promotii elite slots

Promoții Elite Slots

14 mart. 2022

Colecția de promoții Elite Slots este ce își dorește fiecare jucător. Gândește-te cum ar fi să poți juca păcănele la cazino pe gratis și să câștigi bani reali. Sau, cum ar fi să depui 50 de lei și să te joci cu 100. Sau, chiar mai bine, cum ar fi să joci păcănele într-un concurs și să câștigi mii de lei, pe lângă ce iei de la aparat. Ei bine, toate astea sunt posibile, dacă alegi oferta Elite slots potrivită. Citește articolul nostru și vezi ce e disponibil la ora actuală!

De la început, îți spunem că vei avea nevoie de un cont pentru a intra în lumea de promoții Elite Slots. Și spunem intra deoarece chiar atunci când faci contul vei lua prima ofertă. E vorba de acel bonus la înregistrare Elite Slots, pe care poți să-l iei dând click chiar pe butonul „Profită acum” de mai sus. 

Promoții Elite Slots: informații generale

Gama de promoții Elite Slots este disponibilă tuturor jucătorilor. Nu contează dacă ți-ai făcut cont acum 2 minute sau dacă îl ai de ani buni. Poți să intri oricând în pagina dedicată bonusurilor și să profiți. Dar, înainte de asta, o să-ți spunem noi exact la ce te poți aștepta.

Pentru început, trebuie să știi că bonusul de bun venit este cel mai dorit. Este un pachet consistent de avantaje, pe care poți să-l iei o singură dată. Așadar, nu rata ocazia!

Apoi, mai trebuie să știi că mereu se găsește o promoție Elite Slots care să merite revendicată. Cazinoul schimbă ofertele mai mereu, deci vei găsi aproape în fiecare zi ceva fresh. Hai să vedem care sunt punctele forte în revendicarea ofertelor!

Oferte Elite Slots: avantaje

Să profiți de promoții Elite Slots e avantajos deoarece, evident, poți să câștigi mai mult. Dar, nu e singurul motiv! Bine, probabil că e cel mai atractiv să știi că poți câștiga sute sau poate chiar mii de lei cu o depunere de câteva zeci. Totuși, noi credem că distracția trebuie să fie pe primul loc când joci la cazino, deci sunt și alte avantaje.

Poți da peste oferte Elite Slots care se aplică la un singur joc, un singur producător sau la o singură secțiune. Astfel, dacă alegi să revendici una din aceste oferte, vei descoperi ceva nou. Poate fi chiar un joc super distractiv, care să plătească și bine. Sau, poți descoperi o întreagă secțiune. De exemplu, dacă iei acel bonus la pariuri Elite Slots, atunci poți afla cât distractiv este să-ți susții echipa favorită cu un bilet.

Mai mult de atât, toate aceste promoții Elite Slots au condiții simple. Deci, e ușor să le revendici și să te distrezi cu ele. Câteodată trebuie să faci doar o depunere, iar altă dată doar să joci la păcănele. Sună avantajos, așa-i? 

Promoții Elite Slots: cu sau fără depunere?

Un exemplu pentru a doua categorie sunt cele de tip turnee Elite Slots. În mecanismul de participare nu se specifică că trebuie să faci o depunere. Totuși, trebuie să joci cu bani reali jocurile selectate

O mare întrebare privitoare la promoții Elite Slots este dacă acestea sunt disponibile cu depunere sau fără. Momentan, cazinoul are în portofoliu doar oferte care necesită depuneri. Asta înseamnă că fie trebuie să faci o depunere pentru a lua bonusul, fie că trebuie să ai bani în cont ca să participi.

Imediat ce apar și promoții Elite Slots fără depunere te vom înștiința și vom actualiza și articolul. Până atunci, hai să vedem ce oferte sunt disponibile chiar acum! 

Ce promoții Elite Slots sunt active acum?

În continuare îți vom prezenta gama de promoții Elite Slots disponibile în prezent. Acestea sunt ofertele de care poate profita orice jucător, fie că e nou sau a mai jucat până acum. După cum am spus și într-o secțiune anterioară, ele sunt avantajoase și merită revendicate. Vei vedea de ce în cele ce urmează. Să începem!

Bonusul de bun venit – 2.800 RON + 720 Free Spins

Primul exemplu face parte din categoria de promoții Elite Slots pentru jucătorii noi și se aplică la depunere. Mai exact, la primele 4 depuneri. Acestea trebuie să fie de minim 50 RON și îți vor aduce următoarele premii Elite Slots:

  • Prima depunere: 100% din suma depusă în limita maximă de 300 Lei Bonus + 130 Free Spins.
  • A doua depunere: 80% din suma depusă în limita maximă de 800 Lei Bonus + 160 Free Spins.
  • A treia depunere: 50% din suma depusă în limita maximă de 1000 Lei Bonus + 200 Free Spins.
  • A patra depunere: 70% din suma depusă în limita maximă de 700 Lei Bonus + 230 Free Spins.

Un lucru pe care trebuie să-l ai în vedere la această ofertă sunt condițiile de rulaj Elite Slots. Dacă nu știi ce sunt, poți citi articolul nostru de ghid. Dar, pe scurt, ele sunt niște cerințe pe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea retrage banii câștigați din folosirea bonusului.

Promoții Elite Slots: Bonusul de bun venit pentru pariuri

Există promoții Elite Slots și pentru pasionații de sport! Mai exact, e un alt bonus de bun venit. Deci, dacă ești nou, când îți faci cont va trebui să alegi între acesta și cel pentru cazino. Și această ofertă este la primele depuneri. Iată cum e împărțită!

  • Prima depunere: 100% din suma depusă, până la valoarea maximă de 200 lei Bonus, plus extra bonus 25 lei Free Bet.
  • A doua depunere: 60% din suma depusă, până la valoarea maximă de 300 lei Bonus, plus extra bonus 50 lei Free Bet.
  • A treia depunere: 80% din suma depusă, până la valoarea maximă de 400 lei Bonus, plus extra bonus 25 lei Free Bet şi 25 Free Spins.

Trebuie să depui minimum 50 RON pentru a primi avantajele menționate mai sus. Și în această ofertă se aplică condiții de rulaj, deci asigură-te că le îndeplinești înainte de a retrage.

Drops & Wins Pragmatic Play

Mai știi când am zis de promoții Elite Slots care se desfășoară sub forma unui turneu? Ei bine, a venit timpul să-ți dăm și un exemplu concret! De pe 9 februarie 2022 până pe 8 februarie 2023, la cazino are log Drops & Wins Pragmatic Play. Valoarea totală a premiilor, pentru toate etapele și întreaga durată este de 32,500,000 RON.

Pentru a participa și câștiga la acest turneu Elite Slots trebuie doar să joci păcănele. Trebuie să joci păcănelele Pragmatic Play ce participă la promoție, să o faci în timpul unei etape și să pariezi minim 2,5 RON pe rotire. Vei găsi durata etapei și jocurile participante în pagina promoției.

Concluzie

În concluzie, gama de promoții Elite Slots promite distracție pe cinste. Și, cine știe, dacă ai și un strop de noroc, poate te alegi și cu un premiu imens. Dar, dacă tot a venit vorba de distracție, îți recomandăm să încerci și câteva jocuri virtuale Elite Slots. Poți să folosești și unele bonusuri la acestea, deci ai mai multe jocuri de încercat. Mult succes!