...

Book of Power

Autor: Gabriel

Actualizat: 22 aprilie 2024

Book of Power demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Book of Power demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
23 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (3 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
10
RTP
96,11%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Martie 2023
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Book of Power gratis este un joc egiptean de la Relax Gaming care îți aduce cele mai râvnite comori. Ai parte de expediții pline de peripeții, dar nu-ți fie teamă! Noi suntem aici să te ajutăm cu un ghid care îți arată tot ce trebuie să știi despre aparat. 

Joacă Book of Power demo, ca să te familiarizezi cu funcțiile lui, iar apoi delectează-te cu versiunea pe bani! Nu ezita să explorezi și site-ul nostru pentru alte jocuri cu cărți precum Book of Golden Sands slot.

Cum joci Book of Power gratis?

Book of Power gratis are o structură cu 5 role și 3 rânduri, cea mai uzuală la păcănele. Și funcțiile de joc sunt foarte simplu de utilizat. Alege un pariu cu butonul cu fise și dă spin cu cel mai mare buton pe care-l vezi pe ecran. Activează modul de rotire rapidă cu butonul FORWARD. Book of Power demo mai are o funcție interesantă. Dacă apeși pe un simbol, vei vedea care sunt plățile sale. Pe ecran mai găsești și funcția de cumpărare secvență bonus și Power Bet. Acesta este un antebet care-ți crește șansele pentru acordarea specialei.

Și da, Book of Power free are și secvențe speciale, la fel ca toate jocurile de păcănele cu cărți demo. Despre aceste caracteristici vom discuta însă într-un capitol dedicat. Deocamdată, vedem mai departe cât plătește jocul de bază.

Book of Power slot – simboluri și plăți

Book of Power gratis are o rată de plată de 96,11% și aduce câștiguri pe 10 linii fixe. Simbolurile sale plătesc în modul tradițional: minim 2-3 de-un fel pe role adiacente începând cu cea din stânga. Cele tematice plătesc și la 2 identice. Să-ți arătăm care sunt valorile maxime:

 • Exploratorul: 500x miza;
 • Faraonul: 200x miza;
 • Sarcofagul: 75x miza;
 • Piramida: 75x miza;
 • A și K: 15x miza;
 • Q, J și 10: 10x miza.

Evident că-ți dorim să ai parte doar de exploratori în Book of Power online! Totuși, nu trebuie să ignori celelalte simboluri. Le vei întâlni mai des pe role și, deși plătesc mai puțin, te vei bucura de câștiguri mai dese.

Book of Power gratis – speciale

Book of Power gratis are și simboluri Carte, dar și 2 tipuri de secvențe speciale. Hai să-ți arătăm cum funcționează:

 • Simboluri Carte (roșie și albastră): substituie orice alte simboluri în jocul de bază. Pot aduce câștiguri pe linii de până la 500x miza.
 • Rotiri gratuite (standard): se declanșează cu minim 3 simboluri Carte albastră. Primești 10, 15 și 20 de rotiri la 3, 4 și respectiv 5 Cărți. Este ales la întâmplare un simbol care va deveni special extensibil în timpul jocului. Se extinde și plătește ca un Scatter, pe orice poziții. La plățile simbolului special nu contribuie însă simbolurile Carte. Totuși, la alte 2 simboluri Carte în secvență, este ales încă un simbol standard care să devină special extensibil. Dacă este ales chiar simbolul care e deja special, acesta va primi un multiplicator de câștig x2. În plus, vei mai primi 5 rotiri suplimentare.
 • Rotiri gratuite Power: cu minim 3 simboluri Carte, dintre care unul roșu, declanșezi funcția. Primești tot 10, 15 și 20 de rotiri gratuite, în funcție de numărul de simboluri Carte. Până într-un punct, secvența seamănă cu cea standard. Dar dacă pe role mai ai 2 simboluri Carte, atunci simbolul special expandabil este înlocuit cu cel imediat de sus ca valoare. Dacă pe rola 2, 3 sau 4 aterizează simbolul Carte roșie, atunci acea rolă va deveni marcată. Pe ea va apărea mereu simbolul special expandabil dacă este rost de plată.
 • Power Bet: crește miza cu 100% și ai 170% șanse mai multe pentru acordarea unei speciale.
 • Funcția cumpărare bonus: plătește 100x miza pentru secvența standard și 200x miza pentru secvența Power.

Concluzii

Book of Power gratis este unul dintre acele jocuri spectaculoase cu simboluri extensibile. Multe jocuri egiptene cu cărți au acea funcție, dar cea de la jocul prezentat astăzi are variații foarte interesante. Vorbim despre secvența Power, care îți pune câștigurile pe tavă cu rolele pe care apar simboluri speciale. De aceea, merită să-l joci și pe bani reali la cazinouri de 5 stele precum SlotV, Mr Bit sau Netbet. Au unele dintre cele mai atractive promoții și o puzderie de aparate cu cărți. Book of Aphrodite gratis este un alt slot care merită încercat pe pariuri adevărate. Și acesta se găsește ușor la majoritatea cazinourilor. Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Cowboy Coins
4.2/5 – (27 votes)
NYX
Hypernova Megaways
4/5 – (4 votes)
iSoftBet
Jackpot Rango
5/5 – (2 votes)
Pragmatic Play
Tropical Tiki
3.7/5 – (3 votes)
Autor