ContiCazino înregistrare

ContiCazino înregistrare – cum îți deschizi cont?

  iulie 21, 2023

Autor: Gabriel

Actualizat: 21 decembrie 2023

Ca să te bucuri de întreaga experiență a cazinoului, vei recurge la parcurgerea pașilor ContiCazino înregistrare. În acest mod vei dobândi acces la activitățile pe care le poți întreprinde pe site, îndeosebi la pariurile sportive și jocurile de cazino. Vei porni prin apăsarea butonului „Profită acum” de pe pagina aceasta. Alege unul dintre bonusurile disponibile, iar de acolo pornește în aventura ta!

ContiCazino Online
Bonus Cu Depunere

Până La 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

ContiCazino Online
Bonus Fără Depunere

199 Rotiri Gratuite Fără Depunere

De ce să te înregistrezi? Pentru că în acest mod te poți juca oricând vrei la păcănele și pariuri sportive. Este imposibil să nu găsești ceva care-ți place pe această platformă de jocuri de noroc. Pe deasupra, imediat cum te înregistrezi primești un bonus ContiCazino care parcă te strigă să-l revendici. Vezi singur în ce constă și spune-i DA!

ContiCazino înregistrare: ce trebuie să știi?

Procesul ContiCazino înregistrare se parcurge în câțiva pași simpli. Pentru aceștia ai nevoie numai de câteva minute. Te vei folosi de cartea de identitate pentru a putea completa anumite informații personale. Pe urmă, dobândești acces la al tău cont Conticazino, care-ți oferă acces la soldul în care depui bani pentru pariurile pe sume reale.

Un cont nou ContiCazino îți deschide pofta pentru ofertele generoase ale operatorului. Ai la dispoziție sute de super păcănele la care joci de plăcere și pe mize reale, evident. Mai poți juca la jocuri de masă live, pariezi la sporturi și competiții de eSports etc.

Poate cel mai valoros avantaj pentru un începător este bonusul pe care îl poți lua după finalizarea procesului ContiCazino înregistrare. Pachetul este compus din bani bonus și sute de rotiri gratis. Despre asta ți-am povestit oricum, într-un alt ghid de pe Joc Păcănele. Folosindu-te de depunerea pe care o faci și de banii bonus ai șanse duble la jackpoturi la păcănele ContiCazino.

Cum deschid un cont ContiCazino?

Hai să vedem care sunt pașii specifici ContiCazino înregistrare! Procesul în sine se desfășoară simplu, ca la oricare alt cazino online. Aceasta este singura variantă prin care obții acces la activarea pe platformă prin folosirea banilor reali, pe care îi pui în cont. Etapele de înregistrare ContiCazino, care îți deschid poarta către distracție, sunt:

1

Apeși pe butonul intitulat „Profită acum” pentru a ajunge pe site-ul cazinoului. Acolo vei avea acces la formular, prin apăsarea butonului „Înregistrare”.

2

Vei avea de completat două pagini de formular ContiCazino înregistrare. Pe prima pagină ai informațiile privitoare la cont, apoi completezi cu datele personale și trimiți formularul.

3

La final ai de făcut verificarea prin  email pentru a putea să începi să joci. Primești un email pentru activarea contului, în care apeși pe link-ul trimis pentru autentificare ContiCazino.

După cum poți vedea, îți faci cont în doi timpi și trei mișcări. Totuși, ca să nu ai limite la retragere sau depunere, e necesar să treci și prin procesul ContiCazino verificare cont. Îți detaliem imediat cum se desfășoară această parte și cum o poți duce la îndeplinire cât mai repede. Nu uita că un cont verificat profită de tot felul de bonusuri avantajoase la Casino Live ContiCazino sau la păcănele!

