Depunere și retragere ContiCazino

Depunere și retragere ContiCazino

16 feb. 2022

Descoperă din articolul nostru cum faci o depunere sau o retragere ContiCazino, pentru a te putea distra pe săturate. Vei afla care sunt modalitățile de depunere și ce opțiuni ai pentru retragere, care sunt limitele financiare și cum decurg primele tranzacții.

Bonus de bun venit

Până la 4500 RON și 600 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: CONTI100FS, CONTI200FS, CONTI300FS

Revendică acum bonusul pentru jucători noi la Conti Cazino! Prima ta depunere va fi dublată, dar premiile continuă! Ai și rotiri gratuite, ca să te bucuri pe deplin de păcănele.

Profită acum
jocpacanele noroc

Noul cazino, care tocmai și-a obținut licența de la ONJN, vrea să fie prietenos cu cei care îi trec pragul. Iar ca să poți efectua depuneri și retrageri, este esențial să treci prin procesul de creare cont ContiCazino. Deci, citește și acest articol și asigură-te că te bucuri 100% de noua ta experiență!

Depunere și retragere ContiCazino: informații generale

Ai posibilitatea să faci o depunere sau o retragere ContiCazino prin mai multe metode. Casa de pariuri și jocuri de noroc are opțiuni diferite, pentru fiecare doritor. Iar asta se traduce printr-un număr mai mare de clienți satisfăcuți.

Este foarte important ca, înainte să efectuezi o retragere ContiCazino, să treci prin procedura de verificare cont. Asta înseamnă să încarci în cont o poză clară a cărții de identitate. În acest mod, agenția online verifică dacă respecți T&C și dacă ești de vârsta legală pentru jocurile de noroc.

Depunere ContiCazino: metode și pași

Înainte de a putea realiza o retragere ContiCazino trebuie să depui bani în contul de jucător. Partea bună este că la prima depunere alegi și un cod pe care-l folosești pentru a obține acel bonus la depunere ContiCazino. E o ofertă de bun venit generoasă, în bani bonus și multe runde gratuite.

Ia să vedem care sunt opțiunile pe care le poți utiliza atunci când vrei să faci la ContiCazino plata la depunere! Poți încerca să-ți alimentezi contul prin următoarele metode:

 • Cardul bancar – Visa, Mastercard, Maestro
 • Portofelul virtual – Neteller, Skrill, PaySafeCard
 • Plata fizică în agențiile din Târgoviște

Depunere minimă ContiCazino

Ce limite de depunere și retragere ContiCazino există? Vom începe cu limitele de depunere. În cazul unui cont nevalidat, adică unde nu ai încărcat încă o poză cu actul de identitate, poți să depui maximum 900 RON. Ai în vedere că nu vei putea retrage bani până când nu faci verificarea contului.

La orice depunere se va lua un procent de 2% pentru oricare mijloc de plată, aceasta fiind o obligație legală. La retragere ContiCazino comisionul este 0. Suma minimă pe care o poți depune este de 10 RON.

Ca de fiecare dată, o depunere ContiCazino online rămâne cea mai simplă și rapidă variantă, indiferent de metoda de plată aleasă. Folosindu-te de cardul bancar sau de una din celelalte opțiuni disponibile, transferi bani din cont în soldul tău de jucător.

Momentan nu prea există informații referitoare la limitele superioare de depunere. Cel mai probabil, vei avea acces la ele când te loghezi în cont. Totuși, poți depune sigur mai mult de 3000 RON, suma aceasta fiind minimul necesar pentru a revendica bonusul de bun venit cel mai mare. Depunerile ContiCazino se procesează instant, pentru ca tu să te bucuri de joc imediat.

Cum faci o depunere ContiCazino?

Mai întâi îți alimentezi contul și după ce joci poți face o retragere ContiCazino. Iată simplii pași de urmat:

 • Te duci în contul de jucător, apoi la Meniu, în dreapta sus având un buton de Depunere, sub Balanța ta actuală.
 • Alegi metoda de depunere ContiCazino dorită. Îți recomandăm plățile online, deoarece se procesează instant.
 • Completezi cu informațiile cerute (la cardul bancar, plata se desfășoară ca la orice tranzacție, scriind datele de pe card).

Retragere ContiCazino: metode de plată și pași

Momentul dorit de mulți jucători este o frumoasă retragere ContiCazino. Iată ce poți folosi pentru a scoate bani din cont:

 • Cardul bancar de credit/debit;
 • Portofelul electronic (Skrill, Neteller, PaySafeCard).

Nu poți efectua retragere Conti Cazino dacă nu ai un cont verificat. Statusurile retragerilor și istoria lor pot fi verificate oricând vrei prin deschiderea Meniului, selectarea butonului Tranzacții și apoi Retragere. 

ContiCazino retragere minimă și maximă

La ora actuală, cazinoul nu a setat limite privitoare la limitele de retragere ContiCazino. Asta înseamnă că poți, practic, să retragi câți bani vrei din cont, deoarece nu există retragere minimă ContiCazino.

Ca să finalizezi orice tranzacție de acest fel, prima cerință este să ai un cont verificat. Asta înseamnă să încarci acea copie după cartea de identitate pentru a te bucura de banii făcuți la distracție. Atenție! Citește regulile bonusurilor pe care le activezi pentru a te bucura pe deplin de ele. Dacă un bonus la casino sau pariuri sportive ContiCazino nu are rulajul făcut, orice retragere îl poate anula, caz în care pierzi bani.

Cum faci o retragere ContiCazino și cât durează?

Iată care sunt pașii pentru a face o retragere ContiCazino!

 • Te duci la Cont prin apăsarea balanței financiare;
 • Selectezi Retragere;
 • Completezi cu informațiile necesare și trimiți cererea.

În maximum 12 ore banii vor fi trimiși către metoda de plată aleasă de tine. Dacă plata cerută de tine nu a fost procesată încă, poți oricând apela la anulare retragere ContiCazino. Verifică dacă solicitarea ta are statusul În Așteptare, caz în care apeși pe ANULARE, un buton din dreptul ei. Banii revin în contul tău de jucător. În schimb, dacă tranzacția de retragere ContiCazino are statusul Confirmat, atunci nu o mai poți anula, plata fiind deja făcută.

Concluzie

Dacă tot știi câte ceva despre depunere și retragere ContiCazino, îți mai rămâne să-ți faci cont și să-l verifici pentru a scăpa de toate limitele. Te bucuri de păcănelele favorite și de pariurile sportive preferate la orice oră din zi sau noapte. Și, pentru că site-ul este bine optimizat, te poți juca folosind ContiCazino mobile!