verificare cont NetBet

Verificare cont NetBet

15 sept. 2022

Procesul de verificare cont NetBet ar trebui îndeplinit de către orice jucător care își face un nou cont pe platforma de pariuri sportive și jocuri de noroc. În acest articol vei afla cum validezi contul și de ce este indicat să treci și tu prin acest proces. Îți vom prezenta încă de la început cât de simplu este să faci asta. Cu cât o faci mai repede, cu atât mai bine!

Bonus de bun venit

Până la 5000 RON și 650 Rotiri Gratuite

Cod Bonus: 1NB, 2NB, 3NB, 4NB și 5NB

Distracția este mai mare când ai un bonuns. Dă click pe butonul de mai jos, introdu codurile promoționale când faci depunerile și revendică avantajele din pachetul de bun venit!

Profită acum
jocpacanele noroc

Așa că, citește în continuare acest articol pentru a-ți fi mai ușor să duci pasul la îndeplinire. Evident, pasul este unul care vine natural după cel de înregistrare NetBet. Și clar te ajută să te bucuri de avantaje în viitor!

Verificare cont NetBet

Înregistrarea în sine și procesul de verificare cont NetBet pot fi realizate rapid, în câteva minute. Totuși, validarea trebuie efectuată în termen de maximum 30 de zile de la înregistrare. Asta dacă nu este o cerință pentru bonusul de bun venit. Ar fi recomandat să o faci cât mai repede chiar și dacă nu e o condiție la o ofertă, pentru că operatorul dorește ca tu să te bucuri de toate beneficiile platformei sale.

Pași de verificare a contului NetBet

În procesul NetBet verificare cont se evidențiază 3 pași simpli:

 1. Intri în contul de jucător, apeși pe butonul „Asistență”, apoi te duci la „Documente”;
 2. Apeși pe butonul „Alege fișierul” și încarci documentele. Poți folosi poze sau scan-uri ale documentelor, având grijă ca informațiile să fie clare și ușor de observat;
 3. Apeși pe „Trimite”, după care aștepți ca documentele să fie procesate. Apoi poți spune că ai terminat cu procesul de verificare cont NetBet.

Documentele pot fi trimise și la adresa de email contact@netbet.com, dacă dorești. Acolo primești suport și dacă întâmpini probleme în situații ca revendicarea unui bonus fără depunere NetBet, de exemplu. După cum poți observa, etapele NetBet verificare cont se urmăresc simplu și rapid. Apoi, sunt eliminate restricțiile specifice noilor conturi și te bucuri de toate avantajele jocurilor de pe platforma operatorului.

Verificare cont NetBet – ce documente îți trebuie?

Procesul de verificare cont NetBet mai este cunoscut și sub denumirea KYC, adică „Know Your Customer”. Jucătorii din întreaga lume știu deja ce presupune acesta, deoarece toate cazinourile îl cer, conform legilor.

Ai grijă, totuși, pentru că dacă nu faci acest pas nu poți efectua retrageri! Iar dacă nu ai bifat această cerință în termen de 30 de zile de la înregistrare pierzi contul și banii aferenți acestuia. Deci, ar fi mai bine să treci cât mai repede de acest pas.

La validare cont NetBet îți trebuie doar câteva tipuri de documente. Iată care sunt ele!

 • Carte de identitate/ pașaport/ carnet de conducere – este primul și cel mai important document, deoarece îți validează identitatea. Îi faci o poză clară sau îl scanezi, asigurându-te că sunt vizibile colțurile, după care îl trimiți așa cum am spus în secțiunea anterioară.
 • Factură/ extras de cont – este necesară pentru a dovedi că adresa scrisă în formularul de înscriere este aceeași cu cea la care locuiește utilizatorul.
 • Card/ captură de ecran pentru e-wallet – pasul acesta va fi necesar atunci când vrei să faci prima retragere după verificare NetBet cont. În funcție de metoda folosită pentru depuneri NetBet, se schimbă documentul pe care îl trimiți. De exemplu, dacă ai făcut depunerea cu cardul, vei trimite o poză cu acesta. Dacă ai folosit un e-wallet, e suficient un screenshot cu datele sale.

Verificare cont NetBet – avantaje

Beneficiile îndeplinirii procesului de verificare cont NetBet sunt mai mult decât atractive. Sigur vrei să îți desfășori activitatea pe platforma cazinoului în deplină libertate. Iată ce avantaje ai când faci verificarea de cont NetBet!

 • Pariezi în siguranță, complet legal;
 • Contul tău de jucător nu va putea fi dublat de altcineva;
 • Ești eligibil pentru bonusurile disponibile pe întreaga platformă;
 • Limita de 200 Euro la depunere este ridicată și poți depune câți bani vrei după verificare cont NetBet;
 • Poți efectua retrageri oricând dorești, iar acestea sunt procesate mai repede;
 • Serviciul suport NetBet îți răspunde mai repede atunci când apare o problemă.

NetBet verificarea contului – alte informații

Iată ce mai e util să știi despre verificare cont NetBet!

 • Procesul de cunoaștere a clientului nu durează mai mult de 48 de ore, deci este unul rapid.
 • Documentele trimise de tine sunt în siguranță, pentru că pot fi accesate doar de tine și operator.
 • Dacă apar cumva probleme la verificare KYC NetBet, apelează cu încredere la una din metodele de contact rapid sau trimite un email pentru a primi ajutor din partea unui membru din echipa de suport.
 • În cazul în care observi că ai greșit unele date personale, ai posibilitatea de a le schimba din setările contului. Dacă nici așa nu ai succes, apelează rapid la o variantă de contact.
 • La verificarea NetBet inițială este suficientă trimiterea unei copii după actul de identitate. Ulterior, este posibil să ți se ceară și celelalte documente enumerate mai sus.
 • Fără verificarea contului NetBet vei observa că ai limită la depuneri și că retragerile nu sunt procesate cum vrei. 

Concluzie

Întregul proces de verificare cont NetBet este parcurs în doar câteva minute, chiar și atunci când ești novice într-ale cazinourilor. Asigură-te că datele completate la înregistrare coincid cu cele din documentele tale personale și trimite documentele spre validare. 

Etapa aceasta se face o singură dată, iar cu cât o completezi mai repede, cu atât mai repede scapi de griji și te bucuri de multitudinea de sloturi NetBet. Distracție plăcută!