Cerințe rulaj ContiCazino

Cerințe rulaj ContiCazino

14 feb. 2022

Fie că e bonusul de bun venit sau o ofertă specială zilnică, toate ofertele de la acest cazino vor avea cerințe rulaj ContiCazino. Dacă termenul de „rulaj” sau „rulare” îți este străin sau cel puțin nu l-ai mai auzit în contextul cazinourilor, noi suntem aici să te ajutăm. Citește articolul de mai jos! Vei afla totul despre ce înseamnă să rulezi un bonus la Conti Cazino.

Bonus de bun venit

Până la 4500 RON și 600 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: CONTI100FS, CONTI200FS, CONTI300FS

Revendică acum bonusul pentru jucători noi la Conti Cazino! Prima ta depunere va fi dublată, dar premiile continuă! Ai și rotiri gratuite, ca să te bucuri pe deplin de păcănele.

Profită acum
jocpacanele noroc

În cele ce urmează, vom discuta despre tot ce înseamnă cerințe rulaj ContiCazino. Pentru început, îți vom spune ce sunt, apoi dăm un exemplu și trecem direct la ofertele valabile acum. Mai exact, vei afla cum faci să convertești în bani reali acel bonus de bun venit ContiCazino. Să începem!

Cerințe rulaj ContiCazino – ce sunt?

Ca să nu lungim prea mult articolul, îți spunem de la început – cerințe rulaj ContiCazino sunt acele reguli pe care trebuie să le respecți dacă vrei să retragi banii pe care îi câștigi cu bonusurile. Nu te speria! E un proces ușor și chiar simplu de înțeles. Știm că poate părea puțin complicat la început. Dar, vei vedea că un rulaj bonus ContiCazino poate fi chiar distractiv. Și mai mult de atât, are unele avantaje!

În esență, trebuie să joci o anumită sumă de un anumit număr de ori. Acesta e primul lucru pe care trebuie să-l știi despre rulaj, în general. Hai să vorbim și despre primul avantaj! Dacă respecți întregul set de cerințe rulaj ContiCazino, atunci vei avea șansa să explorezi. Adică, dacă tot trebuie să joci de mai multe ori niște bani, de ce să nu descoperi și niște jocuri noi? Poți să dai o tură prin toate secțiunile platformei.

Noi recomandăm să încerci și Live Casino ContiCazino, deoarece are niște jocuri clasice, care să te facă să te simți ca într-o sală de jocuri. Dar, atât pentru acum! Îți vom prezenta și alte avantaje, pe parcursul articolului. Acum, hai să vedem un exemplu ContiCazino condiții de rulaj!

Rulaj bonus ContiCazino – un scurt exemplu

Înainte să trecem la acele cerințe rulaj ContiCazino valabile acum, îți vom prezenta un exemplu general. Pentru a-l construi, vom folosi cifre fictive, deci să nu crezi că el se aplică vreunei oferte. Exemplul te va ajuta să-ți formezi o imagine de ansamblu asupra subiectului. După, trecem și la bonusul din prezent.

Să zicem că avem o ofertă ce îți aduce 100 RON extra și 100 de rotiri gratuite la o depunere de 100 RON. Și, să mai zicem că această promoție are condiții de rulaj ContiCazino de 5x, care se aplică fondurilor bonus și depunerii. Deci, știm de câte ori trebuie să rulezi suma, dar care e suma ce trebuie jucată?

Păi, fonduri bonus se consideră banii gratis pe care îi primești de la cazino și câștigurile din rotiri gratuite. Deci, în cazul nostru, 100 RON plus, să zicem, încă 50 RON câștigați din free spins. S-a specificat că se aplică ContiCazino cerințe rulaj asupra fondurilor bonus și depunerii, deci suma totală e de 250 RON. Așadar, conform regulilor din exemplu, trebuie să joci 250 RON de 5 ori.

Cerințe rulaj ContiCazino pentru bonusul de acum

În prezent, prima promoție la care va trebui să îndeplinești cerințe rulaj ContiCazino este pachetul de bun venit. Vorbim de oferta la primele 3 depuneri, cu până la 4500 RON și 600 rotiri gratuite. Ea vine cu avantaje duble, adică rotiri și bani bonus. Vei vedea că fiecare are condiții puțin diferite. Dar, dacă ai înțeles exemplul, totul va fi ușor!

