Chicago

Autor: Cosmin

Actualizat: 12 decembrie 2023

ecran Chicago gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
ecran Chicago gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
16 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4.2/5 – (17 votes)
Superbet Romania
Bonus Cu Depunere

Până La 1200 RON + 300 Rotiri Gratuite

4.2/5 – (17 votes)

Dacă te simți pregătit pentru senzații tari cu gangsterii din America anilor ‘20, atunci încearcă Chicago gratis pe Joc Păcănele! În acest text îți vom prezenta câteva aspecte generale care te vor face să înțelegi și mai bine jocul, precum grafica, tematica, plățile, simbolurile și funcțiile speciale. Și cine știe, poate vei alege să-l joci pe bani reali!

Acesta este unul dintre cele mai căutate păcănele Novomatic, deci distracția va fi garantată cu acest joc plin de adrenalină!

Chicago gratis, o poveste cu gangsteri și cu câștiguri mari

Grafica jocului Chicago gratis este, bineînțeles, în strânsă legătură cu tematica acestuia. Unele dintre simbolurile acestui joc reprezintă gangsteri, șerifi, polițiști, orașul Chicago, mașini de epocă și doamne elegante. Există și simboluri clasice, dar și acestea sunt în ton cu tematica: pictogramele sunt străpunse de gloanțe. Coloritul este alb-negru, asemenea unui film din acea perioadă. De asemenea, pe fundal se vede un peisaj cu orașul Chicago din anii ‘20.

Structura jocului este și ea clasică, cu 3 rânduri și 5 coloane. Este creat de Novomatic, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri de noroc de pe piață. Așadar, așteaptă-te la spectacol și la premii pe măsură. Rata de plată (coeficientul RTP) este de 96,17%, una suficient de mare pentru a stăpâni străzile din orașul american. 

Jocul de păcănele Chicago are un mod de joc simplu și intuitiv, deci este indicat atât pentru jucătorii avansați, cât și pentru începători. 

Chicago online gratis: simboluri și plăți

După cum poți vedea și la Chicago gratis, plata în jocurile de păcănele se face numai de la stânga la dreapta, doar dacă pe o linie de plată există cel puțin 3 simboluri similare. Există în total 20 de linii de plată, dar numărul se poate modifica. Poți opta și pentru o singură linie de plată. Simbolurile se plătesc după cum urmează:

  • Gangsterul și șeriful: până la 4.000 de credite;
  • Dama: până la 2.000;
  • Polițistul și băiatul care vinde ziare: până la 1.000;
  • A și K: până la 500;
  • Q, J, 10 și 9: până la 200. 

Mai există și simboluri speciale, dar despre acestea vom discuta în cele ce urmează. Iar dacă asta urmărești la o păcănea, atunci încearcă Hero Clash demo pentru că are o mulțime de funcții bonus!

Chicago slot: funcții speciale

Când vei începe să te distrezi cu Chicago gratis vei observa că jocul nu duce lipsă de simboluri și funcții speciale. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: reprezentat prin orașul Chicago, substituie orice alt simbol cu excepția simbolului Scatter. Poate aduce plată până la 20.000 de credite;
  • Simbolul Scatter: este reprezentat printr-o mașină de epocă și declanșează 12 runde gratuite dacă apare de cel puțin 3 ori, oriunde pe slot. Se plătește maxim 4.000 de credite și aduce câștig chiar și dacă apare doar de 2 ori într-o rundă, oriunde pe role.
  • Jocuri gratuite: în cadrul acestor runde gratuite, există și bonusul „împușcă sticlele”, care este un multiplicator de câștig: x1, x2, x3, x5 și x10.
  • Gamble: după fiecare rundă câștigătoare, îți poți dubla plata dacă ghicești culoarea cărții. 

Chicago gratis: cum joci

Modul de joc la Chicago gratis este extrem de simplu. Butoanele de care ai nevoie sunt la vedere și se găsesc sub role. Butonul de Start se găsește în dreapta jos, iar lângă acesta se află butonul de Joc Automat, dacă dorești ca rundele să se desfășoare fără intervenția ta. Totuși, jocul manual oferă unele avantaje. 

Când runda este în curs, butonul Start se transformă în două săgeți prin care poți opri runda mai repede. De asemenea, poți încasa câștigul sau poți juca funcția Gamble. Butonul pentru funcție apare în locul secțiunii de setare a mizei, din stânga jos. Tot în stânga jos poți modifica numărul de linii sau consulta meniul care conține și secțiunea de informații și setări.

Concluzie

Chicago gratis este genul de slot pe care îl vei îndrăgi de la primele rotiri. Cu tematica sa specială și cu funcțiile care îți vor rotunji veniturile, Chicago Novomatic este jocul de păcănele pe care vei dori să-l încerci la un casino, cu bani reali. Dacă dorești să faci acest pas important, avem o veste bună pentru tine! Pe Joc Păcănele poți profita de un bonus fără depunere exclusiv!

Alte păcănele recomandate

Skywind
Riverboat Reel
3.7/5 – (3 votes)
Blueprint
Wish Upon a Jackpot
4.4/5 – (7 votes)
Novomatic
Goddess Rising
5/5 – (6 votes)
Novomatic
Amazing Sevens
3.5/5 – (198 votes)
Autor