...
300 rotiri gratuite Conti

300 rotiri gratuite Conti – prinde rundele tematice de Crăciun!

  decembrie 11, 2023

Autor: Gabi

Actualizat: 7 februarie 2024

Luna asta, Decembrie, ne așteaptă cu daruri generoase de la cazinouri. Citește articolul nostru și vezi cum te poți alege cu 300 rotiri gratuite Conti! Mai jos ai o casetă a bonusului pe care poți da click, dar cel mai bine arunci o privire și pe sfaturile noastre.

ContiCazino Online

300 de rotiri gratuite ContiCazino

Cod Bonus: 300CONTI

În următorul capitol îți spunem direct despre pașii de revendicare ale acestor runde. Nu vrem s-o lungim prea mult, căci știm cât de nerăbdător ești să dai câteva spinuri. De pe acum vrem să știi că spinurile sunt disponibile la un joc de păcănele de Crăciun, deci tematica se potrivește perfect. Vezi cum le poți revendica mai jos!

Cum deschizi cadoul cu 300 rotiri gratuite Conti?

Cele 300 rotiri gratuite Conti sunt disponibile pentru orice jucător care nu are încă un cont la acest cazino. Pe lângă asta, este obligatoriu să ai vârsta minimă legală, de 18 ani. Iar dacă locuiești în România, atunci ai îndeplinit deja 70% din cerințele acestei oferte. Iată ce mai ai de făcut!

1
Profită de spinuri

Dă click pe butonul de mai sus, adică cel pe care scrie „Profită acum”. Vei fi acolo unde trebuie, adică pe pagina bonusului Conti 300 rotiri gratuite.

2
Înregistrează-te

Deschide-ți cont la ContiCazino, completând cu datele tale reale și corecte. După ce ai terminat, trimite și o poză cu buletinul pentru verificare.

3
Fă o depunere

Alimentează-ți contul cu minim 50 RON și introdu codul promoțional 300CONTI. Vei primi rundele și te vei putea distra imediat după aceea!

Să-ți deschizi cont nu e mare lucru. Dacă te uiți și pe ghidul pe care ți l-am lăsat mai sus, vei vedea că nu durează nici măcar 5 minute. Apoi, verificarea este și ea la fel de simplă, dar vezi să faci poze clare! În rest, nu mai ai nimic de făcut, decât să te distrezi așa cum îți place.

Ne-am făcut cont, l-am verificat și am și primit rotirile la slotul de Crăciun după ce am introdus codul promoțional 300CONTI. Întreg procesul, cu tot cu înregistrare și încărcarea buletinului, a durat undeva la 10 minute, maxim! Pe tine ce te oprește?

Mai multe informații despre Conti Cazino 300 rotiri gratuite

Ne apropiem de finalul acestei prezentări, așa că trebuie să-ți mai spunem ultimele detalii importante despre cele 300 rotiri gratuite Conti. Nu mai durează mult și vei putea deschide cadoul de Crăciun. Uite mai jos o listă cu toate informațiile:

  • Rundele sunt disponibile la jocul Christmas Carol Megaways
  • Păcăneaua aparține producătorului Pragmatic Play;
  • Are o structură modernă, un RTP de peste 96,50% și multe speciale;
  • Spinurile valorează 0.20 RON;
  • După revendicare, ai 3 zile în care rundele sunt valabile;
  • Poți obține maxim 1000 de lei, iar câștigurile au rulaj de 35x;
  • Rulajul se poate îndeplini mai repede cu mize mari, dar nu mai mult de 25 lei.

Jocul este în tematică cu sărbătorile lunii Decembrie, deci e perfect! Iar dacă vrei să testezi slotul pe gratis, poți da click pe „JOACĂ GRATIS”, de mai jos. Nu uita că fără rulaj, banii nu pot fi retrași! Dacă încerci să efectuezi o retragere ContiCazino înainte, riști să pierzi bonusul.

Christmas Carol Megaways demo

Christmas Carol Megaways

Dacă ai o oarecare experiență cu jocurile de noroc, cel mai probabil ai realizat că sărbătoarea Crăciunului este o tematică omniprezentă în păcănele. După cum probabil ai ghicit, Christmas Carol Megaways demo este inspirată din această sărbătoare, totul fiind vizibil atât din nume, cât și din elemente precum muzica sau fundalul.  Acest a [..]

Concluzii

Ai cerințe simple, iar premiul este pe măsură – 300 rotiri gratuite Conti Cazino. Revendică-l până pe 10 Ianuarie 2024, iar spinurile vor fi ale tale. Trebuie să faci și o depunere ca să te bucuri de runde, dar este accesibilă – 50 RON. Și, nu în ultimul rând, amintește-ți de codul promoțional 300CONTI. Baftă!

Autor