Și, să-ți mai spunem un avantaj! Dacă joci banii de câte ori e specificat în rulaj bonus ContiCazino, atunci sigur vei găsi niște jocuri profitabile. Fie că sunt păcănele cazino noi abia adăugate sau sloturi de care n-ai mai auzit, următorul Big Win e chiar după colț. E nevoie doar de puțină insistență și un pic de noroc. Dar, să ne întoarcem la cerințe rulaj ContiCazino!

ContiCazino rulaj: Până la 4500 RON

Pentru bonusul în bani există cerințe rulaj ContiCazino de 35x. El se aplică fondurilor bonus plus depunerea. Deci, va trebui să joci de 35 de ori banii pe care i-ai depus, împreună cu banii pe care i-ai primit din partea cazinoului. Trebuie să faci asta pentru a transforma suma în fonduri reali.

Te va ajuta mult dacă poți face diferența între bani bonus și cei reali. Cei bonus sunt banii pe care îi primești în urma unei oferte, adică cei pe care nu îi scoți din buzunar. Banii reali sunt cei pe care îi încarci în cont când faci o depunere sau cei pe care îi câștigi în urma rulajului. Acum, hai să vedem cum stă treaba la rotiri!

ContiCazino rulaj: 600 Rotiri Gratuite

Pentru cele 600 de rotiri gratuite, setul de cerințe rulaj ContiCazino spun că trebuie să joci câștigurile de 40 de ori. Deci, dacă ai scos, de exemplu, 300 de lei din rotiri, pe aceștia trebuie să-i rulezi de 40x. Din nou, ca și în cazul banilor bonus, trebuie să faci asta pentru a-i converti în bani reali. Ai la dispoziție 7 zile din momentul activării ofertei pentru a face asta. 

Totuși, ai grijă unde alegi să faci acest rulaj bonus ContiCazino! Unele jocuri contribuie mai mult la îndeplinirea condițiilor, altele mai puțin. Noi îți recomandăm să o faci la jocuri de păcănele ContiCazino, deoarece ele contează 100%. Vei vedea ce înseamnă asta în secțiunea următoare.

Cerințe rulaj ContiCazino – ce mai trebuie să știi?

Înainte să începi să profiți de bonus, să îndeplinești setul de cerințe rulaj ContiCazino și să scoți câștigurile, vrem să te mai reținem puțin. Mai sunt câteva detalii pe care nu le-am putut prezenta până acum. Dar, din moment ce ai ajuns să fii un cunoscător al rulării de bonusuri, o vom face acum. Să începem!

  • Dacă încerci să faci o retragere înainte să îndeplinești toate punctele din secțiunea cerințe rulaj ContiCazino, atunci bonusul și toate câștigurile din el vor fi anulate.
  • De asemenea, asigură-te că te încadrezi în perioada de timp alocată rulării.
  • Am zis mai devreme că unele jocuri contribuie diferit. Ei bine, dacă ele contribuie cu 100%, asta înseamnă că 10 lei jucați aici se consideră 10 lei rulați. Dacă ele contribuie 50%, atunci 10 lei jucați aici se consideră 5 lei rulați.
  • Cele mai mari contribuții (de 100%) la rulaj bonus ContiCazino le au jocurile de păcănele și Scratch Cards (lozuri). Pentru a vedea procentele și de la alte jocuri, citește secțiunea de Termeni și Condiții.
  • Pariul maxim pentru îndeplinirea de cerințe rulaj ContiCazino este de 25 RON. Deci, dacă joci cu mai mult de 25 de lei la orice joc, atunci acea sumă nu va contribui la îndeplinirea condițiilor.

Concluzii

Deci, ce zici, e ușor să îndeplinești setul de cerințe rulaj ContiCazino? Noi suntem de părere că da, mai ales dacă găsești și niște jocuri super distractive. Și, din ce alte păreri ContiCazino am mai văzut, sunt destul de mulți jucători care sunt de acord cu noi. Așadar, de acum rămâne doar să-ți urăm distracție plăcută!