Depunere și retragere ContiCazino

Depunere și retragere ContiCazino – metodele disponibile

  iunie 1, 2023

Descoperă din articolul nostru cum faci o depunere sau o retragere ContiCazino, pentru a te putea distra pe săturate! Vei afla care sunt opțiunile de plată, care sunt limitele financiare și cum decurg primele tranzacții.

ContiCazino Online
Bonus Cu Depunere

Până La 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Noul cazino, care tocmai și-a obținut licența de la ONJN, vrea să fie prietenos cu cei care îi trec pragul. Iar ca să poți efectua depuneri și retrageri, este esențial să treci prin procesul de creare cont ContiCazino. Deci, citește și acest articol și asigură-te că te bucuri 100% de noua ta experiență!

Depunere și retragere ContiCazino: informații generale

Ai posibilitatea să faci o depunere sau o retragere ContiCazino prin mai multe metode. Casa de pariuri și jocuri de noroc are opțiuni diferite, pentru fiecare doritor. Iar asta se traduce printr-un număr mai mare de clienți satisfăcuți.

Este foarte important ca, înainte să efectuezi o retragere ContiCazino, să treci prin procedura de verificare cont. Asta înseamnă să încarci în cont o poză clară a cărții de identitate. În acest mod, agenția online verifică dacă respecți T&C și dacă ești de vârsta legală pentru jocurile de noroc.

Depunere ContiCazino: metode și pași

Înainte de a putea realiza o retragere ContiCazino trebuie să depui bani în contul de jucător. Partea bună este că la prima depunere alegi și un cod pe care-l folosești pentru a obține acel bonus la depunere ContiCazino. E o ofertă de bun venit generoasă, în bani bonus și multe runde gratuite.

Ia să vedem care sunt opțiunile pe care le poți utiliza atunci când vrei să faci la ContiCazino plata la depunere! Poți încerca să-ți alimentezi contul prin următoarele metode:

Depunere minimă ContiCazino

Ce limite de depunere și retragere ContiCazino există? Vom începe cu limitele de depunere. În cazul unui cont nevalidat, adică unde nu ai încărcat încă o poză cu actul de identitate, poți să depui maximum 900 RON. Ai în vedere că nu vei putea retrage bani până când nu faci verificarea contului.

La orice depunere se va lua un procent de 2% pentru oricare mijloc de plată, aceasta fiind o obligație legală. La retragere ContiCazino comisionul este 0. Suma minimă pe care o poți depune este de 10 RON.

Ca de fiecare dată, o depunere ContiCazino online rămâne cea mai simplă și rapidă variantă, indiferent de metoda de plată aleasă. Folosindu-te de cardul bancar sau de una din celelalte opțiuni disponibile, transferi bani din cont în soldul tău de jucător.

Cum faci o depunere ContiCazino?

Mai întâi îți alimentezi contul și după ce joci poți face o retragere ContiCazino. Iată simplii pași de urmat:

  • Te duci în contul de jucător, apoi la Meniu, în dreapta sus având un buton de Depunere, sub Balanța ta actuală.
  • Alegi metoda de depunere ContiCazino dorită. Îți recomandăm plățile online, deoarece se procesează instant.
  • Completezi cu informațiile cerute (la cardul bancar, plata se desfășoară ca la orice tranzacție, scriind datele de pe card).
Revendicare bonus ContiCazino

Am făcut și noi o primă depunere, imediat după ce ne-am verificat contul. N-a fost un proces de durată, căci banii au intrat instant. Am folosit metoda cardului, exact cum vezi în poză, și ne-am putut bucura și de bonusul de bun venit de care îți spuneam mai devreme.

Retragere ContiCazino: metode de plată și pași

Momentul dorit de mulți jucători este o frumoasă retragere ContiCazino. Iată ce poți folosi pentru a scoate bani din cont:

Atenție

Nu poți efectua retragere Conti Cazino dacă nu ai un cont verificat. Statusurile retragerilor și istoria lor pot fi verificate oricând vrei prin deschiderea Meniului, selectarea butonului Tranzacții și apoi Retragere.

Cum faci o retragere ContiCazino și cât durează?

Mai jos găsești pașii de retragere ContiCazino! Vei vedea că sunt foarte simpli și destul de asemănători cu cei de depunere. În maximum 12 ore banii vor fi trimiși către metoda de plată aleasă de tine. Dacă plata cerută de tine nu a fost procesată încă, poți oricând apela la anulare retragere ContiCazino. Uite ce trebuie să faci:

  • Te duci la Cont prin apăsarea balanței financiare;
  • Selectezi Retragere;
  • Completezi cu informațiile necesare și trimiți cererea.

Verifică dacă solicitarea ta are statusul În Așteptare, caz în care apeși pe ANULARE, un buton din dreptul ei. Banii revin în contul tău de jucător. În schimb, dacă tranzacția de retragere ContiCazino are statusul Confirmat, atunci nu o mai poți anula, plata fiind deja făcută.

Statusul de „Confirmat”, înseamnă că suma retrasă a fost trimisă către metoda de plată aleasă. De obicei, nu durează mult. Ai putea să-i primești în aceeași zi, sau poți aștepta până la 3-5 zile lucrătoare. Factorul care influențează această tranzacție este operatorul care procesează transferul (de exemplu banca). Dacă simți că tranzacția dureaza prea mult, apelează la una dintre metodele de contact ContiCazino!

Concluzie

Dacă tot știi câte ceva despre depunere și retragere ContiCazino, îți mai rămâne să-ți faci cont și să-l verifici pentru a scăpa de toate limitele. Te bucuri de păcănelele favorite și de pariurile sportive preferate la orice oră din zi sau noapte. Și, pentru că site-ul este bine optimizat, te poți juca folosind ContiCazino mobile!