Am parcurs și noi pașii de înregistrare ContiCazino și a fost super simplu. Prima dată am completat cu datele de utilizator, adică username, adresă de e-mail, parolă și telefon. Am confirmat numărul de telefon introducând codul primit prin SMS, apoi am trecut la partea a doua a formularului. Acolo am introdus datele personale, gen nume, prenume, CNP și adresă. Am bifat că suntem de acord cu termenii și condițiile și uite așa am ajuns la ultimul pas. Am primit mailul trimis de Conti și l-am confirmat. În nici 5 minute ne-am făcut un cont nou și ne-a rămas numai să-l verificăm!

Verificare cont ContiCazino: cum o faci?

Parte integrantă a procesului ContiCazino înregistrare este verificarea contului. În acest mod, operatorul se asigură că îi respecți termenii și condițiile. În plus, această procedură este prefigurată și prin lege, fiind cerută de autorități. Oricare cazino online licențiat de ONJN respectă această regulă.

  • În urma înregistrării cu cont Conti Cazino vei avea 30 de zile la dispoziție să îl validezi. Dacă nu faci asta, nu vei putea să retragi bani din cont, iar la trecerea celor 30 de zile acesta va fi închis și pierzi bani, dacă ai depus.
  • Este simplu să treci prin acest pas, totuși. Tot ce trebuie să faci este să trimiți câteva documente care atestă cine ești, direct pe contul de jucător, în secțiunea Cont – Documente. La ContiCazino verificare cont este vorba despre poza față a cărții de identitate, color, cu toate colțurile vizibile.
  • Mai poți folosi pentru validare ContiCazino cont și pașaportul, caz în care va trebui să încarci și documente care atestă adresa de domiciliu. Este posibil ca operatorul să-ți ceară documente adiționale.
  • După ce faci validarea contului Conti Cazino, nu mai ai limita de depunere la 900 RON și poți efectua imediat retrageri.

Bineînțeles că am parcurs și verificarea contului! Tot ce am făcut a fost să apăsăm pe acea pictogramă cu un „omuleț” și așa am ajuns la „Profilul meu”. De acolo, am selectat „Documentele Mele”. Erau cu roșu, deci n-a fost greu să observăm mesajul. În următoarea pagină am primit indicațiile necesare pentru deschiderea contului. Am apăsat pe „Fă poză” și am fost trimiși pe o altă pagină unde pur și simplu am încărcat fotografia cu actul de identitate. Urmează și tu indicațiile pe care le primești de la ContiCazino, ca procedura să fie verificată în cel mai scurt timp (clare, toate colțurile vizibile etc). Nouă ne-a luat maxim 3 minute să încărcăm poza, iar verificarea n-ar trebui să depășească intervalul de 1-3 zile lucrătoare.

ContiCazino înregistrare: bonus de bun venit

După ContiCazino înregistrare, la prima depunere revendici un bonus de bun venit foarte generos. Ai grijă să folosești codurile aferente, în caz că e nevoie! Iar după ce ai luat oferta, te poți bucura din plin de întraga platformă. Dacă nu vrei să pui bani în cont de acum, verifică dacă e disponibilă vreo promoție fără depunere. Îți urăm spor de pe acum, căci vei avea de explorat!

ContiCazino Online
Bonus Cu Depunere

Până La 4500 RON + 300 Rotiri Gratuite

ContiCazino Online
Bonus Fără Depunere

199 Rotiri Gratuite Fără Depunere

Bonusul ContiCazino înregistrare are cerințe de rulaj proprii, despre care vorbim pe larg într-un alt articol. Pe scurt, cadourile tale sunt numai câteva zile de la acordare și bonusul în bani plus depunerea trebuie rulate înainte să faci o retragere. Vezi rulaj Conti Cazino dacă vrei mai multe informații!

Concluzie

Cam acestea sunt informațiile referitoare la procesul ContiCazino înregistrare. Se desfășoară rapid și simplu, fiind necesare doar informații clare, cerute și de celelalte cazinouri de la noi din țară. Pe urmă, te bucuri pe deplin de super păcănele și pariuri sportive pe săturate. A durat puțin pentru noi, cam 10 minute cu tot cu înregistrare și verificare. Pentru mai multe informații și păreri ContiCazino, continuă să citești articolele noastre!

Autor