retragere netbet

Depunere și retragere NetBet – metode & pași

  februarie 11, 2023

Autor: Gabriel

Actualizat: 22 februarie 2024

În articolul ce urmează îți vom spune totul despre depunere și retragere NetBet. Astfel, vei afla cum încarci bani în cont pentru a lua bonusuri și pentru a juca, dar și cum îi scoți odată ce ai câștigat. Vorbim și despre metode de plată, limite și la ce să fii atent. Hai să începem!

casino netbet
Bonus Cu Depunere

Până La 7000 RON + 700 Rotiri Gratuite

Dacă urmărești să faci o Netbet retragere cât mai mare, vei avea nevoie de noroc. Iar, pentru a spori șansele, noi recomandăm să iei un bonus de bun venit NetBet. Astfel, ai mai mulți bani pe care să-i mizezi și să vezi ce câștigi. Dar, acum hai să vedem cum stă treaba cu tranzacțiile! 

Depunere și retragere Netbet: informații generale

E important de știut de la început că poți efectua o depunere sau o retragere Netbet prin diferite metode. Cazinoul pune la dispoziția clienților săi variate metode de plată, pentru a mulțumi fiecare jucător. Dar, e esențial să-ți verifici contul mai întâi. Asta înseamnă că va trebui să treci prin acel proces de cunoaștere a clientului. 

Ce presupune acesta? E simplu! Tu doar faci o poză clară buletinului, după care o încarci pe platformă. Stai fără grijă, deoarece informațiile tale sunt în siguranță. Procesul de verificare este cerut prin lege și îți aduce și beneficii. Vei scăpa de anumite limite la depunere și vei putea face o Netbet retragere fără probleme. Și, mai mult de atât, dacă ai un cont validat, poți folosi un cod bonus NetBet ca să profiți de tot felul de oferte speciale!

Depunere Netbet: metode și pași

Poți face o retragere Netbet doar dacă ai efectuat o depunere Netbet în prealabil. Aceasta este numai una din numeroasele măsuri de siguranță ale cazinoului. Deci, înainte să vorbim despre cum scoți câștigurile, trebuie să vorbim despre cum încarci bani în cont. Pentru început, trebuie să-ți alegi una din următoarele metode:

Card de credit/debitA-bon PaysafecardSkrill NetellerApplePayTransfer bancarOktoCash

Gândește-te bine la care metodă e mai bună pentru tine, deoarece va trebui să faci și o Netbet retragere cu ea. Odată ce ai ales-o, urmează pașii de mai jos:

 1. Intri în contul tău și alegi din lista din partea stângă Depunere/Depozit Netbet.
 2. Selectezi metoda de plată pe care intenționezi să o folosești. 
 3. Introduci suma dorită și apeși butonul de confirmare de mai jos.

Dacă alegi OktoCash, atunci lucrurile stau puțin diferit. Întâi intri în contul tău, selectezi metoda și introduci suma. Vei primi un cod, cu care mergi la ce terminal SelfPay dorești. Acolo scanezi codul, introduci banii și gata. Dar, atenție! Codul generat este valabil timp de 24 de ore. Dacă nu ajungi la terminal sau nu folosești codul în timpul ăsta, el va expira și tu va trebui să generzi altul.

Limite – depunere minimă NetBet și depunere maximă

Depunerea în cont rămâne un procedeu simplu de urmat, la fel ca și procesul de retragere Netbet. Majoritatea metodelor de plată sunt accesibile, dispunând de limite minime care pornesc de la 20 RON. 

În cazul cardului bancar, fie VISA sau Mastercard, o NetBet depunere minimă este de 20 RON. Procesarea este imediată, deci banii vor apărea instant în contul tău. Maximul pe care îl poți depune prin această metodă este de 200,000 RON.

Am făcut o mulțime de tranzacții de depunere Netbet și n-am întâmpinat probleme vreodată. Banii au intrat imediat, deci ne-am putut distra instant. Depunerile, după cum vezi, au limite accesibile, dar și generoase. Metoda noastră preferată este prin card, dar tu alege-o pe care-ți place mai mult!

Alți jucători aleg portofelele electronice precum Skrill și Neteller, deoarece beneficiază de Netbet retragere mai rapidă. În cazul acestora, depunerea minimă e tot de 20 RON. Cea maximă ajunge la 40,000 RON pentru Skrill și Neteller, iar la Paysafecard e de 1,000 RON. Pentru OktoCash minimul este de 20 RON, iar maximul este 4,500 RON.

Netbet retragere: metode de plată 

Am ajuns și la punctul de interes pentru toată lumea – cum faci o retragere NetBet? Pentru că știm cât de importantă este această operațiune, vom prezenta totul mai structurat. Începem cu metodele prin care poți să scoți bani, apoi pașii prin care o faci și, în final, limitele. Deci, hai să vedem ce mijloace ai atunci când ai câștigat un jackpot păcănele și vrei să faci o retragere bani NetBet!

Card de credit/debitNetellerPaysafecardSkrill AircashTransfer bancar

Vei găsi o metodă prin care să faci o Netbet retragere pentru toate gusturile. Sunt destul de multe și diversificate încât să fie confortabil pentru toată lumea. Acum, hai să vedem ce pași trebuie să urmezi!

Cum efectuezi o retragere Netbet?

Este ușor să scoți banii câștigați printr-o retragere Netbet. Totul pornește de la contul tău. Iată etapele:

 • Intri în contul tău de jucător.
 • Alegi metoda de retragere Netbet preferată (și prin care ai realizat o depunere în prealabil).
 • Introduci informațiile cerute în funcție de tipul de retragere ales și completezi la final suma. Apoi apeși butonul de retragere. 

NetBet retragere: limite minime și maxime

O retragere Netbet minimă pornește de la 20 RON. Unele metode de plată vor avea limite inferioare mai mari, totuși. La ora actuală, limitele minime și maxime de retragere pe care le oferă operatorul sunt următoarele:

 • Card de credit/debit: min. 80 RON – max. 180,000 RON
 • Transfer bancar: min. 80 RON – max. 200,000 RON
 • Skrill: min. 40 RON – max. 40,000 RON
 • Neteller: min. 80 RON – max. 40,000 RON
 • Paysafecard: min. 20 RON – max. 40,000 RON

Concluzie

În concluzie, o retragere NetBet se face ușor. Iar acum știi și tu cum! De asemenea, știi care sunt limitele, cât durează și care sunt mijloacele de plată. Așadar, rămâne doar să te distrezi la păcănele NetBet, iar cu un pic de noroc să faci și o retragere frumoasă. Mult noroc!

Autor