NetEnt producator pacanele

100 RON Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta Maxbet
Play slot

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

American Roulette

Producator

NetEnt

Rating

American Roulette este jocul ideal de ruletă, plătind bine și fiind clar și ușor de înțeles. Jucătorii își plasează jetoanele pe masa de ruletă așa cum ar face-o pe o masă reală, în timp ce pot să deplaseze sau să modifice cu ușurință aceste pariuri doar cu apăsarea unui buton. Și acesta este doar începutul! Există o mulțime de calități oferite de American Roulette: grafică atractivă și animații, anunțuri vocale și design interactiv și gameplay. Cu un panou dinamic și plimbări pe pista de curse, senzația de ședere la masă nu s-a simțit niciodată mai realistă într-un mediu online.

Joc de ruletă NetEnt

Dezvoltatorii jocurilor au rămas autentici la aspectul tabelelor standard de ruletă. Există numere de la 1 la 36 în negru și roșu, precum și spații verzi cu un singur zero și dublu-zero în partea stângă a mesei.

Efectele vizuale sunt la un nivel superior și acesta este motivul pentru care Ruleta NetEnt pare atât de realistă. Interfața jocului este extrem de ușor de utilizat și toate caracteristicile avansate ale ruletei americane pot fi accesate cu ușurință de butoanele de acțiune din partea de jos a ecranului de joc.

Jucătorii pot plasa pariurile direct pe masă. Jucătorii pot opta pentru parierea pe până la 8 buzunare învecinate de ambele părți ale numărului ales.

Fundalul muzical al ruletei americane amintește de unele dintre cele mai populare cazinouri din lume și jucătorii pot alege dintre cinci piese diferite care pot face experiența lor de pariere cât mai elegantă și mai plăcută.

Când jucați online, este întotdeauna important să cunoașteți limitele jocului pe care l-ați ales. Ruleta NetEnt oferă șase jetoane diferite care denumește mai multe sume. Pariul minim pe care jucătorii îl poate face în această variantă de ruletă este  1$ / £ / €. Conform limitelor de tabel, listate în partea dreaptă a layout-ului mesei, pariul maxim pe care jucătorii îl poate plasa este 500$ / £ / €.

Și dacă vrei doar să îți încerci norocul, poți juca oricâte runde dorești  la American Roulette gratis.

Funcții speciale în jocul American Roulette gratis

NetEnt oferă multiple opțiuni care fac jocul mai ușor de controlat, distractiv și interesant, fiind pe gustul oricărui tip de jucător. Din meniul de setări din colțul din stânga jos al scenariului, jucătorii au posibilitatea de a ajusta efectele sonore ale jocului, calitatea rezoluției și viteza rotirilor. Există, de asemenea, opțiunea AUTO, care permite jucătorilor să aleagă mai multe runde care se vor juca fără întrerupere.

În secțiunea de statistici se pot vizualiza rezultatele rundelor anterioare. În această secțiune, jucătorii pot vedea și așa numitele numere calde și reci. Aceste numere reprezintă prizele în care mingea de ruletă a aterizat mai des, precum și pozițiile care nu erau atât de „calde” în ultimele rotiri ale roții.

Pictograma stea din partea stângă jos a jocului oferă opțiunea de a salva unele pariuri preferate. Există, de asemenea, mai multe butoane de acțiune în partea dreaptă de jos a ecranului de joc, care va permite jucătorilor să își dubleze pariurile, să le anuleze, să le șterge sau să repete pariul pe care l-au făcut în timpul rundei anterioare.

Dar, destul cu vorba! Este timpul să afli care este numărul tău câștigător!

Poți găsi mai multe jocuri de ruletă gratis în link!

Alte sloturi


Reel Steal
Lucky Stripes
Flame Dancer
Sizzling Hot Extreme
Heart of Gold
Sparks