pariuri FIFA

Pariuri FIFA: ce trebuie să știi?

  august 15, 2022

În articolul nostru vei afla toate informațiile esențiale despre pariuri FIFA. În primul rând, vei cunoaște câțiva operatori unde poți paria pe aceste competiții de eSports. De asemenea, vei ști cum se pune un bilet online. În afară de aceste pariuri pe FIFA, la noi poți afla totul despre pariurile pe sporturi electronice. Citește ghidul eSports Maxbet, de exemplu, pentru mai multe informații!

Pariuri FIFA – ce sunt?

Poți plasa pariuri FIFA simplu, pentru că stilul de joc este asemănător celui de la pariurile pre-meci. Aceste pariuri sunt, de fapt, de tip eSports – adică cu mize plasate pe evenimente din categoria sporturilor electronice. Poți paria ca la fotbal pe rezultatul meciului, alături de multe alte tipuri de pariuri. 

Vei găsi mai multe competiții FIFA. Dacă te-ai jucat acest joc, vei ști despre ce vorbim. Sunt prezente campionatele interne ale multor țări, precum: Germania, Spania și Anglia. De asemenea, poți paria pe meciuri din Liga Campionilor FIFA și pe alte competiții internaționale.

Opțiunile principale la pariuri în FIFA sunt cele pe numărul de goluri, scor corect sau pariuri pe reprize. Mai poți pune pariuri și pe handicapuri. În funcție de operator (vom vorbi mai pe larg despre ele în cele ce urmează), aceste tipuri pot varia.

La fel ca la pariurile pe sporturile reale, și la acest joc FIFA ai opțiunea de a paria live. Mai mult decât atât, la unele competiții vei avea posibilitatea să urmărești totul prin streaming live. Vei vedea exact ce văd și cei doi jucători care participă la eveniment. Nu numai că acest mod este mai distractiv, dar te va ajuta să cunoști jucătorii mai bine. Acest lucru va fi util pentru tine în viitoarele pariuri pe FIFA pe care o să le faci. 

În secțiunile de pariuri eSports găsești multe alte jocuri interesante. Vezi mai multe despre pariuri CS:GO pe Joc Păcănele!

Cum se joacă FIFA?

Deși nu-i musai, pentru că poți pune pariuri FIFA oricând, poate fi în favoarea ta să știi puțin mai multe despre acest sport electronic. Dat fiind faptul că este destul de complex, nu vom pierde mult timp cu detalii. Ne vom concentra pe ce contează cel mai mult, astfel încât să știi mai clar despre ce este vorba. Mai ales dacă nu ai mai jucat / pariat!

Deci, cum se joacă FIFA? Păi, în primul rând este important să știi că există mai multe versiuni de FIFA și fiecare are particularitățile sale. Nu îți vom da detalii tehnice aici, pentru că deja există o sumedenie de site-uri pe care poți găsi ghiduri mai complete decât am putea-o face noi vreodată. Ce trebuie să știi tu astfel încât să pui pariuri FIFA bune este: 

 • FIFA reprezintă o serie de jocuri electronice marca Electronic Arts. 
 • Jocurile electronice FIFA nu-s același lucru cu federația FIFA. Aceasta din urmă este cea care se ocupă de regulamentul și competițiile de fotbal. 
 • Primul joc FIFA World a fost versiunea 94 și a fost lansat în anul 1993.
 • Jocurile de FIFA se desfășoară online, gratuit în majoritatea cazurilor. La ele pot participa mai multe persoane.
 • În jocul de FIFA alegi în ce club și echipă să joci, iar meciurile au loc virtual, pe cele mai mari stadioane din lume (cele unde au loc competițiile Cupei FIFA).
 • Jocurile electronice FIFA sunt, de fapt, simulatoare de fotbal. 

Pariuri meciuri de FIFA – cum pui un bilet?

Plasarea unui bilet la pariuri FIFA nu este mai dificilă decât plasarea unuia la orice alt sport. Cu alte cuvinte, trebuie numai să te uiți peste oferta de pariuri și să alegi pe ce mizezi. Hai să vedem mai jos care sunt, în general, pașii pentru crearea unui bilet FIFA!

