Novomatic producator pacanele

250% Bonus Până la 1800 RON + 100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
pacanele Chicago gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL .

Nume

Chicago

Producator

Novomatic

Rating

Ești pregătit să accesezi unul dintre cele mai bune păcănele online produse de marele furnizor Novomatic? Da? Atunci este momentul să încerci și tu jocul de păcănele Chicago gratis chiar aici, pe jocpacanele.ro. Fii mai aproape de personaje interesante şi de o aventură pe care nu o vei putea uita prea curând.  Cu 5 role şi 3 rânduri de plată, acest joc îţi va capta atenţia în doar câteva secunde şi te va face să intri într-o lume plină de poveşti.

Grafica pare învechită, însă reuşeşte să trezească nostalgie în inimile jucătorilor, făcându-i să facă parte dintr-un film de epoca în care Humphrey Bogart este protagonist. Fundalul jocului te va aduce cu gândul la unul dintre cele mai cunoscute oraşe din SUA: Chicago. Norii fumurii, grafica închisă şi peisajul urban aduc un aer misterios jocului.

Cum pot juca păcănele Chicago gratis?

Fiind unul dintre cele mai bune păcănele Novomatic, trebuie să te aștepți la un gameplay simplu și foarte rapid de înțeles. Vei fi întâmpinat de un meniu în bara de jos a jocului, din care vei putea să îți alegi liniile de plată, miza dorită pentru rotire, butonul Max Bet (pentru cei mai curajoși jucători) și funcția Autoplay.

Alege Autoplay dacă vrei să rotești rolele jocului în mod automat, fără oprire. În momentul în care vei avea o combinație câștigătoare, rotirea se va opri și tu vei putea să alegi caracteristica specială: Gamble (regăsită în același meniu). Alături de această opțiune, un jucător poate să își dubleze sau să își piardă câștigul primit. Tot ce trebuie să faci este să alegi culoarea corectă a cărții de joc – poate să fie atât neagră cât și roșie. Ghicește corect sau greșit, totul ține de norocul pe care îl ai! Este important să menționez că jucătorul poate să părăsească caracteristica gamble ori își dorește – fie că vrea să renunțe la ea sau să își retragă câștigul.

Simboluri care plătesc foarte bine

După cum este de așteptat în jocul de păcănele Chicago gratis, există simboluri care te vor putea plăti foarte bine. Printre acestea se numără pictograma Wild, reprezentat de frumosul oraș american. Rolul simbolului sălbatic este să înlocuiască restul pictogramelor, cu excepția celui scatter. Norocoșii jucători pot să primească pentru cinci pictograme identice Wild o sumă de 100 de credite.

Un alt simbol foarte bun în jocul de păcănele Chicago Novomatic este cel scatter. Este reprezentat de o mașină de epocă care poate să aducă norocoșilor 20 de credite pentru 5 simboluri identice prinse pe liniile de pariere. Totodată, simbolul scatter toate să declanșeze în mod automat 12 rotiri gratuite.

Aici te vei putea întâlni cu gangster, personaje amuzante, șerifi și doamne elegante. Fiecare îți va putea acorda câștiguri avantajoase. Alte simboluri prezente în acest joc Novomatic sunt literele și cifrele, care oferă 0.05-2.5 credite.

Verdict

Recomand acest joc dacă ești fanul orașelor americane vechi, pline de cultură și istorie. Încearcă Chicago pe această pagină şi joacă-l de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop!

Alte sloturi


Davinci Diamonds Dualplay
Pizza Prize
Kingdom of Legend
Heart of Gold
Super Fast Hot Hot
Spinning Stars