nevoie pentru distracție. Dacă mai dorești să testezi și alte jocuri ale aceluiași producător, la Joc Păcănele avem destule. Încearcă și tu jocurile de păcănele Novomatic!

Alte păcănele recomandate

Synot
Diamondz
3.5/5 – (64 votes)
Relax Gaming
123 Boom
3.7/5 – (76 votes)
Microgaming
Dragon Dance
5/5 – (3 votes)
Novomatic
River Queen
3.7/5 – (10 votes)