virtuale Elite Slots

Virtuale Elite Slots

  martie 31, 2022

Dacă vrei o pauză de la păcănele, atunci ce-ai zice de niște jocuri virtuale? Astăzi vom vorbi pe larg despre categoria de virtuale Elite Slots tocmai pentru că o considerăm o alternativă bună. În aceasta poți paria pe diverse curse, dar și pe jocuri RNG (Random Number Generator) populare. Cum e Lucky 6!

Pentru a juca îți trebuie un cont. Pentru a-ți face unul ai nevoie de doar câteva minute. Vezi ghidul nostru despre înregistrare Elite Slots și fă și tu parte din această frumoasă comunitate. Cazinoul este unul nou pe piață, fiind în online de prin 2019, an în care a primit licența ONJN. Și, dacă vrei să fii și tu membru Elite, vezi că la crearea contului ai parte și de un bonus bun, ce-ți va permite să cunoști pe îndelete sloturile cazinoului!

Virtuale Elite Slots: ce sunt ele?

Bun, începem aventura! Și dăm startul cu o explicație mai detaliată a categoriei de virtuale Elite Slots. Asta pentru că meriți să știi în ce nouă expediție după câștiguri pornești!

Jocurile virtuale sunt evenimente inspirate din sporturile reale / loteriile reale. Aceste evenimente sunt generate de un calculator – deci jocurile din Elite Slots virtuale țin numai și numai de noroc. Nu există rezultate predefinite, generarea lor având loc automat și aleatoriu.

Să luăm un exemplu! Știm că ai jucat cel puțin odată la loto. Și știi că la loterie tu pui pe un bilet anumite numere, apoi aștepți extragerea și vezi dacă ai nimerit norocul cel mare. La jocurile virtuale Elite Slots tip loterii e cam la fel. Tu alegi niște numere, după niște reguli specifice jocului ales, apoi calculatorul va face o extragere. Și vei vedea, mult mai repede ca la 6/49 România, care sunt rezultatele.  

Tipuri de pariuri Elite Slots virtuale

În secțiunea de virtuale Elite Slots vei găsi două tipuri de jocuri. Cum am spus și mai sus, acestea sunt tip loterii și pe curse. Urmează să-ți detaliem fiecare tip în parte, astfel încât să alegi apoi exact ce îți place.

Înainte însă, îți amintim că pentru orice informație suplimentară poți alege una dintre metodele de contact Elite Slots. Echipa de suport a cazinoului te va ajuta în cel mai scurt timp posibil. Poți, de exemplu, întreba un operator dacă există un bonus valabil pentru jocuri virtuale Elite Slots. 

Pariuri pe curse Elite Slots Virtuale 

În primul rând, în gama de virtuale Elite Slots poți pune pariuri pe curse. În total ai trei opțiuni, din care o poți selecta pe cea care crezi că-ți va aduce câștiguri mai bune. Bine, poți juca și la toate – așa testezi și vezi ce-ți place mai mult. 

Hai să-ți prezentăm la ce curse poți paria în Virtuale Elite Slots!

 • Curse de câini: Poți plasa pariuri la două tipuri de curse de câini virtuale. Cea mai populară este cursa cu ogari, care prezintă înregistrări de la curse de câini adevărate. Tu poți alege să pariezi pe unul din cei șase participanți. Fiecare are un număr și o culoare. Cursele virtuale Elite Slots Greyhound Races cu ogari sunt făcute complet pe calculator și au loc la fiecare patru minute.
 • Curse de cai: Întregul eveniment Virtual Horse Races Elite Slots este animat pe calculator. Rezultatul este unul aleatoriu și aici. Cursele au loc la fiecare 4 minute, iar pe bilet poți alege să plasezi unul din cele opt numere participante, specifice fiecărui cal. Poți alege inclusiv locurile 1-2 de pe podium sau cele trei numere pentru podium.
 • Curse de motociclete: Aceste curse virtuale Elite Slots au loc la fiecare patru minute, cu participarea a patru concurenți. Sfârșitul curselor este marcat prin fotografie. În Virtual Motorcycle Speedway poți alege câștigătorul sau locul fiecărui participant.

Pariuri pe loterii virtuale Elite Slots

Al doilea tip de virtuale Elite Slots este reprezentat de loterii. Extragerile virtuale la loto îți pot aduce câștiguri chiar foarte frumoase. Iar partea cea mai bună este că poți participa oricând dorești, evenimentele având loc non-stop. Iată care sunt jocurile disponibile!

 • Lucky X Elite Slots: Este unul din popularele jocuri de loterie virtuală cu 50 numere care se găsesc în majoritatea cazinourilor online. Ai direct pe pagina jocului tot ce ai nevoie, inclusiv tipurile de pariu pe care le poți plasa. Vei vedea tot felul de informații, de la extragerile anterioare și până la statistici. Poți plasa pariuri la aceste runde virtuale Elite Slots pe suma primelor 6 numere, pe culoarea primei bile, număr par/impar sau primul număr.
 • Next Six Elite Slots: Se vor extrage 35 numere din totalul de 48. Pe pagina jocului Next Six găsești statistici și strategii care te pot ajuta la plasarea de pariuri. Plasezi mize pe următoarele 6 bile sau pe următoarea bilă (culoare, număr, par/impar).
 • Lucky Six Elite Slots: Nu avea cum să lipsească acest faimos joc virtual. În Lucky 6 câștigi dacă nimerești 6 din cele 48 de bile. Mai poți plasa pariuri pe primele bile, pe culori, pe numere pare/impare sau pe suma primelor 5 numere, printre altele. 

Poți juca la virtuale și de pe telefonul mobil. Citește articolul nostru despre Elite Slots mobile și vezi ce avantaje îți oferă jocul de pe dispozitivele mai mici!

Elite Slots virtuale: cum joci?

Să joci la în secțiunea de virtuale Elite Slots nu-i deloc greu. Prima dată ai, desigur, nevoie de un cont. Apoi, va trebui să faci o depunere Elite Slots, pentru a putea paria pe cursele sau loteriile preferate. 

În plasarea de pariuri virtuale Elite Slots este recomandat să ții cont de următoarele informații: 

 • Loghează-te pe site-ul cazinoului, dacă ai cont. Dacă nu, fă-ți repede unul, treci prin verificarea lui și ia bonusul de bun venit.
 • Accesează secțiunea de virtuale din meniu. Vei vedea imediat jocurile la care îți poți încerca norocul.
 • Dă click pe jocul virtual Elite Slots pe care îl dorești. Ți se va deschide o nouă pagină.
 • Pe pagina deschisă vei vedea un video cu jocul ales. Să zicem că ai ales cursele de ogari. Sub ecran vei avea rundele și câștigătorii (cu cotele aferente). 
 • În partea dreaptă vei vedea poziția jucătorilor în ultimele curse, precum și informații despre rundele anterioare. 
 • Tot în dreapta vezi și ce selectezi, miza pusă și câștigul potențial.   

Concluzie

Este simplu și distractiv să joci la virtuale Elite Slots! Fie că alegi să pariezi în loterii sau îți selectezi câștigătorii în curse virtuale, ai parte de un ritm alert și de mai multă adrenalină. Câștigurile din această categorie nu-s nici ele de trecut cu vederea! În recenzia Elite Slots ai și mai multe informații despre cazino. Descoperă-l mai bine și alege să te distrezi pe o platformă sigură, modernă, plină de jocuri de noroc de calitate!