Rock the Reels Megaways gratis JOACĂ GRATIS
Apasă „JOACĂ GRATIS” și joacă direct în această pagină FĂRĂ BANI
18 de oameni joacă acum
casino netbet
Bonus Cu Depunere

Bonus Până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratuite

Rock the Reels Megaways

Rock the Reels Megaways gratis te încântă cu atmosfera sa demnă de un concert. Cu structura sa inedită, jocul de păcănele te va fascina de la primul spin. Hai să vedem totul despre el pentru a ști la ce să te aștepți când joci pe bani într-un online cazino! 

Un alt joc ca la aparate păcănele pe care ți-l recomandăm este Rainbow Ryan gratis. Citește recenzia noastră pentru el și testează-l! Este tot fără download și fără cont, putând fi jucat de pe orice dispozitiv vrei (inclusiv smartphone).  

RTP Structură Linii de plată Simboluri speciale Funcții
96,7% Megaways 200.704 Wild, Scatter Moduri Bonus

Rock the Reels Megaways gratis – aspecte generale

După cum poți vedea, structura de la Rock the Reels Megaways gratis este puțin mai neobișnuită. Are 6 role verticale și una orizontală. Numărul de simboluri de pe fiecare rolă verticală variază de la 2 la 7. În schimb, rola orizontală are un număr fix de 4 simboluri. Aceste 4 simboluri vin deasupra rolelor 2, 3, 4 și 5.

[full_width_notice_2 header=”” sign=””]Grafica jocului Rock the Reels Megaways demo este vibrantă, cu animații spectaculoase. Tema acestuia se centrează pe o trupă formată dintr-un leu, o pasăre flamingo, o caracatiță și un porc. Aceste animale simpatice apar în timpul rotirilor gratuite, dar despre această funcție vom vorbi într-o altă secțiune.[/full_width_notice_2]

[full_width_notice_2 header=”” sign=””]Având în vedere tema muzicală, Rock the Reels Megaways free trebuie jucat cu sunetul pornit. Fiecare rotire și fiecare câștig vor fi acompaniate de acorduri rock. Dacă ești fan păcănele și muzică rock, îți recomandăm și jocul de păcănele Jimi Hendrix free.[/full_width_notice_2]

Atmosfera electrizantă este doar unul dintre numeroasele aspecte atractive ale slotului Rock the Reels Megaways online produs de 1×2 Gaming. Acest furnizor de top creează jocuri optimizate excelent pentru mobil, iar plățile sunt peste nivelul mediu. Hai să vedem mai multe despre plăți în secțiunea următoare!

Rock the Reels Megaways free – plăți

Slotul Rock the Reels Megaways gratis poate avea până la 200.704 direcții de plată. Simbolurile care contribuie la combinațiile câștigătoare dispar, făcând loc altora. Acest mod de joc poate genera câștiguri în avalanșă. Coeficientul RTP al jocului este și el fantastic, de 96,7%. Deci poți să-l încerci cu încredere și într-un cazino, pentru câștiguri adevărate!

Mai departe, îți vom prezenta ce valori maxime au simbolurile din Rock the Reels Megaways demo:

[list]

 • Logo-ul jocului: până la 1.500 de fise;
 • Boxe: până la 600;
 • Mixer audio: până la 250;
 • Tobă: până la 200;
 • Pană de chitară: până la 200;
 • A și K: până la 100;
 • Q, J și 10: până la 60.

[/list]

Și din simbolurile de bază obții victorii bune. Dar să vezi și specialele!

Slotul Rock the Reels Megaways gratis – speciale

Specialele de la Rock the Reels Megaways gratis reprezintă adevăratul motiv pentru care merită să te joci. Iată ce găsești în păcăneaua 1×2 Gaming!

[list]

 • Simbolul Wild: poate apărea numai pe rolele 2 și 3 în jocul de bază și în timpul rotirilor gratuite. Nu apare pe rola orizontală. Acesta înlocuiește simbolurile, mai puțin pe cel Scatter și pe cele speciale.
 • Simbolul Scatter: poate apărea numai în jocul de bază, pe rolele 3, 4, 5 și 6. Acestea acordă 8, 10, 15, respectiv 20, runde gratuite.
 • Simbolul Leu: transformă 2 simboluri pe rolele 2 și 3 din Rock the Reels Megaways gratis în Wild cu multiplicatori.
 • Simbolul Flamingo: transformă 3-4 simboluri pe rolele 1, 2 și 3 în simbolul ce plătește cel mai bine.
 • Simbolul Caracatiță: transformă 2-4 simboluri pe rolele 1-4 într-un simbol aleatoriu, ales de pe prima rolă.
 • Simbolul Porc: transformă 2-4 simboluri pe rolele 2, 3, 4 în simboluri Wild.

[/list]

Rock the Reels Megaways gratis – cum joci?

Acum că am văzut detalii despre Rock the Reels Megaways gratis, este timpul să vedem care sunt butoanele de joc:

[list]

 • Setare miză: stabilește miza dorită cu ajutorul butonului cu fise din stânga jos.
 • Spin: apasă butonul din dreapta jos pentru a roti rolele jocului Rock the Reels Megaways gratis.
 • Joc automat: joacă automat cu butonul „A” pe care îl găsești în stânga celui de spin.
 • Informații: apasă butonul „?” din colțul din stânga jos pentru reguli, plăți, simboluri și alte detalii.
 • Setări: butonul de setări se găsește în colțul din stânga sus.

[/list]

Rock the Reels Megaways slot – se poate juca pe bani reali?

Acum că am ajuns spre finalul recenziei Rock the Reels Megaways gratis, este timpul să-ți dăm încă o veste bună! Poți juca și pe bani reali la Netbet. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la cazinoul online, unde vei avea parte de o promoție consistentă de bun venit. Aventura ta la Rock the Reels Megaways online va fi la cote maxime, cu cele mai bune șanse de câștig.

Caută și alte jocuri din portofoliul vast de la NetBet pentru distracție cât cuprinde. Toți marii furnizori sunt prezenți, deci ai de unde alege. Găsești și alte păcănele de la 1×2 Gaming, dar și sloturi faine de la EGT, Pragmatic și alte nume de top. Alte păcănele de la furnizorul Rock the Reels Megaways demo pe care le recomandăm: Blazing 777, Barbarian Gold, Book of Merlin, Western Wilds, Book of Loki etc.

Concluzii

Jocul de păcănele Rock the Reels Megaways gratis este ca un concert rock, cu o atmosferă captivantă și plăți excelente. Grafica este la un nivel de top, așa cum se întâmplă cu toate jocurile acestui furnizor. Vezi mai multe sloturi 1×2 Gaming pentru a te convinge!

Alte păcănele recomandate

Relax Gaming
Templar Tumble
4.4/5 – (7 votes)
Pragmatic Play
Christmas Big Bass Bonanza
4.1/5 – (15 votes)
Novomatic
Jinxy Match 3
4.3/5 – (3 votes)
1×2 Gaming
Classic Fruits
3.1/5 – (22 votes)