pokerstars pariuri sportive

Pokerstars pariuri sportive – sporturi & alte informații

  iunie 14, 2022

Autor: Gabi

Actualizat: 3 ianuarie 2024

În cele ce urmează o să-ți prezentăm secțiunea Pokerstars pariuri sportive. Știm, Joc Păcănele e cunoscut pentru păcănele și Pokerstars pentru poker. Deci, de ce am ales să vorbim despre pariuri sportive? Păi, pentru că sunt distractive, iar la acest cazino sunt și foarte bine puse la punct. În articolul de mai jos o să-ți spunem totul despre cum pui un bilet, ce sporturi și evenimente găsești în secțiune, dar și despre modurile de pariere.

logo pokerstars romania
Bonus Cu Depunere

Până La 2000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Și, dacă vrei să afli mai multe despre operator, îți recomandăm să arunci un ochi pe recenzia Pokerstars Casino România. Acolo îți prezentăm totul despre platformă, de la jocuri la sisteme de securitate.

Pokerstars pariuri sportive – informații generale

Secțiunea Pokerstars pariuri sportive e locul în care îți poți susține echipele preferate. Găsești o mulțime de sporturi și competiții. Tot ce trebuie tu să faci este să alegi un meci, să pui pe bilet care crezi că va fi rezultatul și să pariezi. Apoi, dacă totul s-a întâmplat așa cum ai prezis, ești câștigător.

Simplu, așa-i? Lucrurile pot deveni puțin mai complexe când vorbim de opțiunile de pe bilet. Acestea sunt diferite în funcție de sportul, sistemul și meciul pe care îl alegi.

Dar, până atunci, trebuie să știi care-s pașii prin care ajungi la secțiune. Vei găsi un meniu mare cu „Sporturi” în meniul de sus. El te va duce direct la pagina de pariuri sportive Pokerstars. De acolo, îți vei alege meciul și vei face biletul. Iar dacă te uiți puțin mai în dreapta, vei vedea că e și un buton dedicat, pentru promoții Pokerstars. Dar, deja ne avântăm departe. Hai să vedem, întâi, care-s sporturile disponibile, după care îți spunem cum pui un bilet.

Pariuri Pokerstars – ce sporturi găsești?

Secțiunea de Pokerstars pariuri sportive oferă o sumedenie de variante. Pe prima pagină, poți vedea care sunt cele mai populare pariuri și care sunt cele care beneficiază de mărirea cotelor. De asemenea, mai poți vedea evenimentele principale din cele mai căutate sporturi. În mod natural, vei găsi în principal meciuri de fotbal și de tenis.

În partea din dreapta a acestora, găsești și link-urile populare. Îți permite să accesezi competițiile și sporturile la care se pariază cel mai mult. Acestea sunt, adesea, fotbalul, tenisul sau handbalul. Dar, pe lângă cele 3, mai poți paria pe badminton, baschet, box, ciclism, curse de cai, eSports, fotbal american, MMA și multe altele. Deci, per total, ai o mulțime de opțiuni pentru pariere sportivă Pokerstars. Acum, hai să vedem cum pui un bilet!

Pe lângă cele 3, mai poți paria pe badminton, baschet, box, ciclism, curse de cai, eSports, fotbal american, MMA și multe altele. Deci, per total, ai o mulțime de opțiuni pentru pariere sportivă Pokerstars. Acum, hai să vedem cum pui un bilet!

Pokerstars pariuri sportive – cum pui un bilet?

Să joci la Pokerstars pariuri sportive este foarte simplu și, mai mult de atât, intuitiv. Totuși, ca să-ți fie cât mai ușor, în cele ce urmează îți vom prezenta întregul proces. Sunt doar 3 pași, toși foarte ușori și rapizi. Așadar, să începem!

  • Pentru început, trebuie să te loghezi și să dai click pe secțiunea Pokerstars pariuri sportive. Dacă nu ai încă un cont, poți să-ți faci unul în doar câteva minute. Începe cu butonul „Profită acum” din caseta de mai sus și vei primi și un bonus.
  • Acum e timpul să alegi competiția pe care vrei să pariezi. Sau, de ce nu, competițiile. Dar, le vei lua una câte una, iar ele vor fi combinate pe biletul final. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe sport, apoi pe meci.
  • Pentru fiecare meci din secțiunea Pokerstars pariuri sportive vei avea mai multe opțiuni. Ele apar imediat ce ai dat click pe competiție. Tu doar dai click pe rezultatul dorit sau pe cotă, după care biletul se face automat. Mai trebuie doar să introduci suma pe care vrei s-o pariezi și să finalizezi.

Dacă ți se pare simplu, atunci află că aceeași pași îi faci și dacă joci de pe Pokerstars app! Poți pune Pokerstars pariuri sportive individuale sau un pariu care combină mai multe selecții din evenimente. În cazul în care combini 2 sau mai multe selecții, toate acestea trebuie să fie câștigătoare. Dacă și un singur meci nu iese cum ai prezis, biletul este pierzător.

Pokerstars pariuri – moduri de pariere

În categoria Pokerstars pariuri sportive sunt mai multe moduri în care poți face un bilet. Pentru a da câteva exemple, ne vom referi la fotbal. Dar, asta nu înseamnă că sunt doar aici. Le vei găsi, într-o formă sau alta, și la restul de sporturi din secțiune. Iată care sunt modurile:

  • Pariu pe rezultat (1, X și 2) – vei miza pe o echipă câștigătoare sau pe egal.
  • Pariu pe scor exact – poți paria dacă marchează sau nu ambele echipe sau pe total goluri (de exemplu, peste/sub 2.5).
  • Pariu pe repriză – poți pune pe rezultatul, handicapul, golurile, scorul ș.a. primei sau celei de a doua reprize.
  • Pariu pe jucător – poți spune că jucătorul X va marca primul, că va marca cele mai multe goluri, mai poți paria pe cartonașe, total pase, total șuturi și altele.

Pokerstars pariuri sportive – pariuri live

La Pokerstars pariuri sportive poți juca și live, adică poți pune bilet în timpul meciului. Această opțiune este extrem de interactivă datorită rapidității cu care plasezi bilete. Poți pune în timp real un pariu în funcție de desfășurarea unui eveniment. Și aici găsești o sumedenie de opțiuni de pariere, adaptate și ele pentru fiecare sport și competiție. Cotele se modifică în timp real, deci poți profita de ocazii pentru a plasa cele mai inspirate bilete.

Astfel de Pokerstars pariuri sportive se fac, de obicei, de pe telefon. Astfel, poți să fii chiar la meci și să pariezi în același timp. E și mai ușor acum, când e disponibilă aplicația de mobil a cazinoului.

Concluzii

În concluzie, Pokerstars pariuri sportive este o secțiune care merită mai multă atenție. Îți stau la dispoziție o gamă variată de sporturi și evenimente. Metodele de pariere sunt diverse, deci nu ai cum să te plictisești. Pe deasupra, vei găsi și o mulțime de promoții. Iar dacă vrei să explorezi și mai multe, recomandăm să începi cu jocuri de poker Pokerstars. Până la urmă, sunt specialitatea cazinoului. Distracție plăcută!

Autor