asgard warriors gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
13 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Asgard Warriors

Îmbarcă-te în aventura vieții tale, alături de războinicii vikingi, în jocul de păcănele Asgard Warriors gratis! În recenzia de față îți prezentăm toate detaliile jocului – vorbim despre modul de joc, simboluri și plăți, funcții, producător. De asemenea, în cele ce urmează îți vom spune și unde poți juca păcăneaua pe bani reali. Asta pentru că sigur vei vrea și câștiguri reale din ea!

Dacă îți plac jocurile de păcănele cu aventuri, cum este cazul lui Asgard Warriors free despre care vorbim azi, îți mai recomandăm unul. Încearcă tot fără bani Theseus Rises pe Joc Păcănele, un alt joc inspirat din mitologie!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,20% 5×3 243 Wild, Scatter Rotiri Gratuite

Cum joci păcănele Asgard Warriors gratis?

Deși nu-l putem numi chiar cel mai simplu joc de păcănele, Asgard Warriors gratis nu-i chiar greu de jucat. După ce-i înțelegi butoanele și funcțiile, vei vedea că nimic nu va mai sta între tine și noua ta aventură. 

Pentru a juca Asgard Warriors demo la noi, dă click pe Joacă Gratis. Apoi ține cont de următoarele informații:

[list]

 • Butonul de setare miză: îl găsești în stânga jos a ecranului de joc. Setează valori de la 0,10 la 100 de fise per rundă.
 • Butonul de redare rundă: se află în dreapta jos. Apasă pe el pentru a începe o rundă.
 • Butonul de joc automat: se găsește deasupra celui de redare rundă. Alege numărul de runde din Asgard Warriors free și, dacă vrei, câteva setări avansate. Dintre setările acestea putem enumera o limită de câștig și limitarea pierderilor.
 • Butonul de meniu: îl poți găsi în stânga și este ilustrat prin 3 linii paralele. Conține setări generale, tabela de plăți și secțiunea de informații.

[/list]

Atât trebuie făcut la Asgard Warriors demo pentru a garanta distracția. Mai departe, hai să vedem mai multe detalii despre joc!

Despre Asgard Warriors online

După cum îi spune și numele, Asgard Warriors gratis este un joc de păcănele cu vikingi, inspirat din mitologia nordică. Dacă nu cunoști foarte multe despre sloturi, vezi articolul nostru despre tipuri de păcănele după tematică

[full_width_notice_2 header=”” sign=””]Având în vedere tema, în Asgard Warriors slot vei găsi războinici vikingi și simboluri inspirate din această lume fascinantă. Chiar și fundalul este în strânsă legătură cu tema și vei putea vedea un fjord, peisaj reprezentativ pentru Scandinavia. Probabil furnizorul a dorit să ilustreze tocmai Asgard, lumea zeilor nordici.[/full_width_notice_2]

Structura păcănelei online este clasica 5×3, doar că vei da de 243 de direcții de plată. Creatorul jocului Asgard Warriors demo, 1X2 Gaming, este cunoscut pentru astfel de produse bine făcute, cu un mod relativ simplu de joc. Furnizorul mizează foarte mult pe plăți dese și pe funcții speciale clasice. Despre toate acestea vom discuta mai pe larg în cele ce urmează.

Plățile din Asgard Warriors gratis

Pentru a completa tabloul este nevoie să menționăm și rata de plată a jocului Asgard Warriors gratis. RTP-ul păcănelei este de 94,56%, unul nici extrem de bun, dar nici rău. Practic, jocul va plăti puțin mai greu, dar când o va face ne vom bucura de câștigurile lui bune. 

Plățile pe simbolurile de bază din jocul de păcănele Asgard Warriors demo sunt:

[list]

 • Războinicul blond: până la 1.000 de fise;
 • Războinica: până la 700;
 • Războinicul bătrân: până la 500;
 • Ciocanul lui Thor: până la 400;
 • Scutul și Coiful: până la 300;
 • A și K: până la 200;
 • Q și J: până la 100.

[/list]

Plățile menționate mai sus sunt pentru 5 simboluri pe o direcție de câștig și pentru miza de 100 de monede. Câștigurile sunt generate de la stânga spre dreapta, pe simboluri similare pe minim 3 role adiacente.

Asgard Warriors free slot – speciale

Specialele de la Asgard Warriors gratis rotunjesc câștigurile. Să vedem care sunt acestea!

[list]

 • Simbolul Wild: înlocuiește simbolurile jocului, mai puțin simbolul Scatter.
 • Simbolul Scatter: minim 3 astfel de simboluri Craniu declanșează rotiri gratuite în Asgard Warriors gratis. 3 simboluri declanșează 8 rotiri, 4 simboluri declanșează 12 rotiri și 5 simboluri vor oferi 16 rotiri.
 • Rotiri gratuite: primești simboluri Wild suplimentare. Poți primi și runde gratuite în plus dacă aterizează simboluri Scatter. 1, 2, 3, 4, 5 simboluri Scatter adaugă 1, 2, 3, 4 și respectiv 5 runde bonus. Rotirile gratuite au și multiplicatori de câștig.
 • Rotiri Războinic: se declanșează când prima rolă este stivuită cu același simbol Războinic. La această rotire sunt disponibile doar simboluri Războinic și Wild.

[/list]

Unde joci Asgard Warriors online pe bani reali?

Asgard Warriors gratis este un joc ce merită jucat și cu mize reale. Unul dintre puținele locuri unde te vei întâlni cu slotul este NetBet. Este cazinoul ideal datorită multor factori. Unul foarte important îl reprezintă bonusurile excelente – promoția de bun venit este consistentă, oferind și bani bonus, dar și free spins. Apoi, la operator găsești turnee de tot felul și chiar bonusuri fără depunere la păcănele populare.

Colecția de jocuri Netbet este extrem de diversă și în ea găsești rarități, precum jocurile 1X2 Gaming. Alte produse ale acestui furnizor sunt: Astro Newts Megaways, Branded Megaways și Smoking Hot Fruits. Înscrierea la acest cazino este simplă și rapidă, deci înregistrează-te și aruncă un ochi pe jocuri!

Concluzii

După cum ai văzut în recenzie, Asgard Warriors gratis este un joc ideal pentru orice tip de jucător. Modul de funcționare nu are cum să te surprindă. Chiar dacă e primul tău joc, te vei descurca fără probleme – în ciuda numărului mare de linii de plată. Poți juca acest slot atât de pe calculator, cât și de pe tabletă sau mobil. 

Dacă dorești să continui în aceeași notă, îți mai recomandăm un alt joc cu vikingi. Încearcă și Pillars of Asgard gratis!

Alte păcănele recomandate

Gamevy
Million Book
4.4/5 – (10 votes)
Skywind
Alive! Megaways
3.9/5 – (10 votes)
EGT
100 Super Hot
4/5 – (1598 votes)
Pragmatic Play
Irish Charms
4.2/5 – (26 votes)