Book of Fortune

Book of Fortune gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Book of Fortune gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
23 de oameni joacă acum
Producător
Rating
4/5 – (2 votes)
Simboluri Speciale
Wild, Scatter
Structură
5×3
Linii de plată
10
RTP
96%
Funcții
Rotiri gratuite
eldorado logi
Bonus Fără Depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Amatic este producătorul Book of Fortune gratis, cu aproape 30 de ani de experiență în industria jocurilor de noroc. Acest lucru este reflectat în calitatea păcănelelor, dar și în satisfacția jucătorilor pe parcursul anilor. Astăzi îți vom prezenta un alt joc ca la aparate specific celor de la Amatic. Vei observa numeroase elemente ale unei păcănele retro, dar care te vor captiva de la primul spin.

După cum am menționat deja, este vorba despre Book of Fortune gratis, un joc cu o tematică foarte interesantă și antrenantă. În centrul atenției este o fată foarte frumoasă, care este ținută captivă într-un castel de către un vrăjitor malefic. O poți salva obținând combinații câștigătoare și venituri considerabile. Suntem siguri că te vei distra jucând această păcănea și îți recomandăm să fii pe fază la toate detaliile din acest articol.

Book of Fortune gratis – informații generale

Este ușor de observat faptul că Book of Fortune gratis are o tematică de basm, asemănătoare cu cea de la Pixie Wings slot. Totul se învârte în jurul unei fete prinse în castelul vrăjitorului. Scopul tău este să o eliberezi, folosind toate simbolurile și funcțiile din Cartea Norocului. De asemenea, muzica este minunată și sună ca o melodie dintr-un film Disney. Jocul este plin de tonuri și efecte magice, iar fundalul este și el la fel de fascinant. Deși este destul de întunecat, în depărtare se vede un castel frumos care face totul și mai captivant. 

Cât despre structura Book of Fortune free, putem spune că este una clasică. Avem 5 role și 3 rânduri, cărora li se adaugă și 10 linii de plată extrem de generoase. RTP-ul are valoarea de 96%, acesta fiind un aspect destul de relevant. De asemenea, volatilitatea este una medie, creând un mediu propice pentru câștiguri și o experiență de joc cât mai bună. 

Cum joci Book of Fortune gratis?

Book of Fortune gratis este o păcănea ce împrumută foarte multe elemente clasice. În ciuda acestui fapt, este foarte prietenoasă cu jucătorii, având mecanisme foarte simple și accesibile pentru toată lumea. În cele ce urmează, îți vom prezenta și noi care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge să dai spin la Book of Fortune gratis. Să vedem!

  1. Apasă pe butonul Joacă Gratis, iar păcăneaua se va încărca în câteva secunde.
  2. După aceea este nevoie să setezi valoarea mizei pe care dorești să joci. Aceasta are valori cuprinse între 10 și 500 de credite.
  3. Odată setată și miza, mai este nevoie doar să apeși pe butonul de Start, iar goana după câștiguri va începe. 

Book of Fortune free – simboluri și plăți

După cum știi, simbolurile au un rol foarte important în economia unei păcănele. La Book of Fortune gratis acestea sunt destul de variate și îți pot oferi plăți destul de bune. În cele ce urmează, îți vom prezenta care sunt acestea și cum vor plăti, dacă vei juca pe o miză de 50 de credite.

  • 9, 10, Q – 3x(25,00), 4x(125,00), 5x(500,00); 
  • K, A – 3x(25,00), 4x(200,00), 5x(750,00); 
  • Bufnița, Vrăjitorul – 2x(25,00), 3x(150,00), 4x(500,00), 5x(3750,00); 
  • Castelul – 2x(25,00), 3x(200,00), 4x(2000,00), 5x(10.000,00); 
  • Femeia – 2x(50,00), 3x(500,00), 4x(5000,00), 5x(25.000,00). 

Book of Fortune gratis – speciale

Book of Fortune gratis este o păcănea completă. Așadar, n-aveau cum să lipsească funcțiile speciale și rotirile gratuite. În cele ce urmează, îți vom prezenta care sunt principalele elemente speciale ale acestei păcănele. Să nu mai pierdem vremea și să trecem direct la subiect!

  • Simbolul Wild – acest simbol are capacitatea de a înlocui toate simbolurile de pe ecran, cu excepția Scatter-ului, pentru a forma combinații câștigătoare; 
  • Simbolul Scatter – 3x(100,00, 4x(1000,00), 5x(10.000,00). 3, 4 sau 5 simboluri Scatter (carte) câștigă pe fiecare poziție. 

Există și o rundă de rotiri gratuite foarte atractivă, gata să îți ofere câștiguri frumoase. 10 rotiri gratuite pot fi activate atunci când pe role vor apărea 3 sau mai multe simboluri carte. La începutul rundei de rotiri gratuite va fi ales aleatoriu un simbol expandabil. Acesta va oferi premii corespunzătoare tabelului de câștiguri, pe fiecare linie activă. Practic, runda bonus se va încheia atunci când nu vor mai rămâne free spins. De asmenea, nu trebuie să uităm de faptul că această funcție poate fi reactivată.

Unde poți juca Book of Fortune online pe bani reali?

Jocul gratis are un rol foarte important. Cu toate acestea, jocul pe bani reali este adevărata provocare. Te poți bucura de Book of Fortune online, pe o miză reală, la Netbet, unul dintre cazinourile de top din România. De asemenea, vei avea la un singur click distanță sute de păcănele, care îți pot oferi experiențe și câștiguri extraordinare. 

Un alt cazino din România unde te poți bucura de această păcănea pe bani reali este Baumbet. Inițial cunoscut pentru pariurile sportive, oferta lor de păcănele a devenit din ce în ce mai variată și a captat atenția foarte multor jucători. Pe lângă asta, poți profita de numeroasele promoții Baumbet, capabile să îți ofere sume frumoase.

Concluzii

Book of Fortune gratis este una dintre păcănelele exponențiale produse de cei de la Amatic. Dă-i spin, distrează-te și cu vei fi atras într-o lume plină magică numaidecât. Deci, dacă vrei să ai și tu parte de asemenea experiențe și de câștiguri, ar fi bine să-i dai o șansă cât mai repede. Totuși nu uita să joci responsabil! Îți dorim mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Push Gaming
Tiki Tumble
5/5 – (1 vote)
iSoftBet
Christmas Gold Digger
5/5 – (1 vote)
NYX
Stellar Jackpots With Silver Lion
3.2/5 – (6 votes)
Blueprint
Fishin Frenzy Megaways
4/5 – (4 votes)