fidelitate Pokerstars

Fidelitate Pokerstars – cum este programul de loialitate?

  octombrie 18, 2022

Autor: Gabi

Actualizat: 3 ianuarie 2024

Dacă ești un jucător loial, programul de fidelitate Pokerstars te premiază. Finalizezi bara de progres și câștigi premii deosebite de la cazinoul tău preferat! Îți alegi exact ce îți place din magazinul de recompense și continui să strângi puncte pentru și mai multe premii.

În acest articol o să-ți explicăm pe larg cum funcționează programul de loialitate și cât de ușor e să strângi puncte când joci păcănele Pokerstars. Deci rămâi alături de noi și vezi cum te bucuri de o experiență magnifică!

Program de fidelitate Pokerstars – ce este?

Programul de fidelitate Pokerstars este un sistem prin care jucătorii loiali sunt premiați pentru timpul lor petrecut la cazino. Practic, operatorul îți mulțumește că ești alături de el și te distrezi cum știi tu mai bine, jucând păcănele sau alte jocuri de noroc.

Așadar, dacă ai cont Pokerstars, dar nu știai de recompensele pe care cazinoul le pune la dispoziție, astăzi o să-ți arătăm cum să profiți din plin de loialitatea ta. Chiar dacă nu ești înregistrat, asta nu înseamnă că nu poți să-ți faci acum un cont și să te bucuri de minunatele recompense Pokerstars. În plus, dacă ești utilizator nou poți revendica și oferta de bun venit de la acest cazino.

logo pokerstars romania
Bonus Cu Depunere

Până La 2000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Pokerstars recompense – care sunt pașii?

Premiile din spatele sistemului de fidelitate Pokerstars se ascund în cufere. De fiecare dată când joci, nivelul barei de progres va crește. Iar atunci când bara este plină primești un cufăr norocos. Iată pașii prin care te bucuri de recompense Pokerstars!

1
Distrează-te

Joacă-te păcănelele preferate cu bani reali și completează bara de progres pentru a primi primul tău cufăr Pokerstars. Este extrem de simplu!

2
Deschide cutia

Mergi în secțiunea Pokerstars rewards și deschide cufărul înainte ca acesta să expire. Ai la dispoziție 30 de zile, dar intervalul poate varia.

3
Continuă distracția

Acum că ai deschis prima cutie, vei primi o nouă bară de progres. Continuă în același ritm și treci la cufere mai mari!

Există șase tipuri de cufere Pokerstars, de culori diferite. Cu cât cutia este mai mare și premiul va fi pe măsură. Vei începe cu un cufăr mic, dar în funcție de progresul tău pe o perioadă de 28 de zile vei primi cufere din ce în ce mai mari.

Fidelitate Pokerstars – ce sunt StarsCoin?

În cadrul programului de fidelitate Pokerstars vei întâlni termenul de StarsCoin. Acesta reprezintă una dintre recompensele pe care le poți câștiga atunci când deschizi un cufăr. Această monedă are la bază câteva reguli și o poți folosi în două moduri. Hai să vedem cum!

  • Vizitează magazinul de recompense! Aici vei putea cumpăra produse cum ar fi haine, seturi de poker sau alte accesorii interesante folosind soldul tău StarsCoin Pokerstars. Dacă un produs îți place extrem de mult și nu mai ai răbdare, poți face achiziția și cu bani reali!
  • Schimbă StarsCoin Pokerstars în cash sau bonusuri! Poți să convertești moneda în schimbul banilor. De exemplu, pentru 100.000 de fise StarsCoin poți să primești 1.000 de dolari bani reali. 

Ai grijă că Pokerstars StarsCoin pot expira! Monedele tale sunt în siguranță atât timp cât tu colectezi măcar una la un interval de 6 luni. Dacă într-o perioadă de 6 luni ești inactiv, vei pierde punctele adunate.

Rewards Pokerstars – alte informații

Înainte de a încheia acest ghid despre programul de fidelitate Pokerstars îți mai lăsăm câteva informații care ar putea să te ajute. Iată care sunt!

  • Bara de progres din sistemul de loialitate Pokerstars se va reseta după 28 de zile dacă nu câștigi niciun cufăr.
  • Punctele de recompensă Pokerstars sunt diferite de cele de eliberare. Pe cele de recompensă, adică StarsCoin, le primești când joci pe bani reali. În schimb, punctele de eliberare sunt primite atunci când îndeplinești obiectivul unei provocări sau ale unui bonus. După ce atingi obiectivul vei primi și premiul.
  • Punctele de recompensă vor fi adăugate la finalul unei runde de joc, după verificarea unui bilet de pariuri sportive Pokerstars final sau la sfârșitul turneului de poker. 

Concluzii

Merită să profiți de programul de fidelitate Pokerstars, mai ales dacă ești activ la jocurile de păcănele! Te distrezi și, în același timp, te poți bucura de produse exclusive de la acest cazino. Revendici online și plasezi comanda, iar în câteva zile ea ajunge la tine. Dacă întâmpini orice situație care necesită ajutor, cum ar fi un retur, poți apela cu încredere la contact Pokerstars!

Autor