 1. Pentru a juca la orice casă de pariuri (cazino) online trebuie mai întâi să-ți deschizi un cont. 
 2. Procesul de înregistrare cazino este foarte simplu și nu îți va răpi mai mult de 5 minute din timpul tău.
 3. După ce ai cont la cazinoul dorit, mergi la secțiunea dedicată pariurilor, la jocul FIFA.
 4. Selectează evenimentele și pariurile dorite. În partea din dreapta, de regulă, va apărea noul tău bilet FIFA.
 5. Tot ce îți mai rămâne de făcut este să selectezi valoarea mizei. Apoi să finalizezi biletul și să aștepți rezultatele. 
 6. Pentru mai multă adrenalină, îți recomandăm să urmărești live evenimentele pe care le-ai jucat. 

Desigur, pentru a putea plasa bani pe bilet pariuri FIFA eSports trebuie să efectuezi o depunere. Și această operațiunea este extrem de simplă și rapidă. Totuși, mijloacele de plată diferă puțin de la un operator la altul. În continuare îți prezentăm, pe scurt, câțiva operatori unde poți plasa pariuri FIFA. Alege-l pe cel ce ți se potrivește, apoi dă startul distracției!

Pariuri FIFA – unde poți juca?

Așa cum am văzut, este simplu să plasezi pariuri FIFA. De asemenea, este la fel de simplu să găsești și case de pariuri pentru acest sport electronic cu fotbal. Nici nu trebuie să cunoști prea multe despre cum se joacă FIFA. Trebuie doar să-ți faci un cont, să depui și să pariezi la fel ca la orice alt eveniment sport sau eSport.

FIFA Maxbet

Când ne gândim la jocuri de noroc, Maxbet Casino este, de cele mai multe ori, primul nume care ne vine în gând. Are o varietate de oferte pentru orice tip de jucător. Găsești, așadar, la acest operator și o colecție bogată de pariuri pentru evenimente eSports, inclusiv pariuri FIFA.

Alte evenimente eSports sunt la jocurile CS:GO, Dota2 și League of Legends. Pentru fiecare joc există și o secțiune de pariuri live, asemenea pariurilor sportive tradiționale. Având în vedere că meciurile de FIFA durează mai puțin decât cele de fotbal, aceste pariuri live sunt mult mai palpitante.

FIFA eFortuna

eFortuna este unul dintre cele mai tari locuri pentru pariuri FIFA. La fel ca la Maxbet, ai la discreție o sumedenie de competiții și o secțiune bogată de pariuri live. De fapt, vei observa că oferta de pariuri la FIFA din eSports Fortuna seamănă izbitor cu cea de la Maxbet.

Pe platforma eFortuna secțiunea de eSports este făcută vizibilă chiar din bara de sus. Apasă pe ”ESPORTS” și vei deschide pagina. Vei putea vedea sporturile pe care poți paria. La eFortuna găsești nenumărate jocuri! În afară de pariuri FIFA eSports, mai poți paria pe CS:GO, LOL Dota2, Call of Duty și Starcraft 2. Alte jocuri interesante sunt e-Fighting, e-Ice Hockey, e-Tennis și e-Volleyball.

FIFA Casa Pariurilor

Poți plasa pariuri FIFA și la Casa Pariurilor Online. Și acesta este un operator cunoscut pe piața din România, cu o interfață intuitivă și ușor de utilizat de jucători. Astfel, vei ajunge în doi timpi și trei mișcări la evenimentele tale preferate. Secțiunea de eSports se găsește tot în meniul de sus. La deschiderea acestuia vei putea descoperi în stânga tipurile de jocuri.

Printre jocurile eSports Casa Pariurilor vei putea găsi și pariuri la joc FIFA. În ceea ce privește oferta și interfața sunt multe asemănări cu eFortuna. Găsești aceeași varietate de jocuri, de la cele cunoscute ca FIFA și CS:GO la e-Tennis și e-Fighting. Și aici, la fel ca la operatorii descriși anterior, poți urmări unele evenimente pe care pariezi live.

Concluzii

La pariuri FIFA te vei distra de minune, indiferent de operatorul ales. Fie că este vorba despre Maxbet, eFortuna, Casa Pariurilor sau altul, evenimentele de acest gen sunt la mare căutare. Dacă ai ajuns pe acest articol, probabil te joci deja acest joc. Oricum, îl poți instala și tu pe calculatorul tău și vei vedea cum se joacă FIFA 21 sau altă versiune.

De asemenea, merită să menționăm că jocurile de FIFA de pe site-urile cazinourilor sunt cele recente. Vei găsi competiții cu FIFA din anul curent și cu cel din anul anterior. Variațiile jocului sunt oricum foarte mici. Dacă știi cum să joci FIFA, vei ști și pentru anii care urmează. Distracție plăcută!