Novomatic producator pacanele

500 Rotiri Gratis Fără Depunere

Prinde Oferta NetBet
ecran sizzling gems gratis

Apasă "JOACĂ GRATIS" și joacă direct în aceasta pagină
FĂRĂ BANI

Nume

Sizzling Gems

Producator

Novomatic

Rating

4.2/5 - 10 voturi

Pietrele prețioase și fructele se îmbină pentru a forma Sizzling Gems gratis. Descoperă acest joc de păcănele distractiv și captivant! În articolul nostru vei învăța mai multe despre modul de funcționare și reguli. Sizzling Gems slot este unul dintre numeroasele jocuri de acest fel pe care le poți încerca pe Joc Păcănele. Un exemplu bun este Sizzling Hot Quattro gratis!

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
95,65% 5×3 5 Wild, Scatter Scatter Allpay, Gamble

Sizzling Gems gratis – cum joci?

Sizzling Gems gratis este un joc de păcănele destul de simplu. El vine de la un producător de top, cu sute de jocuri în portofoliu. Dacă ai mai jucat păcănele Novomatic, nu vei întâmpina nicio problemă. Interfața este una destul de comună în jocurile acestui producător.

În partea de jos a ecranului Sizzling Gems free poți vedea toate butoanele necesare. În stânga poți găsi butonul de meniu pentru informații despre joc și setări. Spre dreapta, se găsesc butoanele de setare pariu. Poți folosi „-” și „+” sau poți apăsa pe tot butonul unde este afișată miza. Se va deschide o fereastră unde sunt afișate toate mizele disponibile. Vei observa numeroase valori. Cea mai mică miză este de 0,05 credite, iar miza maximă este condiționată doar de fondurile tale (care în varianta demo sunt virtuale).

La mijloc, poți vedea soldul. În partea din dreapta ai la dispoziție butonul de miză maximă. Cu el setezi pariul maxim pentru soldul tău. În dreapta, găsești butonul de joc automat și de redare manuală de runde pentru Sizzling Gems gratis. Cât despre structura Sizzling Gems online, aceasta este una tradițională. Sunt 5 role cu 3 rânduri fiecare. Rata teoretică de plată este decentă, de 95,65%.

Sizzling Gems NetBet – unde îl joci pe bani reali?

Sizzling Gems gratis poate fi jucat gratis la noi sau pe bani reali la NetBet. Având în vedere că este un joc clasic, simplu de jucat, vei dori să-l încerci și în varianta de cazino. NetBet îți pune la dispoziție multe alte jocuri și oferte, iar la înregistrare vei fi întâmpinat de un bonus de bun venit consistent. Acesta vine cu bani bonus în procent de 100% din depunerea ta, dar și rotiri gratuite pentru păcănele.

În afară de oferta de bun venit, NetBet te mai întâmpină și cu o interfață intuitivă și multe jocuri. Este un casino online complet, care oferă o paletă largă de distracții. Aceasta acoperă toate gusturile și exigențele posibile în materie de jocuri de noroc. 

Novomatic, furnizorul Sizzling Gems gratis, contribuie la oferta bogată de jocuri cu numeroase păcănele. Găsești, astfel, cele mai cunoscute produse ale acestui furnizor. Vei găsi inclusiv majoritatea jocurilor din seria Book of Ra.

Despre Sizzling Gems Novomatic

Sizzling Gems gratis este în esență un joc de păcănele cu fructe și șeptari. Totuși, simbolurile sunt realizate din pietre prețioase, având forma acestor fructe. Este un slot inedit din punct de vedere al graficii. 

Cât despre plată, jocul de păcănele cu șeptari Sizzling Gems este cât se poate de clasic. Are 5 linii de plată fixe. Simbolurile se plătesc de la stânga la dreapta, pe role adiacente. Este nevoie de minim 3 simboluri pentru a genera plată. Simbolurile au următoarele valori:

  • Pepeni: până la 20,000 de credite;
  • Struguri și Prune: până la 10,000;
  • Lămâi și Cireșe: până la 5,000;

Aceste valori sunt pentru miza de 500 de credite, la 5 simboluri pe o linie de plată. Valorile vor scădea sau crește proporțional cu pariul.

Sizzling Gems gratis – speciale

Sunt și câteva moduri speciale prin care poți câștiga la Sizzling Gems gratis. Acestea sunt:

  • Simbolul Wild: reprezentat de Șeptari. Substituie toate simbolurile de pe role, mai puțin Scatter. Aduce plăți de până la 50,000 de credite atunci când joci cu miza de 500.
  • Simbolul Scatter: ilustrat prin stea. Plătește oriunde pe role, la minim 3 simboluri. Plătește maxim 250,000 de credite dacă pariezi câte 500 pe rotire.
  • Gamble: funcția de dublaje poate fi jucată după fiecare rundă câștigătoare. Ghicește culoarea cărții aleasă dintr-un pachet și dublează-ți câștigul. O poți juca de mai multe ori, dar limita de pariuri este 250,000 de credite. Dacă nu ghicești corect, vei pierde tot câștigul, chiar și cel al rundei. Nu poți juca Gamble la modul de joc automat.

Concluzii

Sizzling Gems gratis este un joc tradițional de păcănele, cu câteva simboluri special și cu funcția de dublaje. Este perfect pentru distracția clasică la păcănele. Joacă-l oriunde, de pe orice dispozitiv. Îl poți juca pe calculatorul tău personal, dar și pe mobil. Modul de joc pe smartphone păstrează aceleași caracteristici. Sizzling Gems slot este însă adaptat și optimizat pentru a oferi aceeași experiență excelentă de joc. Așadar, chiar dacă ești începător, te poți distra la fel de bine și de pe telefon. De asemenea, citește și ghid simboluri la păcănele pentru a cunoaște mai bine aparatele!

Alte sloturi


Golden Ark
5/5 - 2 voturi
Flowers
4.7/5 - 3 voturi
Great Adventure
3.6/5 - 11 voturi
Joker 40
5/5 - 1 voturi
Kitty Wild
4.6/5 - 5 voturi
Captain Venture: Treasures of the Sea
3.7/5 - 3 voturi