Wazdan producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
Spectrum gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Spectrum

Producator

Wazdan

Rating

4.1/5 - 8 voturi

Astăzi îți vom prezenta un slot pe care normal l-am numi clasic, deoarece pe rolele lui găsim atât simbolul BAR, cât și norocosul șeptar: Spectrum gratis. Da, știm că are un nume ciudat, însă după ce-l deschizi și dai Spin vei vedea că e chiar frumos. E unul dintre acele jocuri de păcănele cu diamante care ne-a cucerit instant!

Dacă îți plac jocurile de aparate cu pietre prețioase și semiprețioase, încearcă tot la noi și Crystal Hot 40 demo! Este un joc produs de Fazi, cu o grafică modernă și plăți bune. 

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,30% 5×3 10 Wild, Bonus Rotiri Gratuite, Spartan Streak

Păcănele Spectrum gratis: cum joci?

Îți recomandăm să începi distracția dând click pe butonul cu informații despre joc. Deci, după ce dai pe Joacă Gratis și deschizi Spectrum gratis, caută butonul cu semnul întrebării! Ar trebui să fie în partea de jos a ecranului. În secțiune vei afla regulile de joc și modurile în care câștigi. 

După ce te informezi puțin, poți trece la plasarea pariurilor. Iată ce trebuie să mai știi pentru a juca Spectrum free!

 • Mijlocul barei de meniu prezintă acele valori pe care le selectezi pentru a paria. Alegi între 0,20 și 100 de monede.
 • Apoi setezi volatilitatea jocului Spectrum demo apăsând pe acea iconiță cu ardei din dreapta pariurilor. Volatilitatea poate fi mică, medie sau mare și reprezintă riscul pe care ți-l asumi. Câștigurile pot fi mai dese, dar mici, sau mai rare, dar mai valoroase.
 • Când ești pregătit, apeși butonul mare din dreapta, care pornește runda. Când rolele se opresc din învârtit, ești notificat dacă ai câștigat ceva.

Mai ai acces la runde automate în Spectrum Wazdan gratis dacă selectezi butonul mic din dreapta jos – AutoPlay. Acolo alegi câte runde se desfășoară automat și dacă vrei ca jocul să se oprească dacă ai pierdut sau câștigat o anumită sumă.

Despre slotul Spectrum demo

Spectrum gratis este un joc de păcănele 777 produs de Wazdan. Nu-i complicat ca structură, având doar 5 role, 3 rânduri și 10 linii fixe de plată. Deci, pare retro – și tot retro se fac și plățile, de la stânga la dreapta. 

În cazul în care te interesează rata de plată la Spectrum slot, ei bine, află că este de 96,30%. E un RTP mai mult decât generos. Jocul este, așadar, ideal pentru toată lumea, chiar și în varianta pe bani reali. Un alt slot de la același producător, cu o tematică faină și RTP la fel de bun este și Infinity Hero online. Poți să-l joci și pe acesta gratuit, fără cont și fără download, pe Joc Păcănele.

Tematica din Spectrum free 

Așa cum am spus și în introducere, Spectrum gratis poate fi inclus în categoria păcănelelor cu diamante/cristale. Deci tema lui este lumea sclipitoare a pietrelor prețioase, în care culorile alese cu atenție ne transmit senzația de lux și bogăție. Simbolurile sunt frumos stilizate, iar fundalul este unul prețios și el, ba chiar am spune magic (efectele cu sclipiri albastre fiind magnifice).

Toată lumea Spectrum free nu ar fi atât de minunată fără o muzică de fundal bună. Ei bine, în joc coloana sonoră reușește și ea să ne surprindă, fiecare Spin fiind astfel încărcat de mister și emoție. 

Simboluri din jocul de păcănele Spectrum gratis

Simbolurile din Spectrum gratis sunt, după cum am spus și mai sus, foarte bine create. Cele de bază plătesc excelent – la 3+ identice pe role, cu un pariu de 100 monede, vei avea plățile:

 • Cristalele roz și albastru – 50, 100 sau 250 monede
 • Cristalul roșu – 80, 160 sau 400 monede
 • Cristalul verde – 80, 200 sau 500 monede
 • Cristalul galben – 120, 300 sau 720 monede
 • Șapte – 300, 720 sau 1440 monede
 • Inima BAR – 600, 2400 sau 3000 monede

Speciale în Spectrum online

Jocul ca la aparate Spectrum gratis are și funcții speciale, ce pot genera câștiguri fenomenale. Iată ce vei mai găsi!

 • Wild – înlocuiește orice alt simbol clasic pentru a forma mai repede linii de câștig. Se extinde pentru a acoperi o întreagă rolă, după care acordă o rotire gratis. Un al doilea Wild se extinde pe toată rola și rămâne blocat, acordând încă o rundă gratuită. Wildul apare doar pe rolele 2, 3 sau 4 din Spectrum gratis.
 • Gamble – îți poți dubla fiecare câștig alegând jocul suplimentar în decurs de șapte runde, dacă riști să joci. Te poți opri oricând dorești pentru a retrage câștigurile. Dacă pierzi un joc suplimentar, pierzi și câștigul.

Vezi mai multe păcănele gratis cu dublaje la noi pe site!

Unde joci Spectrum Wazdan slot pe bani reali?

Poți juca păcănele 777 Spectrum gratis, dar și pe bani, în mai multe cazinouri online din țară. Unul dintre ele este NetBet, un operator cu vastă experiență pe piața de profil. La Netbet îți faci repede cont și iei și un bonus de bun venit foarte mare. Cu acesta poți descoperi multe dintre păcănelele de pe platformă.

În cazinoul NetBet online vei găsi și alte păcănele Wazdan, nu doar Spectrum slot. De exemplu, poți juca Infinity Hero sau Reel Hero, jocuri pe care le avem și noi demo pe site. Totuși, la cazino poți să te bucuri de câștiguri reale cu ele!

Concluzie

Cristalele sunt simboluri ale bogăției, iar în Spectrum gratis te bucuri din plin de ele. De asemenea, din joc nu lipsesc nici șeptarul și nici simbolul BAR – deci, mai multe semne că poți atrage atenția zeiței Fortuna. Grafica păcănelei este fantastică, plățile-s bune, iar rata de plată promite multe. Așa că joacă-l chiar acum și distrează-te!

Alte sloturi


King of Kings
3.5/5 - 16 voturi
Reel Rush
4.5/5 - 2 voturi
Razortooth
5/5 - 2 voturi
Rock the Reels Megaways
3.9/5 - 8 voturi
Great Book Of Magic Deluxe
5/5 - 3 voturi
Ultimate Hot
3.4/5 - 83 voturi