...

At the Copa

Autor: Gabi

Actualizat: 27 noiembrie 2023

At the Copa demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
At the Copa demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
37 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (2 votes)
Structură
5×3
Linii de plată
30
RTP
97,42%
Volatilitate
Medie
Data lansării
Iunie 2014
logo casino slotv
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite

La At the Copa gratis ești absorbit de atmosfera latino. Jocul te invită pe ringul de dans, unde ai ocazia să-ți arăți mișcările cele mai bune. Alege tu numărul de linii de plată și, dacă îți place adrenalina, pariază câștigurile la dublaje. Acesta este un produs semnat de BetSoft, un furnizor axat pe păcănele tematice captivante. 

Dacă te tentează să treci la următorul nivel, să știi că At the Copa e disponibil și pe bani reali. Îl găsești pe cazinouri online tari, cum ar fi; Mr Bit, SlotV și Netbet. Acestea sunt platforme foarte populare în rândul jucătorilor români. Au multe promoții atractive, chiar și bonusuri fără depunere.

Cum joci păcănele At the Copa gratis?

At the Copa gratis este simplu de jucat și pentru că are structura clasică de 5 role și 3 rânduri. Multe dintre funcțiile sale se află în meniu. Deschizi meniul cu butonul din stânga sus – de aici schimbi miza. Alegi valoarea fiselor, nivelul pariului și numărul de linii de plată. La ultima setare, alegi dintre mai multe valori cuprinse între 1 și 30.

Meniul mai cuprinde și funcția de joc automat. În afară de numărul de rotiri, de aici setezi și limite de pierdere și de câștig. Tot în secțiunea de meniu se află și tabela de plăți At the Copa demo. Desigur, aceasta cuprinde plățile simbolurilor, dar și informații referitoare la funcțiile speciale și la reguli.

Pe interfața At the Copa gratis de la BetSoft mai apare și butonul de spin cu care pornești runda. La un câștig apare și butonul DOUBLE UP, care deschide secvența de dublaje. Iar, după cum vei vedea mai jos în această recenzie, dublajele nu reprezintă singura secvență interesantă a acestui joc de păcănele cu speciale

Slotul At the Copa demo – plăți

Câștigurile din acest slot sunt super. At the Copa gratis plătește de la stânga spre dreapta și are un RTP foarte bun, de 97,42%. Jocul are maxim 30 de linii de câștig, iar simbolurile plătesc de la minim 3 de-un fel. Vezi mai jos plățile maxime ale simbolurilor pe o linie!

 • Dansatoare: până la 500 de fise;
 • Cei doi dansatori: până la 300;
 • Pasăre Flamingo: până la 100;
 • Tobe: până la 50;
 • Maracas: până la 25;
 • Trompetă: până la 25;
 • Cocktail: până la 25.

At the Copa gratis – speciale

At the Copa gratis are simboluri și funcții speciale care încălzesc și mai mult atmosfera. Hai să le vedem mai jos!

 • Simbolul Wild: substituie toate simbolurile, mai puțin pe cele speciale. Atunci când apare pe rola 3, poziția din mijloc, devine extensibil și acordă o reînvârtire. Dacă aceasta este câștigătoare, vei primi încă o reînvârtire, iar rola Wild are un multiplicator 2x. Secvența continuă până ce nu vor fi alte câștiguri. Pe parcurs, multiplicatorul crește până la 5x.
 • Rotiri gratuite: se declanșează la 3 simboluri Scatter (sandale). Primești 10 rotiri gratis.  Îți alegi partenerul de dans care devine simbol Wild în secvență. 
 • Jackpoturi: se declanșează cu 5 simboluri ardei iute, atunci când joci cu miza maximă. Sunt trei jackpoturi de păcănele, cu valori diferite. Primești Suave Jackpot cu 5 ardei oriunde pe role. Are valoarea de 3.000 de fise. Mediano Jackpot oferă 6.000 de fise și îl primești cu simboluri chilli pe liniile 2 sau 3. Caliente Jackpot acordă 9.000 de fise și este alt tău dacă simbolurile ardei iute sunt pe linia 1.
 • Dublaje: orice câștig în jocul de bază At the Copa poate fi pariat la funcția Gamble. Alege o față a monedei și ai 50% șanse să-ți dublezi câștigul. De asemenea, la jocul de risc ai și 50% șanse să pierzi câștigul pariat.

Super, nu? At the Copa gratis este un joc de la BetSoft. Ca orice al produs al acestui furnizor, este bine optimizat și pentru smartphone și tabletă. Ecranul se adaptează oricăror dimensiuni, deci este foarte simplu și plăcut să te joci de pe mobil.

Concluzii

Păcăneaua merită atenția ta, mai ales la un așa RTP! At the Copa gratis are mai multe funcții speciale cu care îți oferă o experiență de neuitat. Ringul de dans este pregătit. Pe acesta te întâlnești cu multe simboluri tematice, chiar și cu pasărea flamingo. Nu este atât de importantă ca în Wicked Flamingo demo, dar tot îți aduce câștiguri frumoase. Succes!

Alte păcănele recomandate

Pragmatic Play
Journey to the West
3.3/5 – (3 votes)
iSoftBet
Super Diamond Wild
4.4/5 – (28 votes)
Novomatic
American Poker 2
3.6/5 – (501 votes)
Stakelogic
Book of Cleopatra Super Stake
3.7/5 – (15 votes)
Autor