Skywind producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Wild Ride gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Wild Ride

Producator

Skywind

Rating

4.2/5 - 8 voturi

Wild Ride gratis este exact ce spune numele: o cursă nebună pe care orice jucător vrea să o experimenteze. Citește articolul nostru care îți arată toate aspectele acestui joc de păcănele, de la mod de funcționare la speciale. Îl poți juca în versiunea demo pentru a te convinge de calitățile sale. Îți mai recomandăm și TNT Tumble gratis, un alt joc exploziv cu premii excelente.

RTPStructurăLinii de platăSimboluri specialeFuncții
95,78%5×325Wild, BoostCâștiguri consecutive

Wild Ride gratis – cum se joacă?

Jocul de păcănele online Wild Ride gratis are un mod de funcționare intuitiv, perfect pentru orice jucător. Iată ce trebuie făcut!

 • Stabilește valoarea mizei pe care o vrei între valorile 0,25 și 250 de fise.
 • Dă spin din butonul mare din dreapta pentru a începe runda.
 • Poți folosi modul turbo și modul automat.
 • Apasă „i” pentru a deschide secțiunea de informații despre Wild Ride slot.

După cum ai văzut mai sus, este foarte simplu să joci Wild Ride free. Grafica este un alt motiv bun pentru a încerca jocul, alături de simplitatea acestuia. Deasupra rolelor poți vedea exploratorul și câinele său într-un balon. Și, pe măsură ce vei câștiga, vor lua în altitudine!

Această grafică spectaculoasă este disponibilă și pe mobil. Jocurile semnate de Skywind, precum Wild Ride demo, sunt optimizate pentru smartphone și tabletă. Dacă îți place diversitatea, atunci Skywind este alegerea optimă. Găsești o sumedenie de feluri de păcănele. Au un portofoliu bogat în jocuri clasice cu fructe, dar găsești și teme inedite, precum cea de față. Dar cel mai important, plățile sunt excelente.

Wild Ride demo – simboluri și plăți

Slotul Wild Ride gratis plătește pe 25 de linii de plată, de la stânga spre dreapta. Simbolurile plătesc după cum urmează:

 • Exploratorul: până la 750 de fise;
 • Câinele: până la 400;
 • Luneta și Busola: până la 300;
 • Geamantanul: până la 200;
 • Cristalul roșu și Cristalul mov: până la 120;
 • Cristalul albastru și Cristalul verde: până la 75;
 • Cristalul turcoaz și Cristalul galben: până la 50.

Coeficientul RTP al jocului Wild Ride este de 95,78%, unul care te va convinge să-l joci și pe bani.

Păcănele Wild Ride gratis – speciale

În cele ce urmează îți prezentăm și care sunt caracteristicile speciale ale Wild Ride gratis. Acestea au legătură în primul rând cu plățile progresive ale jocului de bază.

 • Câștiguri consecutive: la minim 3 plăți la 3 runde consecutive vei primi un premiu. Acesta constă în reînvârtiri și în simboluri Wild. Pe bara din dreapta sus poți vedea progresul tău. Poți primi până la 2 reînvârtiri, iar rolele 2, 3 și 4 vor fi ocupate în totalitate de simboluri Wild. La minim 9 câștiguri consecutive te bucuri de premiul cel mare: 1.000 x pariul plasat.
 • Simbolul Wild: substituie simbolurile standard pe liniile de plată din Wild Ride gratis. Aduce singur plăți de până la 1.000 de fise.
 • Simbolul Boost: plătește dacă apare de minim 3 ori oriunde pe role. Aduce câștiguri de cel mult 200 de fise. La minim 3 simboluri Boost contorul crește cu o valoarea aleatorie.

Joacă păcănele Wild Ride pe bani reali!

Jocul ca la aparate Wild Ride gratis este unul în care poți experimenta o funcție interesantă în care câștigurile consecutive sunt importante. Din acest motiv mulți jucători vor să-l încerce și pe bani reali. Un loc ideal pentru asta este NetBet, o platformă care te încântă la fiecare joc. Crearea unui cont nu durează mai mult de 3 minute. Depunerile se fac instant, ceea ce înseamnă că ești foarte aproape de joc.

Mai mult decât atât, prima depunere Netbet îți aduce și un bonus avantajos. Revendicarea lui înseamnă mai mult joc, mai multă distracție și mai multe câștiguri. Poți face toate astea de pe desktop sau, așa cum preferă mulți, de pe mobil. Aplicația se instalează numaidecât și vei putea profita de multe avantaje cu ajutorul ei.

Concluzii

Am ajuns și la final de recenzie! Wild Ride gratis îți oferă un mod inedit de joc, cu plăți progresive. Reînvârtirile îți aduc plăți excelente, la fel și numeroasele simboluri Wild. Cu cât vei fi la o altitudine mai mare, cu atât vei câștiga mai bine.

Așadar, încearcă Wild Ride gratuit pentru a testa jocul! Apoi, delectează-te cu aventura autentică și joacă pe bani reali. După cum ai văzut puțin mai sus, ai unde! Dacă îți plac jocurile cu multă adrenalină, nu trebuie să ratezi nici Captain Boom demo. La noi te joci cât vrei, deci dă-i bătaie!

Alte sloturi


Tidal Riches
4.5/5 - 4 voturi
40 Mega Clover
3.5/5 - 21 voturi
Emaki and The Sevens
3.3/5 - 10 voturi
Bumper Crop
3.3/5 - 3 voturi
Ancient Egypt
3.4/5 - 14 voturi
Pillars of Asgard
3.7/5 - 8 voturi