...

The Rave

Autor: Gabriel

Actualizat: 2 aprilie 2024

The Rave demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
The Rave demo JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
37 de oameni joacă acum
Producător
Rating
5/5 – (1 vote)
Structură
5×3
Linii de plată
243
RTP
96,05%
Volatilitate
Mare
Data lansării
Iulie 2022
logo casino slotv
Bonus Cu Depunere

Până La 2500 RON + 600 Rotiri Gratuite

The Rave gratis este un aparat foarte săltăreț de la NoLimit City. Dacă îți plac petrecerile cu muzică electronică, ai nimerit foarte bine. Dar mai întâi, vezi în articolul nostru ce-ți oferă aparatul. Testează atmosfera în versiunea noastră demo și joacă The Rave gratis! Pe site-ul nostru avem o sumedenie de păcănele gratis de cea mai bună calitate.

Despre The Rave gratis 

The Rave gratis are o grilă clasică de 5X3, dar nu lăsa acest aspect să te păcălească! Jocul are o sumedenie de funcții speciale, chiar și una care divide pozițiile pe role. Totuși, să participi la petrecere e simplu ca bună ziua. 

Interfața The Rave free este cea obișnuită de la NoLimit. Alegi pariul cu butonul ilustrat printr-o fisă și dai spin cu săgeata circulară. Vrei ritm și mai alert? Grăbește rolele cu fulgerul aflat sub butonul de redare rundă! 

Cumpără secvențe speciale cu steaua galbenă și activează antebetul cu XBET. Butonul de antebet se află sub a doua rolă și garantează un simbol Scatter în fiecare rundă. Bineînțeles, The Rave demo este compatibil și pe mobil.

Dacă vrei să-l joci și cu mize pe bune, atunci ai de unde alege. Multe cazinouri online îl au în portofoliu, printre care și SlotV, Mr Bit, Maxbet și Netbet. Aceste platforme au multe păcănele NoLimit, deci experimentează diversitatea ofertei. Remember Gulag free nu-i în niciun caz cu petreceri, dar clar este cu senzații tari din vremurile de tristă amintire.

The Rave online – plăți

The Rave gratis plătește pe 243 de direcții și are un RTP de 96,05%. Simbolurile sale plătesc de la minim 3 identice, de la stânga spre dreapta. Cei 5 petrecăreți, în frunte cu DJ-ul, oferă cele mai mari plăți. 

Alte 5 simboluri cu valori mici fac parte din același film: ochelari de club, căști sau lanț din aur. Volatilitatea aparatului este foarte ridicată, dar plățile pot ajunge și la 41.500x miza.

The Rave gratis – speciale

The Rave gratis abundă în funcții speciale. Iată mai întâi care sunt simbolurile. Vom discuta apoi și despre secvențele bonus.

  • xWays: pe poziția sa, apar 2-6 simboluri standard de același fel. Astfel, și numărul de direcții de plată va crește.
  • Simbolul Wild: substituie alte simboluri standard.
  • Double xWays Wild: are loc când două simboluri xWays aterizează pe aceeași rolă. Toată rola va avea între 6 și 11 simboluri Wild.
  • xSplit Wild: divide fiecare simbol de pe rolă și se împarte și el în 2 simboluri Wild.
  • Simbolul Scatter/Drop the Bass: aterizează pe orice rolă. La minim 2, declanșează secvența Enhancer Cells. La 3 și 4 Scatter, primești 7 și respectiv 8 rotiri la secvența Murder on the Dance Floor. 5 Scatter îți aduc 10 rotiri la God is a DJ.

Secvențe speciale la păcănele The Rave

Stai să vezi ce tari sunt secvențele speciale de la The Rave gratis:

  • Enhancer Cells: cele 2 Scatter devin xWays, xSplit Wild, Wild sau un simbol personaj.
  • Murder on the Dance Floor: pe toată durata secvenței vor fi active 3 sau 4 Enhancer Cells. Secvența are multiplicatori de câștig pe rolele 2, 3 și 4. În mod aleatoriu, se pot declanșa funcțiile Sidechain, Mashup! sau Crossfader. Sidechain are 2-5 role sincronizate. Mashup! transformă toate simbolurile personaj în cel care plătește cel mai bine. Crossfader transformă simbolurile cu valoare mică de pe rola/rolele 2, 3 sau 4 în simboluri Wild.
  • God is a DJ: are 5 Enhancer Cells pe toată durata secvenței, câte una pentru fiecare Scatter. Și acesta are multiplicatori de câștig pe rolele 2-4. Multiplicatorii cresc cu simbolurile xSplit care aterizează pe acele role. Fiecare rundă garantează o funcție Sidechain, Mashup! sau Crossfader.

Concluzii

La The Rave gratis, trăiești experiența unui concert de muzică electronică. Mai mult, se pot întâmpla o groază de lucruri cu atât de multe funcții speciale. Pentru un începător poate părea un joc destul de complicat, dar lucrurile nu stau deloc așa. Pășește cu încredere în focul petrecerii și nu vei regreta că ai ales jocul semnat de NoLimit. Dacă ai ajuns până aici, nu ești genul de persoană care să se sperie din orice. Dar să vedem dacă ești pregătit de Mental, slotul în care faci cunoștință cu cei mai periculoși psihopați. Mult noroc!

Alte păcănele recomandate

Play’n Go
Merry Xmas
3.6/5 – (12 votes)
Novomatic
Great American Wilds
3.6/5 – (7 votes)
Novomatic
Scat Cat Fortune
4.1/5 – (18 votes)
Nolimit City
San Quentin xWays
4/5 – (14 votes)
Autor