Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Black Horse gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Black Horse

Producator

Wazdan

Rating

5/5 - 2 voturi

Unul din jocurile cele mai interesante pentru începătorii într-ale păcănelelor este Black Horse slot gratis de la Wazdan. Acest joc te atrage cu tematica sa interesantă, ce include fructe și simboluri specifice, dar și cu aspectul simplist și varietatea de funcții speciale.

La fel de bine te vei distra pe Joc Păcănele și la jocul Hot 777 Deluxe gratis, tot de la Wazdan. Dar până treci la acesta, hai să aflăm mai multe detalii despre jocul casino gratis de azi!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
96,23%3×620Wild, ScatterSpins, Win Multiplier

Black Horse slot gratis – cum joci?

Dacă dorești un joc de păcănele care să te introducă în lumea Wazdan, atunci Black Horse slot gratis poate fi candidatul potrivit. Are o structură clasică, de 3 rânduri, 6 role și 20 de linii fixe de plată. Deci nu-i nimic nou dacă ai mai jucat la aparate și vei fi impresionat de la primele spinuri de simplitatea păcănelei.

Îți va fi ușor să înțelegi cum plătește jocul Black Horse slot machine, mai ales după ce accesezi paytable, din acel buton i din colțul din stânga, jos, a ecranului. Ai toate informațiile necesare pentru înțelege cum funcționează și cum plătesc simbolurile de bază și cele speciale.

Joacă Black Horse gratis acum!

Acum hai să vedem cum decurge o rundă de Black Horse slot gratis!

 • Din mijlocul ecranului, din butoanele „–” și „+”, alegi miza fiecărei runde. Minimul pe care-l poți paria este de 0,20 monede, pariul maxim fiind de 100 de monede.
 • Poți selecta nivelul volatilității la Black Horse online prin apăsarea acelui buton cu imaginea unor ardei pe el.
 • Pentru pornirea rotirii apeși pe Start, adică pe butonul mare din dreapta ecranului de joc.

Cam aceștia ar fi pașii principali pe care trebuie să-i urmezi. Totuși, dacă preferi să joci Black Horse free cu autorotire, lângă butonul de Start ai unul mai mic cu această opțiune. Selectezi un număr de runde gratis și impui limite de pierdere și câștig.

Despre Black Horse demo

Jocul Black Horse slot gratis este inspirat din tema country, existând și elemente clasice de aparate. Printre simboluri vei vedea nu doar imagini specifice vieții la ferma americană, cât și fructe. Te vei putea bucura de cocktailuri de cireșe, portocale, struguri și prune!

Rata de returnare la jucător din Black Horse online este bună, de 96,23%, volatilitatea putând fi reglată între mică, medie și mare. Poți, așadar, obține câștiguri bune dacă joci la un cazino, cu mize reale.

Fundalul sonor din această păcănea marca Wazdan e asigurat de muzica country. Aceasta te va transpune imediat în Vestul Sălbatic, unde te vei aventura spre câștiguri alături de cei doi cowboy aflați pe o parte și pe cealaltă a rolelor.

Simboluri în Black Horse free

Simbolurile din această păcănea au culori puternice, ieșind fiecare în evidență. Iată cu cât te recompensează jocul atunci când obții 3, 4, 5 sau 6 simboluri identice pe linii de plată active la Black Horse slot gratis!

 • Cireașa: 0,15 – 10;
 • Portocala: 0, 15 – 10;
 • Pruna: 0,15 – 10;
 • Strugurele: 0,15 – 10;
 • Cactusul: 0,15 – 10;
 • Pălăria de cowboy: 1 – 15;
 • Șaua: 1,25 – 25;
 • Calul negru: 15 – 100.

Black Horse slot gratis are și câteva speciale, desigur. Imediat ți le prezentăm. Dacă îți plac păcănelele cu cowboy și fructe, dă câteva spinuri și la Mystery Jack Deluxe demo!

Descoperă specialele la Black Horse slot gratis!

Găsește specialele la Black Horse slot gratis! Vei vedea că vor apărea destul de repede și-ți vor recompensa curajul cu sume foarte bune.

 • Wild – e reprezentat de calul ce galopează. Înlocuiește orice alt simbol, mai puțin pe cel Scatter, pentru a forma linii de plată.
 • Scatter – este reprezentat de potcoava înflăcărată, iar 3 simboluri de acest fel pot aduce runde gratuite la slotul Black Horse.
 • Spins – primești 10 free spins pentru 3 simboluri Scatter, 15 free spins pentru 4 Scattere și 25 free spins pentru 6 Scattere. În timpul rotirilor gratis este acordat un multiplicator (între 2x și 8x).
 • Win Multiplier – simbolurile câștigătoare la Black Horse slot gratis sunt înlăturate pentru ca cele de peste ele să coboare și să mai acorde o șansă.

Joacă la păcănele Black Horse online în cazinouri!

Poți juca pe mize reale păcăneaua de azi la cazinouri precum Netbet sau Mr Bit. Ai în ambele locuri oferte avantajoase, ce-ți multiplică distracția!

Distrează-te cu Black Horse slot gratis pe Joc Păcănele! Asta pentru a te antrena și a descoperi toate detaliile jocului. Astfel, când vei dori să treci la nivelul următor și să joci pe bani reali, vei ști exact ce trebuie să faci. Dar ca să joci așa trebuie să-ți îndrepți atenția spre cazinourile online. Și, mai exact, spre unul licențiat, care oferă atât calitate, cât și jocuri interesante cu speciale generoase.

Când te înscrii la cazinourile online din țară ai opțiunea de a revendica bonusuri de bun venit. Nu uita de ele pentru a te bucura pe deplin, pe banii cazinoului, de jocuri precum Black Horse Wazdan, dar și multe altele.

Concluzie

Black Horse slot gratis îți prezintă un amestec interesant de elemente ale păcănelelor noi cu simboluri vechi. Dacă preferi sloturile cu fructe, sigur acesta va avea ceva atractiv pentru tine. Te poți bucura de el de pe PC și de pe telefonul mobil. Îl poți juca gratis la noi oricât îți dorește inima, fără a fi nevoie să-ți faci cont sau să apeși pe un buton de download.

Iar dacă vrei să menții ritmul jocurilor clasice, încearcă și Reel Diamonds slot free, un exemplu apreciat de mulți jucători. Distracție plăcută!

Alte sloturi


American Poker 2
4.2/5 - 90 voturi
Emperor’s Palace
3.4/5 - 11 voturi
Sweet Alchemy
4.2/5 - 5 voturi
Ancient Egypt
3.5/5 - 15 voturi
Inca Gold II
4.5/5 - 13 voturi
Game of Thrones
4.2/5 - 15 voturi