Pariuri virtuale TotoGaming

Pariuri virtuale TotoGaming – vezi cum te poți distra!

  aprilie 22, 2024

Autor: Andra

Actualizat: 16 aprilie 2024

Selecția de pariuri virtuale TotoGaming este una dintre cele mai spectaculoase. Dacă ești fanul acestui tip de gambling, atunci trebuie neapărat să arunci un ochi. Citește și articolul nostru în care îți prezentăm toate detaliile despre această secțiune a platformei. Operatorul stă bine la toate capitolele, deci îți recomandăm să vezi și selecția de pariuri sportive TotoGaming, ca să înțelegi mai bine tot ce îți poate oferi operatorul.

Pariuri virtuale TotoGaming – ce trebuie să știi despre ele?

Selecția de pariuri virtuale TotoGaming se găsește, desigur, în categoria „Virtuale” de pe pagina platformei. Acestea sunt ca niște pariuri sportive, doar că evenimentele sunt simulări ale unor competiții. În cazul de față, competițiile sunt mai multe ligi de fotbal și curse. 

Față de pariurile sportive tradiționale, acestea au avantajul că se desfășoară rapid. Un meci de fotbal se încheie în numai câteva minute. De asemenea, și intervalele sunt foarte scurte. Așadar, ai mereu opțiuni excelente pentru pariuri. Nu trebuie să aștepți chiar și săptămâni întregi ca să vezi rezultatul unui eveniment. 

Meciurile și ligile se desfășoară fără oprire, iar toate competițiile arată la fel ca cele din urmă. Altfel spus, nu vor exista echipe retrogradate și promovate. Și la fotbalul de aici găsești mai multe piețe, precum rezultat, șansă dublă, ambele marchează și peste/sub. Unele produse au chiar și niște versiuni demo, deci poți mai întâi să exersezi înainte să pui pariuri reale. Bineînțeles, ca să pariezi bani adevărați, trebui mai întâi să faci înregistrare TotoGaming.

TotoGaming pariuri virtuale – furnizori

Selecția de pariuri virtuale TotoGaming numără aproape 20 de jocuri. Acestea provin de la 3 furnizori: Golden Race, Digitain și Leap Gaming. Cele mai multe provin de la Golden Race. Acesta are fotbal din mai multe ligi interne, dar și curse de câini. Totuși, la acest producător, nu poți paria în versiunea demo.

Digitain are curse de cai și de câini distractive, dar și câteva competiții de fotbal. Leap Gaming oferă un singur joc, unde pariezi pe meciuri între țări.

Categorii de virtuale TotoGaming

Mai departe, vom discuta mai pe larg despre categoriile de pariuri virtuale TotoGaming. Îți povestim despre competițiile și piețele pe care poți paria. Așa cum am spus și la începutul articolului, aceste jocuri seamănă cu pariurile sportive. Nu va fi deloc greu să plasezi bilete și să te acomodezi secțiunii acesteia.

Fotbal la pariuri virtuale TotoGaming

Fotbalul de la pariuri virtuale TotoGaming este cel mai răspândit. Toți cei 3 furnizori au astfel de jocuri. Fiecare vine cu interfața proprie și cu piețele sale. Pentru început, îți recomandăm să încerci Football Single Match de la Digitain. Acestea sunt meciuri simple, fără o competiție anume. Meciurile se derulează la un interval de numai 2 minute. Mai mult, are numeroase selecții pentru pronosticuri. Categoriile de piețe sunt: normă întreagă, extra, prima repriză, a doua repriză, peste/sub, handicap și scor corect. Poți vedea și transmisiunea acelui scurt meci, dar oricum, afli aproape imediat dacă biletul tău este câștigător.

Îți mai recomandăm să încerci și ligile de la Golden Race. Ai la dispoziție ligile Spaniei, Italiei, Angliei, Poloniei și Germaniei. Acestea au și modul on demand, unde plasezi bilete pe evenimente din orice etapă/săptămână dorești dintr-un campionat. Și acestea au piețe cunoscute de la pariuri sportive clasice. Câteva exemple sunt rezultat, pauză/final, handicap asiatic sau peste/sub goluri. Etapele au loc la un interval de 3 minute.

Este excelent și Virtual Football Club de la Leap Gaming. Este un turneu piramidal cu țări europene. Și meciurile acestuia sunt pline de piețe. Pui pe rezultat, rezultat la pauză, peste/sub goluri, total goluri sau rezultat exact. Timpul de așteptare este foarte scurt, de 90 de secunde între meciuri.

Curse virtuale TotoGaming

La pariuri virtuale TotoGaming te distrezi și cu câteva curse de câini și cai. Greyhound Racing și horse Racing de la Digitain sunt printre preferatele jucătorilor. Aceste curse sunt cu 6 sau 8 participanți. O cursă are loc la interval de numai 2 minute.

Și Golden Race are Dog 6, care oferă curse de ogari. O astfel de cursă are loc la 3 minute. Sunt mereu câte 6 participanți. În afară de pariul pe câștigător, mai poți paria și pe locurile 1-2 și 1-3.

Cum plasezi bilete la virtuale TotoGaming?

Indiferent de tipul de pariuri virtuale TotoGaming și de furnizor, pașii de plasare bilet sunt la fel de simpli:

  • Apasă pe cote ca să pui pronosticurile tale. Biletul este generat în mod automat;
  • Alege tipul biletului dintre simplu și multi;
  • Scrie miza biletului (minim 0,5 lei);
  • Așteaptă desfășurarea evenimentului și vezi dacă ai câștigat.

Concluzii

Cu pariuri virtuale TotoGaming, ai mereu șanse foarte bune să câștigi. Pariurile sunt mult mai dinamice decât cele tradiționale. Nu uita să profiți și de bonusuri și să te delectezi și cu alte produse. Pe Joc Păcănele, avem multe recenzii cazinouri care te îndrumă în aventura gamblingului online.

Autor
Andra

Editor