Novomatic producator pacanele

Până la 350 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Almighty Reels Power of Zeus gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Almighty Reels Power of Zeus

Producator

Novomatic

Rating

3.7/5 - 7 voturi

Almighty Reels Power of Zeus gratis este un joc de păcănele ce te aduce tot mai aproape de zei, în special atunci când vei obține câștigurile mult așteptate. Slotul de la Novomatic te va surprinde numaidecât cu tematica și grafica sa, dar nici plățile nu te vor dezamăgi.

Iar dacă nu știi ce să joci în continuare, să știi că ar trebui să încerci mai multe păcănele Novomatic. În diversitatea lor sigur vei găsi ceva care să te mulțumească. Și, cum ziceam, calitatea jocurilor Novomatic este una peste măsură, deci trebuie neapărat să le oferi o șansă!

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,11%5×325Wild, ScatterRunde gratuite

Despre Almighty Reels Power of Zeus gratis

Jocul de păcănele Almighty Reels Power of Zeus gratis are o structură clasică de 5 role și 3 rânduri, dar cu 25 de linii de plată. Producătorul, cum ziceam, este Novomatic. Acesta este foarte cunoscut pentru calitatea pe care o oferă jocurilor. Sigur ai mai jucat ceva de la el până acum și ai rămas plăcut surprins. Dacă nu, atunci îți recomandăm să începi cu Book of Ra gratis, un veritabil clasic.

Întorcându-ne la Almighty Reels Power of Zeus gratis, aici vei fi surprins de simbolurile gigantice, demne de niște zei. Totuși, ele vor apărea doar pe rolele 2, 3 și 4, la fel ca Scatter. Simbolurile vor plăti de la stânga la dreapta și trebuie să fie situate pe role consecutive.

RTP-ul la Almighty Reels Power of Zeus free e unul mare, de 95,11%, deci destul de bun. Miza maximă cu care vei putea juca este de 50 credite, cea minimă fiind de 0,25 credite. Beneficiezi și de dublaje, funcție cu care poți câștiga până la 25,000 de credite într-o singură rundă. Trebuie să ai noroc pentru asta, bineînțeles. Dar, întâi, hai să vedem cum joci!

Almighty Reels Power of Zeus slot – cum joci?

Este foarte simplu să joci Almighty Reels Power of Zeus gratis. Punem pariu că deja știi majoritatea regulilor de joc, mai ales dacă ai jucat păcănele până acum. Dar, dacă ai nevoie de o recapitulare, iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi!

 1. Dai click pe „Joacă gratis” și aștepți câteva secunde să se încarce jocul.
 2. Odată ce jocul s-a deschis poți apăsa pe „Meniu” pentru a vedea toate regulile și tabelul cu plăți.
 3. Acum poți seta miza pe care o dorești apăsând pe „+” sau „-” sau poți da direct click pe butonul „Miză Max”. 
 4. Tot ce ți-a mai rămas de făcut este să apeși pe „Start” și să începi joaca!

Desigur, la jocul de păcănele Almighty Reels Power of Zeus ai și opțiunea de Autoplay. O poți folosi și pe aceasta dacă dorești să joci într-un mod mai relaxat. Vei găsi butonul fix lângă cel de Start.

Simbolurile din Almighty Reels Power of Zeus gratis

După cum urmează să vezi, în Almighty Reels Power of Zeus gratis simbolurile sunt specifice lumii zeităților, pline de bogății și belșug. Dacă ai noroc să combini câte 5 într-o rundă, ele pot reprezenta chiar ofrande aduse zeilor. Hai să vedem despre ce simboluri este vorba și cât plătesc acestea!

 • 10, J, Q: până la 80;
 • K, A: până la 100;
 • Cornul de aur cu rodii: până la 120;
 • Harpa: până la 120;
 • Vasul auriu: până la 140;
 • Armura: până la 160;
 • Zeus: până la 200.

Deși simbolurile de bază din Almighty Reels Power of Zeus gratis plătesc bine, stai să vezi când vei afla de funcțiile și simbolurile speciale!

Almighty Reels Power of Zeus gratis – speciale

Cum ziceam, Almighty Reels Power of Zeus gratis te va surprinde cu specialele pe care ți le va oferi. Cu siguranță, puterea lui Zeus a fost implicată în crearea acestui slot. Hai să vedem despre ce speciale e vorba!

 • Simbolul Wild: acesta este reprezentat de un templu și substituie toate simbolurile cu excepția lui Scatter la Almighty Reels Power of Zeus gratis.
 • Simbolul Scatter: reprezentat de o monedă aurie cu un cap de cavaler. Acesta se găsește doar pe rolele 2, 3 și 4, iar dacă este complet la vedere acordă jocuri gratuite, la alegerea jucătorului.

Acum, iată și mai multe detalii despre rundele gratuite de la Almighty Reels Power of Zeus gratis! Ele sunt declanșate de Scatter și pot să-ți aducă:

 • 8 jocuri gratuite cu simbolul Zeus stivuit pe toate rolele și ca Giant Symbol; 
 • 9 jocuri gratuite cu simbolul cu Armură stivuit pe toate rolele și ca Giant Symbol,
 • 10 jocuri gratuite cu simbolul cu Vasul auriu stivuit pe toate rolele și ca Giant Symbol;
 • 11 jocuri gratuite cu simbolul Harpă stivuit pe toate rolele și ca Giant Symbol;
 • 12 jocuri gratuite cu simbolul Cornul de aur cu rodii stivuit pe toate rolele și ca Giant Symbol.

Almighty Reels Power of Zeus online – unde joci pe bani reali?

După ce te familiarizezi cu Almighty Reels Power of Zeus gratis la noi pe site și îi înveți toate dedesubturile, cel mai probabil vrei să îl joci și pe bani reali. Pentru a face asta va trebui să îți alegi un cazino care să-ți ofere servicii de calitate, să fie licențiat și să ai o gamă variată de jocuri pe care le poți încerca la ei.

Sfatul nostru pentru a juca acest slot pe bani este să încerci unul din următoarele: Netbet, Maxbet, 888 Casino, Superbet, SlotV, Unibet. Vei găsi Almighty Reels Power of Zeus slot acolo, dar și niște super oferte. Evident, totul într-un mediu sigur, cu licență de la ONJN.

Concluzie

În final, tot ce mai putem spune este că, la Almighty Reels Power of Zeus gratis ai șansa magică de a te întâlni cu Zeus. El te va ajuta să să te distrezi și, dacă ai noroc, să ajungi și la câștiguri tot mai mari în același timp. Iar dacă ai chef de mai multe sloturi la fel de spectaculoase, poți încerca un top păcănele cu magie gratis. E disponibil tot la noi pe site, pentru a continua aventura. Distracție plăcută!

Alte sloturi


Bikini Party
4.2/5 - 10 voturi
Blackjack 
3.7/5 - 15 voturi
Super Blueberry 2000
3.2/5 - 16 voturi
The Dog House Megaways
3.7/5 - 24 voturi
Crazy Birds
3.7/5 - 6 voturi
Rise of Ra
4.1/5 - 28 voturi