...
Superprono Superbet

Superprono Superbet – cum joci?

  ianuarie 3, 2022

Autor: Gabriel

Actualizat: 7 septembrie 2023

Răspunde corect la întrebări și Superprono Superbet te premiază! Dacă te pricepi la pariuri sportive, te așteaptă premii de sute de mii de lei. În acest articol îți vom prezenta tot ce este de știut despre promoție, de la cum participi până la cum și ce câștigi. Să începem!

Superbet Romania
Superprono

Ofertă specială

Crezi că te pricepi la sport? Răspunde la întrebările din Super Prono Superbet! Dacă nimerești 3 sau mai multe pronosticuri corecte, o parte din marile super premii este a ta!

Superprono Superbet este o promoție disponibilă tuturor. Ai nevoie de un cont activ pe platformă și niște noroc. Dacă nu te-ai înregistrat încă, îți recomandăm să o faci cât mai curând. Tot procesul durează doar câteva minute, iar la sfârșit te așteaptă un frumos bonus sport Superbet.

Superprono Superbet – informații generale

Numele ofertei Superprono Superbet vine de la cuvântul „pronostic”. În esență, tu trebuie să prevezi rezultatele anumitor partide sportive. Vei face asta răspunzând la întrebări. Prin aceste răspunsuri îți oferi pronosticurile cu referire la evenimentele sportive menținoate. Totuși, ele sunt super pronosticuri deoarece îți vor aduce premii imense, care ajung și la sute de mii de lei. Iar tu nu trebuie să depui niciun leu pentru a participa!

Poți să privești promoția Superprono Superbet ca pe un test ușor al cunoștințelor tale sportive. Sau, poți să te gândești la ofertă ca la un concurs. Cu cât nimerești mai multe răspunsuri, cu atât mai mare va fi premiul. Îți recomandăm să stai cu ochii pe Superprono Superbet rezultate ca să vezi în timp real cum evoluează competiția.

Totuși, dacă te pricepi la sporturi, ar trebui să-ți fie destul de ușor. Așadar, dacă joci de mult la pariuri sportive Superbet și ai rezultate bune, atunci putem spune cu destul de multă siguranță că vei avea noroc și la pronosticuri.

Cum joci la Superbet Prono?

Este foarte simplu să joci în cadrul promoției Superprono Superbet. O poate face oricine, fie că este un cunoscător al sporturilor sau nu. Evident, dacă ești un veteran al pariurilor, șansele tale vor fi mai mari. Pașii pe care îi parcurgi sunt simpli, ușori și nu includ o depunere. Hai să vedem care sunt etapele!

1
Dă click pe „Profită acum”

Pentru început, va trebui să intri în cont și să ajungi la pagina promoției. Cel mai rapid e să dai click pe butonul de mai sus. Dacă nu ai cont, îți poți face unul în doar câteva minute, folosind același buton.

2
Răspunde la întrebări

Apoi, trebuie doar să răspunzi la întrebări. Acestea se vor schimba la fiecare ediție a ofertei Superprono Superbet. Toate sunt din lumea sportului, așa că e recomandabil să urmărești noutățile. Cu cât nimerești mai multe răspunsuri corecte, cu atât vor crește câștigurile.

3
Urmărește Super Prono rezultate

Ultimul pas este să aștepți rezultatele. Vei vedea dacă pronosticurile tale s-au adeverit abia după finalizarea partidelor. Dacă ești câștigător, vei vedea că banii din contul tău se înmulțesc. Acest lucru se va întâmpla în termen de 48 de ore de la aflarea rezultatelor.

Este atât de simplu! Pașii pentru activarea acestei promoții Superbet vor fi îndepliniți în numai câteva minute. Deci, de ce să nu-ți încerci și tu norocul?

Superbet Super Prono – ce câștigi?

Am menționat mai sus că premiile din Superprono Superbet sunt uluitoare și câteodată ajung chiar și la sute de mii de lei. Partea cea mai bună din promoție este că joci gratuit. Ai nevoie doar de un cont activ. Deci, după ce te-ai înregistrat și ai trecut prin procesul de validare, ești liber să participi. 

Într-o rundă normală de Super Prono Superbet, fondul de premiere este de 200,000 RON. Acesta se va împărți în 3 categorii, în funcție de câte răspunsuri corecte nimeresc jucătorii.

 • Pentru 2 răspunsuri corecte – 70,000 RON
 • Pentru 3 răspunsuri corecte – 70,000 RON
 • Pentru 4 răspunsuri corecte – 60,000 RON

Vor fi 4 întrebări, la care pot răspunde toți jucătorii care au completat formularul de înregistrare Superbet. Dacă sunt mai mulți cu același număr de răspunsuri corecte, ei vor împărți fondul de premiere. Așadar, cu cât ai mai multe pronosticuri bune, cu atât premiul tău va crește.

Superprono Superbet – ce mai trebuie să știi?

După cum ți-ai dat seama, Superprono Superbet este o promoție extrem de avantajoasă. Participarea este gratuită, iar posibilitatea de a câștiga este mare. În plus, câștigurile sunt de ordinul miilor și sutelor de mii de lei. Totuși, pentru a te bucura cum se cuvine de premii, trebuie să respecți câteva condiții importante. Să vedem care sunt acestea!

 • Dacă există mai mulți jucători cu același număr de răspunsuri corecte, premiile Superprono Superbet sunt împărțite în mod egal.
 • Valoarea minimă a bonusului acordat pentru fiecare rundă de joc este de 5 RON.
 • Poți participa la Superbet Super Prono o singură dată pe săptămână.
 • La calcularea răspunsurilor, se va lua în considerare cel mai mare număr. Deci, dacă ai 5 răspunsuri corecte, poți câștiga doar din fondul de premiere acordat acestui număr de răspunsuri.
 • Bonusul trebuie acceptat în 24 de ore de la acordare.
 • Banii au condiții de rulaj de 1x pe cote de minim 1,60 în pariurile de tip single și pe cotă totală de minim 2,50 în cazul pariurilor de tip acumulator.
 • Cota minimă a fiecărui eveniment din biletele acumulator trebuie să fie 1,10.
 • Bonusul din Superbet Prono se poate folosi doar în secțiunea „Sport” a cazinoului.
 • Nu poți retrage banii înainte de a îndeplini condițiile de rulaj.

Concluzii

În final, îți spunem că merită din plin să particip la Superprono Superbet. Nu te costă nimic să răspunzi la întrebări, iar premiile sunt imense. Așadar, dacă te pricepi la pariuri sportive sau doar vrei o pauză de la păcănele, încearcă-ți norocul la niște preziceri sportive! 

Autor