...

Time Spinners

Autor: Gabriel

Actualizat: 27 februarie 2024

Time Spinners online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
Time Spinners online JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
12 de oameni joacă acum
Producător
Rating
3/5 – (1 vote)
Structură
5×4
Linii de plată
10
RTP
96,19%
Volatilitate
Mare
Data lansării
August 2022
winboss logo
Bonus Cu Depunere

Până La 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

Dacă îți plac păcănelele cu teme inedite, atunci Time Spinners gratis este sigur pe gustul tău. Jocul semnat de Hacksaw Gaming oferă o călătorie unică în misterele lui Cronos. Grila de 5X4 pare ca un sicriu coborât în mormânt cu ajutorul a patru lanțuri. Poate cu acest slot, furnizorul vrea să experimentăm natura efemeră a timpului. 

Dă câteva spin-uri la Time Spinners gratis pe Joc Păcănele și află totul despre el din ghidul nostru! Pe site găsești tot felul de jocuri cu teme năstrușnice. Un astfel de exemplu este Skyliner gratis. Bucură-te și de acest aparat, pentru că te vei distra de minune! Promitem.

Time Spinners gratis – aspecte generale

Time Spinners gratis are o grilă de 5X4, iar simbolurile fac parte din această lume misterioasă. Poți vedea cărți de astronomie, hărți, glob cu sistem solar și clepsidră. Cel mai interesant și important simbol este creatura cu glugă. 

Cert este că nu știm prea multe despre cum funcționează timpul. Și specialiștii din fizica cuantică își pun aceste întrebări ale căror răspunsuri nu le avem. Dar nu te teme: la Time Spinners demo nu ești pus să rezolvi problemele spinoase ale științei. Va trebui doar să îți setezi un pariu și să pornești runda cu butonul mare de spin. 

Este remarcabilă și ușurința cu care găsești Time Spinners slot la cazinourile online. Multe platforme de top îl au în gama lor. De exemplu, poți explora portofoliul de păcănele Winboss sau Mr Bit. 

Plățile Time Spinners online

Time Spinners gratis plătește pe 10 linii și are un coeficient RTP de 96,19%. Simbolurile identice plătesc de la 3 pe linia de câștig. Vezi mai jos plățile pentru 5 identice:

  • Globul cu Sistemul Solar: 20x miza;
  • Clepsidra: 10x miza;
  • Harta: 5x miza;
  • Manualul: 5x miza;
  • Pica și Inima: 2x miza;
  • Rombul și Trefla: 1x miza.

În afară de acestea, jocul mai are 2 simboluri speciale. Simbolul Wild substituie simbolurile de mai sus pe liniile de plată și aduce un câștig de 20x miza. Plătește doar atunci când apare în combinații de câte 5. Alt simbol wild este Ceasul de buzunar. Dar acesta are și un multiplicator de câștig de la 2x la 12x. La fel ca simbolul Wild simplu, aduce un câștig de 20x miza la 5 de-un fel. Mai mult, plătește numai în astfel de combinații.

Specialele la Time Spinners gratis

Mai departe, îți arătăm cum funcționează specialele de la Time Spinners gratis. Nu-i complicat deloc. Simbolul Fantomă este creatura cu glugă și apare oriunde pe ecran. La minim 3 simboluri, primești secvența bonus.

Jocul bonus este o secvență în doi pași. În primul pas, este un joc de tipul Hold&Spin. Se vor roti ceasuri de buzunar, care vor avea diverși multiplicatori pe ele, de la 2x la 12x. Primești 3 reînvârtiri, iar orice simbol nou duce la resetarea contorului cu rotiri. Alte simboluri care vor apărea pe grilă sunt:

  • Simbolul Echo: este cubul cu plus pe el. Adaugă 1x, 2x, 3x, 4x, 5x sau 10x la simbolurile multiplicator de câștig adiacente.
  • Simbolul Epic Echo: este cubul cu X pe el. Înmulțește multiplicatorii adiacenți cu x2, x3, x4 sau x5.
  • Simbolul Sync: sincronizează toate simbolurile multiplicator de câștig la valoarea cea mai mare.

După ce ocupi maxim 15 poziții cu simboluri multiplicator de câștig sau epuizezi rotirile, urmează etapa 2. Vei primi 3 rotiri + numărul de runde care au fost cu simboluri în etapa 1. Este un joc cu rotiri gratuite și cu toate simbolurile. Ceasurile de buzunar cu multiplicatori de câștig rămân pe grilă în toată secvența. Reține că acestea sunt simboluri wild, deci substituie alte simboluri în combinații!

Concluzii

Time Spinners gratis este un joc inedit, cu o specială care are simboluri Wild cu multiplicatori de câștig. Totodată, pentru prețul de 100x miza, poți cumpăra această secvență bonus în 2 etape. Încearcă și tu Time Spinners free, ca să testezi jocul și dă-i spinuri și pe bani reali! Pe site-ul nostru avem o gamă largă de aparate clasice, chiar și renumitul joc de păcănele Spinning Stars. Joacă-l și pe acesta în varianta gratuită! Mult succes!

Alte păcănele recomandate

EGT
Rainbow Luck
4/5 – (6 votes)
Pragmatic Play
Asgard
4.4/5 – (5 votes)
EGT
Fruits Kingdom
3.9/5 – (21 votes)
Pragmatic Play
Santa
3.6/5 – (14 votes)
Autor