...
Calendarul de Crăciun ContiCazino

Descoperă promoția Calendar Crăciun ContiCazino!

  decembrie 2, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 11 decembrie 2023

Suntem iar în luna în care ninge cu oferte magice! Decembrie 2023 ne aduce un Calendar Crăciun ContiCazino plin cu promoții numai bune de încercat. Ai spinuri la păcănele online de top, dar și alte daruri la fel de frumoase. Deschide și tu zilnic cadoul de la Conti!

ContiCazino Online

Calendar de Crăciun

Detalii despre Calendar Crăciun ContiCazino

După cum știi deja, acest tip de promoție este conceput cu un singur scop: de a te surprinde cât mai mult. Deci, și în Calendar Crăciun ContiCazino vei descoperi oferte în fiecare zi. Nu, nu! Nu poți vedea azi ce primești pe 23 Decembrie, de exemplu! Magia stă fix în elementul surpriză!

Totuși, vom fi puțin răi și îți vom spune câteva dintre premiile acestui Calendar ContiCazino de Crăciun. Dar nu înainte de a-ți da cele mai importante detalii despre campanie:

  • Ține de pe 1 Decembrie 2023 până pe 25 Decembrie 2023;
  • Oferă câte un premiu la 24 ore, deci trebuie accesată zilnic;
  • Este valabilă doar pentru jucătorii care au conturi valide;
  • Fiecare ofertă are cerințe specifice, pe care e musai să le îndeplinești;
  • Premiile oferite sunt diverse, dar majoritatea sunt în spinuri la păcănele.

Ce înseamnă cont valid? Păi, după ce ai trecut prin înregistrare Conti Cazino este nevoie să treci prin procesul KYC. Prin acesta, operatorul verifică dacă ai vârsta de joc legală și dacă ești un jucător real. După ce ai primit validarea de la cazino, te bucuri de toate avantajele platformei. Inclusiv de această promoție! Ține cont de faptul că pentru unele daruri din Calendar Conti este necesar să fi făcut sau să faci o depunere.

Procesul de depunere Conti Cazino este simplu. Ai mai multe metode de plată la dispoziție, din care o poți alege pe cea care îți asigură confortul cel mai bine. Citește din articolul nostru (click pe link-ul anterior) mai multe despre plăți la acest cazinou!

Ce premii poți lua din Calendarul de Crăciun Conti Cazino?

Cum am zis și mai sus, în acest Calendar Crăciun ContiCazino cele mai des întâlnite cadouri sunt cele în runde la păcănele. Dar vei întâlni și alte tipuri de premii, cum ar fi bani bonus la depunere. Fiecare zi are câte o surpriză pentru tine. Citește bine T&C darului pe care îl vrei, pentru a te bucura pe deplin!

Pe 1 decembrie, de exemplu, în promoția ContiCazino Calendar de Crăciun poți găsi 50 runde cadou. Aceste runde, valabile la jocul de păcănele Hot To Burn, au cod de activare 50HOT. Pot fi revendicate doar de către jucătorii cu conturile valide (verificate KYC). Rundele sunt de 0,10 lei fiecare, au valabilitate 3 zile și rulaj de 40x, aplicat pe câștiguri. Tot rotiri vei putea primi și pe 3 decembrie, la slotul Bigger Bass Christmas Catch. Pentru a lua și aceste spinuri este nevoie de un depozit de cel puțin 100 de lei și de codul bonus 100XMAS.

Poți lua și daruri în bani bonus din acest Calendar Crăciun Conti Cazino. De exemplu, pe 2 decembrie, dacă faci un depozit de cel puțin 60 de lei, ai 30% bonus de la cazino. Bonusul este de până la 600 de lei, deci poți lua sume frumușele cu care să te încălzești la jocurile favorite. Acest cadou are cod promo 30XMAS, valabilitate 3 zile și rulaj tot de 40x. Dar gata, că ți-am zis deja cam multe! Poți descoperi singur ce mai poți primi până pe 25 decembrie.

Pe scurt, cum participi la Calendar de Crăciun ContiCazino?

Înainte de a-ți ura succes, îți spunem mai jos, pe scurt, și pașii prin care poți participa la Calendar Crăciun ContiCazino. Sunt utili îndeosebi dacă nu ai mai luat parte la asemenea campanii până acum. 

Prima dată, reține că trebuie să ai cont ca să fii eligibil! Dacă nu ai, fă-ți în doar câteva minute unul și revendică și bonusul de bun venit ContiCazino. Dacă vrei. Dacă nu, intră în goana după cadouri așa:

1
Dă click pe linkul de mai sus

Mai sus ai o casetă cu un buton numit Profită acum. Dă click pe el pentru a ajunge la promoție.

2
Loghează-te în cont

Este important să te loghezi în contul tău. Asigură-te că ai primit validarea KYC înainte de a lua primul cadou.

3
Accesează zilnic promoția

Primești câte un cadou pe zi în Calendar Crăciun ContiCazino. Deci descoperă ce surprize te așteaptă!

Sărbători fericite!

Ne bucurăm că ai rămas cu noi până la final. Știm că sunt multe promoții tip calendar în această perioadă, dar te asigurăm că aceasta, Calendar Crăciun ContiCazino, este printre cele mai bune. Primești multe runde gratis la păcănele, iar asta este minunat pentru noi. Nu uita! Pe Joc Păcănele ai multe, multe jocuri gratis. Dacă această perioadă din an este preferata ta, poți juca ce titluri vrei din selecția de păcănele de Crăciun. Succes!

Autor