...

Colossal Gems

Autor: Gabriel

Actualizat: 30 ianuarie 2024

Colossal Gems demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Colossal Gems demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
49 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
6×5
Linii de plată
30
RTP
96,8%
Volatilitate
Mică
Data lansării
August 2019
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

La Colossal Gems gratis, începi explorarea spațială și cauți cele mai mari și mai grandioase pietre prețioase. Jocul semnat de Habanero aduce puțin a Goblins & Gemstones pentru că are simboluri care pot ocupa aproape întreaga grilă. Doar imaginează-ți care va fi profitul expediției tale dacă acestea vor contribui la plăți! Citește ghidul nostru și joacă Colossal Gems gratis să vezi ce bogății au planetele îndepărtate!

Colossal Gems gratis – structură și grafică

Colossal Gems gratis are 6 coloane și 5 rânduri. Pe această grilă apar pietre de diferite forme și culori. Au forme regulate, deci sunt deja prelucrate, iar tot ce trebuie să faci este să le iei. 

În planul îndepărtat, vezi spațiul cosmic, cu câteva planete la orizont. Tu te afli pe o planetă unde exploatarea pare în toi. Colossal Gems demo arată foarte bine și nu ne-am mira să-l vedem și în filme despre cazinouri.

Colossal Gems slot – simboluri și plăți

Colossal Gems gratis plătește pe 30 de linii, de la stânga spre dreapta, la minim 3 simboluri de-un fel. Coeficientul RTP este foarte generos: 96,8%. Iată care sunt plățile maxime ale simbolurilor (atunci când completează o direcție de 6 de-un fel):

  • Piatra mov: 60x miza;
  • Piatra verde: 30x miza;
  • Piatra albastră: 13,3x miza;
  • Piatra turcoaz: 10x miza;
  • Piatra portocalie: 6x miza;
  • Piatra roșie: 1,6x miza.

Colossal Gems gratis – speciale

Colossal Gems gratis are reînvârtiri, simboluri gigant, simboluri Wild și rotiri gratuite. Îți arătăm mai departe toate detaliile:

  • Simbolul Wild: este diamantul mov și substituie alte simboluri pe cele 30 de direcții de plată. Apare doar în rotirile gratuite.
  • Reînvârtiri: fiecare plată aduce o reînvârtire. Secvența se încheie când nu mai sunt combinații câștigătoare. La prima reînvârtire, apare pe grilă un simbol colosal 2X2. La a doua reînvârtire, apare un simbol 3X3. La a treia reînvârtire, apare un simbol 4X4. Aceste simboluri colosale aterizează doar pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6. Simbolul care devine colosal este selectat aleatoriu și diferă de la o reînvârtire la alta.
  • Rotiri gratuite: după 3 câștiguri consecutive la reînvârtiri, primești 6 rotiri gratuite. Aici apare și simbolul Wild, care și el poate deveni colosal. În secvență, cel puțin un simbol 2X2, 3X3 sau 4X4 aterizează pe grilă în fiecare rundă. Simbolurile colosale nu vor ateriza pe rola 6.

Cum joci Colossal Gems free?

Colossal Gems gratis este optimizat pentru jocul pe mobil, deci funcționează fără probleme de pe smartphone. Ca să setezi miza, trebuie să stabilești valoarea monedelor și nivelul pariului. Apasă apoi butonul PLAY ca să pornești o rundă de joc sau folosește tasta SPACE. 

Pe interfață, îți apare și pragul de simbol colosal pe care l-ai atins într-o rundă. Astfel, ții ușor evidența reînvârtirilor. 

Cu butonul „i” deschizi fereastra de informații. Aici sunt aspecte legate de funcții speciale, plăți și simboluri. Butonul rotiță zimțată din stânga jos deschide meniul. Conține o secțiune mai detaliată de informații rotire rapidă și sunete.

Versiunea de mobil are câteva diferențe. Funcția de setare pariu se află la butonul ilustrat prin mai multe monede suprapuse. Cea mai bună experiență de joc de pe smartphone este în modul landscape. În modul portret, câteva butoane vine peste grila de simboluri.

Unde joci păcănele Colossal Gems pe bani reali?

Colossal Gems gratis se găsește la noi pe site, pe Joc Păcănele. Testează-l aici în varianta demo, apoi dă un spin pe bani reali. Nu-ți face griji! Toate jocurile de pe site-ul nostru sunt gratis. Te joci oricât dorești, fără să pierzi vreun leu. 

Dacă, în schimb, vrei să te joci pe bani reali, poți încerca Colossal Gems online la NetBet și Mr Bit. Profită de promoțiile și ofertele puse la dispoziție de operatori și dă drumul la distracție! Cu siguranță vei avea parte de câștigurile mult așteptate.

Concluzii

Colossal Gems gratis te duce direct în era explorării spațiale, în care găsim bogății pe alte planete. Aici găsești pietre colosale, de valori inestimabile. Dacă ajungi la secvența de rotiri gratuite, atunci așteaptă-te la câștiguri frumoase. Asta o spune și RTP-ul peste medie. Oricum, sigur te vei bucura de multe reînvârtiri, unde ai din nou șansa unor premii consistente. Iar dacă ești fan păcănele cu reînvârtiri, trebuie neapărat să încerci Great American Wilds online. Noi îți urăm mult noroc și un joc cât mai responsabil!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Three Star Fortune
4.1/5 – (7 votes)
Stakelogic
Runner Runner Megaways
4/5 – (9 votes)
Novomatic
Book of Ra Magic
4.1/5 – (25 votes)
ELK Studios
Wild Toro
5/5 – (1 vote)
Autor